enq Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 2 minuty temu, Cirys napisał: Znerfienie Baala = klasa do usunięcia, bo kto wtedy tym będzie grał? Rozumiem, że lepiej doprowadzić do sytuacji, w której każdy kto gra baalem, stoi w miejscu i nawet nie strzela, tylko sie laduje, a do tego wszyscy używają zbugowanej linki, która nawet nie ma zadawać dmg, tylko przyciągać, a zabija każdego kogo się nią dotknie, dobre podejscie Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9151984 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Cirys Opublikowano 11 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2021 7 minut temu, looser napisał: Rozumiem, że lepiej doprowadzić do sytuacji, w której każdy kto gra baalem, stoi w miejscu i nawet nie strzela, tylko sie laduje, a do tego wszyscy używają zbugowanej linki, która nawet nie ma zadawać dmg, tylko przyciągać, a zabija każdego kogo się nią dotknie, dobre podejscie Powiedz mi, kto oprócz mnie i crankiego ma jakiś lvl i artefakt na maksa na baalu Nie widziałem, żebyś próbował grać tą klasą, a ja trochę grałem i uważam że nie da się stać, ładować i zabijać wrogów... 120 int, artefakt maks, a pasek i tak ładuje się jakieś 3 sekundy, a zabicie wroga ile trwa? ? Trafić wroga linką, to też nie lada wyzwanie, a i nie jest prawda że zabija za każdym razem bo może dzieje się tak 1/5, więc nie zmyślaj I jeszcze raz, nie gadaj że wszyscy bo te "wszyscy" to raptem może 4 osoby, które w ogóle grają tą klasą. A ludzi pewnie bardziej denerwuje i zniechęca twoja "czysta" gra, niż jakaś linka na klasie, która nadaje się tylko do gry dla beki. dredek 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9151987 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq Opublikowano 3 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2021 (edytowane) Dodanie opcji wylaczenia modeli broni, badz przerobienie obecnego modelu noza svipa, tak by byl bardziej zoptymalizowany(z ~400 fps spada do ~200), z innym modelami nie ma takiego problemu, a z tym jest problem i jest to uciazliwe. Edytowane 3 Grudnia 2021 przez looser Ez'y i Danse Macabre 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9154754 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) SVIP Kamizelka co runde -> Brak kamizelki/zamiana na kamizelkę + hełm, bo czasami przy dokupieniu hełmu, potrafi zniknąc, także albo ją usuńcie, albo zróbcie to tak, żeby nie było trzeba dokupować hełmu. W dodatku kamizelka się stackuje i da się mieć jej 1000+, a tak to chyba nie powinno być DZIN Wydaje mi się, że zwinność nie redukuję obrażen z jego kuli, bo na 80 inty, bije każdemu tyle samo (okolice 130dmg) nie ważne jaki ma lvl i ile punktów danej statystyki. BAAL Dalej nie rozumiem zamysłu tej klasy, w chwili obecnej ludzie biegają sobie na kosie i nawet nie strzelają, bo są w stanie naładować po kilka pancerzy, przyciągnąć i uderzyć za ponad 100 + podpalić, z jego umiejętności. Co w praktyce potrafi zabrac 300+hp nie oddając strzału. Proponuję ustawić mu, że na starcie ma 1 pocisk, a drugi może sobie naładować. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez looser Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155324 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 7 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2021 (edytowane) Proponuję zrobić reset na serwerze. Wiem że zawsze jest reset gdy ktoś wbije max lvl, ale ciężko to wykonać przy tak małej ilości osób na serwerze, weźmiesz większy poziom to ludzie wychodzą bo mają małe szanse na zabicie, a i tak za zabicie mniejszego lvl'a nie dostajemy expa. Teraz przed świętami myślę że to przyciągnie paru nowych graczy :). Proponuję żeby wraz z resetem zmniejszyć expa który dostajemy z gildlii. Gdy jest paru aktywnych graczy z tej samej gildlii to wbicie 100lvla to jest chwila, a gracz bez gildlii musi się trochę namęczyć aby uzyskać taki poziom. Druga z mojej propozycji to zmniejszyć dodawane punkty w statyskach z 2 za 1 level na 1 punkt za 1 level. Trzecia propozycja to żeby ogarnąć klase Wizard, bo nawet jak się naładuje pancerz np na lowcy demonów to pancerz nie działa. Rozumiem to na klasie zabójca bo to awp. Jeśli reset serwera wszedł by w życie, z tej okazji chciałbym zorganizować konkurs top 2 rankingu w którym będzie do wygrania voucher o wartości 200zl na www.wyjatkowyprezent.pl Rozpoczął by się wraz z resetem a zakończył 14 dni po Pierwsza osoba po 14 dniach wygrywa wyżej wspomniany voucher, a druga osoba podgrzewacz tytoniu Glo Hyper + w zestawie z dwoma paczkami wkładów NEO. Edytowane 7 Grudnia 2021 przez Danse Macabre Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155407 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
l4sna Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 11 godzin temu, Danse Macabre napisał: Proponuję zrobić reset na serwerze. Wiem że zawsze jest reset gdy ktoś wbije max lvl, ale ciężko to wykonać przy tak małej ilości osób na serwerze, weźmiesz większy poziom to ludzie wychodzą bo mają małe szanse na zabicie, a i tak za zabicie mniejszego lvl'a nie dostajemy expa. Teraz przed świętami myślę że to przyciągnie paru nowych graczy :). Proponuję żeby wraz z resetem zmniejszyć expa który dostajemy z gildlii. Gdy jest paru aktywnych graczy z tej samej gildlii to wbicie 100lvla to jest chwila, a gracz bez gildlii musi się trochę namęczyć aby uzyskać taki poziom. Druga z mojej propozycji to zmniejszyć dodawane punkty w statyskach z 2 za 1 level na 1 punkt za 1 level. Trzecia propozycja to żeby ogarnąć klase Wizard, bo nawet jak się naładuje pancerz np na lowcy demonów to pancerz nie działa. Rozumiem to na klasie zabójca bo to awp. Jeśli reset serwera wszedł by w życie, z tej okazji chciałbym zorganizować konkurs top 2 rankingu w którym będzie do wygrania voucher o wartości 200zl na www.wyjatkowyprezent.pl Rozpoczął by się wraz z resetem a zakończył 14 dni po Pierwsza osoba po 14 dniach wygrywa wyżej wspomniany voucher, a druga osoba podgrzewacz tytoniu Glo Hyper + w zestawie z dwoma paczkami wkładów NEO. tak jak gracz u góry napisał jestem za zrobieniem resetu i znerfieniem tego expa z gildi + można z zbliżającymi się świętami dodać mapki świąteczne rsy świąteczne i pozmieniać bombę na choinkę,prezent lub bałwana żeby fajnie się grało i przyjemnie może tym samym przyciągnie więcej ludzi na serwer Pozdrawiam ! Danse Macabre 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155434 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 19 godzin temu, Danse Macabre napisał: Proponuję zrobić reset na serwerze. Wiem że zawsze jest reset gdy ktoś wbije max lvl, ale ciężko to wykonać przy tak małej ilości osób na serwerze, weźmiesz większy poziom to ludzie wychodzą bo mają małe szanse na zabicie, a i tak za zabicie mniejszego lvl'a nie dostajemy expa. Teraz przed świętami myślę że to przyciągnie paru nowych graczy :). Proponuję żeby wraz z resetem zmniejszyć expa który dostajemy z gildlii. Gdy jest paru aktywnych graczy z tej samej gildlii to wbicie 100lvla to jest chwila, a gracz bez gildlii musi się trochę namęczyć aby uzyskać taki poziom. Druga z mojej propozycji to zmniejszyć dodawane punkty w statyskach z 2 za 1 level na 1 punkt za 1 level. Trzecia propozycja to żeby ogarnąć klase Wizard, bo nawet jak się naładuje pancerz np na lowcy demonów to pancerz nie działa. Rozumiem to na klasie zabójca bo to awp. Jeśli reset serwera wszedł by w życie, z tej okazji chciałbym zorganizować konkurs top 2 rankingu w którym będzie do wygrania voucher o wartości 200zl na www.wyjatkowyprezent.pl Rozpoczął by się wraz z resetem a zakończył 14 dni po Pierwsza osoba po 14 dniach wygrywa wyżej wspomniany voucher, a druga osoba podgrzewacz tytoniu Glo Hyper + w zestawie z dwoma paczkami wkładów NEO. Kwestie resetu omówię z opiekunami serwera. Fakt faktem jeśli gracze by chcieli już dawno wbiliby 501 lvl więc myślę, że kwestie resetu można już rozważyć zwłaszcza, że lada moment i będą święta. Exp z gildii daje bonus x2, jaką zmianę proponujesz? Statystyki zostawimy tak jak są obecnie, już kiedyś zmienialiśmy ten system i nie wyszło nam to na dobre. Pociski Wizarda nie odbijają się od pancerza? Chce się upewnić. Odnośnie konkursu to fajny pomysł ale do kiedy miałby trwać ten konkurs? Top2 rankingu czy top2 lvl? Też należy wziąć pod uwagę, że nie każdemu przyda się podgrzewacz tytoniu więc lepszym rozwiązaniem byłaby tu zwyczajnie kasiorka Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155500 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Za exp z gildli proponuję z 2x zmienić na jakieś 1.4x/1.5x jest to nie za duży nerf, aczkolwiek myślę że poprawi rozgrywkę nowym graczom. Naładuje 5 pancerzy na lowcy demonów ( nie sprawdzałem na innych klasach) strzela do mnie wizard, dostaje dmg a pancerz dalej pokazuje że dalej jest 5 i nie blokuję tego pocisku. Z konkursem to faktycznie, przemyślałem i to będzie słaba nagroda. Jestem tego przedstawicielem i mogę zaoferować na 1 miejsce ten voucher wyżej wspomniany na 200zl a za drugie miejsce mogę zaoferować voucher na 100zl na www.prosto.com. Może ktoś jest wstanie coś się dorzucić na 3 miejsce. Poczatkowo myślałem żeby zrobić ten konkurs nie dla topki (chodzi o kille) tylko dla osób którzy spędza w tym czasie najwięcej ilość czasu. To już zostawiam wam do wyboru :). Liczę że to przyciągnie trochę graczy, zaraz zaczynają się lekcje zdalne, a nasz wspaniały rząd na pewno coś lepszego wymyśli po świętach także trzeba jakoś zachęcić graczy. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155507 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 Wizard omija pancerze więc nic dziwnego że Ci zostają, działa to na tej samej zasadzie co przy zabójcy. dredek 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155510 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 8 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Ez'y napisał: Wizard omija pancerze więc nic dziwnego że Ci zostają, działa to na tej samej zasadzie co przy zabójcy. I tu właśnie dlatego wychodzę z propozycją. Wiadomo z zabójca jest inaczej póki strzeli z awp przeładuje mija chwilę czasu a wizard może się naładować mieć 100 strzałów z Glocka i zadać ~500dmg w głowę jednym strzałem. Można też spróbować zmienić w klasie wizard z omijania pancerza 1/1 na 1/x. Edytowane 8 Grudnia 2021 przez Danse Macabre Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155512 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enq Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) 16 godzin temu, dredek napisał: Kwestie resetu omówię z opiekunami serwera. Fakt faktem jeśli gracze by chcieli już dawno wbiliby 501 lvl więc myślę, że kwestie resetu można już rozważyć zwłaszcza, że lada moment i będą święta. Exp z gildii daje bonus x2, jaką zmianę proponujesz? Statystyki zostawimy tak jak są obecnie, już kiedyś zmienialiśmy ten system i nie wyszło nam to na dobre. Pociski Wizarda nie odbijają się od pancerza? Chce się upewnić. Odnośnie konkursu to fajny pomysł ale do kiedy miałby trwać ten konkurs? Top2 rankingu czy top2 lvl? Też należy wziąć pod uwagę, że nie każdemu przyda się podgrzewacz tytoniu więc lepszym rozwiązaniem byłaby tu zwyczajnie kasiorka A czy przypadkiem w gildii nie jest tak, że co lvl exp rośnie procentowo? Wydaje mi się, że na wyższym lvlu gildii dostaje się dużo więcej expa, przez co wymaxowane gildie tak szybko wbijają lvl.(no chyba, że sie myle, lecz, chyba ktoś mówił, że na 10 lvlu był w stanie dostać nawet 100k expa, gdy gracz z niskim lvlem zabił dużo, dużo większy). Jak dla mnie, to w gildii za fraga kolegi exp powinien być stały (np. 500-750) i przy ulepszeniu na x2, dostawalibyśmy 1000/1500 expa, czyli nie jakoś dużo i wszystkie gildie miałyby szanse na równą rywalizacje, bo nie oszukujmy się, lecz jest mało osób, które dają rade grać i spełniać wymogi, żeby być w najlepszych gildiach. Co do propozycji wyżej o statystykach, to wydaje mi się, że to graczom, aż tak dużej przewagi nie robi, natomiast zastanawiam się, nad znaczeniem artetaktów na klasach i czy to właśnie nie przez nie na serwerze jest taka dysproporcja między stałymi, a nowymi graczami. Nawet, gdy jest vote do lvla, to osoba, która gra codziennie na serwerze, może mieć wymaxowany artefakt, przez co jest w stanie mieć 2x więcej hp, wyssysać, bądź mieć większy dmg, niż przeciwnik na podobnym lvlu. Moim zdaniem, jeśli artefakty zostałyby znerfione do takiego stopnia, że dawałyby tylko malutką przewagę, to niektóre klasy najmocniejsze i najbardziej popularne w tej chwili, nie byłyby wcale takie op. Mowa tu np. o skrytobójcy, który staje się potworem w połączeniu z artefaktem na wyssysanie hp. Jesteśmy w stanie okrążyć osobę 3 razy, cały czas do niej strzelając i po starciu z przeciwnikiem wyjść bez szwanku. Grad ciosów na oponenta ciągle nas leczy, przez to czasami magazynek nie wystarczy, żeby zbić 250/300 hp, które w rzeczywistości podwaja się, bądź potraja w zależności od ilości trafionych kul. Także na tej klasie lvl tak na prawdę nie robi różnicy czy jest to 80, czy 200/300. Pragnę zauważyć, że trzema czterema dominującymi artefaktami są hp, krytyk, wyssysanie i zamrozenie/dmg po polowie, reszta jest praktycznie nieużywana, a może by tak wprowadzić jakieś odświeżenie i całkowicie je przerobić, żeby były bardziej personalne i uwzględnione dla każdej klasy osobno? Tak jak to było na tej "nowej" paczce, w postaci many i ulepszen dla klas. Jeżeli ta propozycja zostałaby przyjęta, to trzeba by to dobrze przemyśleć i zrobić tak, aby nie miało to jakiegoś większego wpływu tak jak to jest teraz, ale żeby lekko buffowały klasy. A i co do resetu na święta to +1, w dodatku od 20 ma być wprowadzona nauka zdalna, więc dużo osób będzie w domach, spoko byłoby zrobić reset w następny weekend. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez looser Danse Macabre 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155562 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AroV Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Jeśli chodzi o reset jak najbardziej jestem na tak. Tak jak napisał @ dredek , gdybyśmy chcieli to już dawno było by kilka 501lvl na serwerze. Co do 2x expa z gildii, to jest on prawdziwie 2x tyle że w zależności od osoby która zabija i jaki mają lvl te osoby. Przykładowo grając równymi lvl dostaje się max te 3-5k (o ile się nie mylę) a jeśli osoba z 20-50lvl zabije 150lvl to ona dostaje przykładowo te 44k expa a za 2x expa inni dostają 88k. Progu 100k expa jeszcze nie widziałem na tym serwerze na własne oczy. Można to delikatnie znerfić ale nie tak jak napisał @ looser do 500-750 i po wykupieniu 2x będzie to 1000-1500 ponieważ będzie to nieopłacalne i lepiej będzie dodać te pkt w obronę czy atak niż wydać na ten dodatek. Pozostawił bym tak jak jest z nerfem do przykładowo 1.5x. Co do świątecznych dodatów to również na + ale nie choinkę zamiast paki tylko wystarczy RS, mapki i granaty moim zdaniem ewentualnie efekt śniegu z możliwością wyłączenia przez komendę. Konkurs również jest dobrym pomysłem ale jeśli już to bym zrobił konkurs na top3 w rankingu/ top3 w czasie spędzonym na serwerze / top3 LVL i oddzielnie top1 gildia. 3 pierwsze nie muszę wyjaśniać a co do top1 gildia to zachęciło by ludzi to wpłacania zdobytego expa do gildii dzięki czemu nie było by tyle kłótni o zmianę lvl, zakładania własnych gildii i aktywność na serwerze. Konkurs zakończył by się po wyznaczonym czasie bądź która pierwsza wbije max lvl. Nagrody to np dla lidera i osoby która miała największy wkład 1 miesiąc svip+ klasa premium a dla reszty 14dni vip + 14 dni klasa premium. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155638 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 W dniu 8.12.2021 o 18:54, Danse Macabre napisał: Za exp z gildli proponuję z 2x zmienić na jakieś 1.4x/1.5x jest to nie za duży nerf, aczkolwiek myślę że poprawi rozgrywkę nowym graczom. Naładuje 5 pancerzy na lowcy demonów ( nie sprawdzałem na innych klasach) strzela do mnie wizard, dostaje dmg a pancerz dalej pokazuje że dalej jest 5 i nie blokuję tego pocisku. Z konkursem to faktycznie, przemyślałem i to będzie słaba nagroda. Jestem tego przedstawicielem i mogę zaoferować na 1 miejsce ten voucher wyżej wspomniany na 200zl a za drugie miejsce mogę zaoferować voucher na 100zl na www.prosto.com. Może ktoś jest wstanie coś się dorzucić na 3 miejsce. Poczatkowo myślałem żeby zrobić ten konkurs nie dla topki (chodzi o kille) tylko dla osób którzy spędza w tym czasie najwięcej ilość czasu. To już zostawiam wam do wyboru :). Liczę że to przyciągnie trochę graczy, zaraz zaczynają się lekcje zdalne, a nasz wspaniały rząd na pewno coś lepszego wymyśli po świętach także trzeba jakoś zachęcić graczy. Zmiany zostaną dodane po resecie. Dodatkowo powstał temat odnośnie pisania propozycji na nową edycje także tam możecie od teraz kierować wasze sugestie. Co do konkursu skontaktuj się ze mną w tej sprawie i obgadamy sprawę, mam pomysł jak możemy fajnie rozegrać sprawę z konkursem. 7 godzin temu, looser napisał: A czy przypadkiem w gildii nie jest tak, że co lvl exp rośnie procentowo? Wydaje mi się, że na wyższym lvlu gildii dostaje się dużo więcej expa, przez co wymaxowane gildie tak szybko wbijają lvl.(no chyba, że sie myle, lecz, chyba ktoś mówił, że na 10 lvlu był w stanie dostać nawet 100k expa, gdy gracz z niskim lvlem zabił dużo, dużo większy). Jak dla mnie, to w gildii za fraga kolegi exp powinien być stały (np. 500-750) i przy ulepszeniu na x2, dostawalibyśmy 1000/1500 expa, czyli nie jakoś dużo i wszystkie gildie miałyby szanse na równą rywalizacje, bo nie oszukujmy się, lecz jest mało osób, które dają rade grać i spełniać wymogi, żeby być w najlepszych gildiach. Co do propozycji wyżej o statystykach, to wydaje mi się, że to graczom, aż tak dużej przewagi nie robi, natomiast zastanawiam się, nad znaczeniem artetaktów na klasach i czy to właśnie nie przez nie na serwerze jest taka dysproporcja między stałymi, a nowymi graczami. Nawet, gdy jest vote do lvla, to osoba, która gra codziennie na serwerze, może mieć wymaxowany artefakt, przez co jest w stanie mieć 2x więcej hp, wyssysać, bądź mieć większy dmg, niż przeciwnik na podobnym lvlu. Moim zdaniem, jeśli artefakty zostałyby znerfione do takiego stopnia, że dawałyby tylko malutką przewagę, to niektóre klasy najmocniejsze i najbardziej popularne w tej chwili, nie byłyby wcale takie op. Mowa tu np. o skrytobójcy, który staje się potworem w połączeniu z artefaktem na wyssysanie hp. Jesteśmy w stanie okrążyć osobę 3 razy, cały czas do niej strzelając i po starciu z przeciwnikiem wyjść bez szwanku. Grad ciosów na oponenta ciągle nas leczy, przez to czasami magazynek nie wystarczy, żeby zbić 250/300 hp, które w rzeczywistości podwaja się, bądź potraja w zależności od ilości trafionych kul. Także na tej klasie lvl tak na prawdę nie robi różnicy czy jest to 80, czy 200/300. Pragnę zauważyć, że trzema czterema dominującymi artefaktami są hp, krytyk, wyssysanie i zamrozenie/dmg po polowie, reszta jest praktycznie nieużywana, a może by tak wprowadzić jakieś odświeżenie i całkowicie je przerobić, żeby były bardziej personalne i uwzględnione dla każdej klasy osobno? Tak jak to było na tej "nowej" paczce, w postaci many i ulepszen dla klas. Jeżeli ta propozycja zostałaby przyjęta, to trzeba by to dobrze przemyśleć i zrobić tak, aby nie miało to jakiegoś większego wpływu tak jak to jest teraz, ale żeby lekko buffowały klasy. A i co do resetu na święta to +1, w dodatku od 20 ma być wprowadzona nauka zdalna, więc dużo osób będzie w domach, spoko byłoby zrobić reset w następny weekend. Masz racje, nie mylisz się Im wyższy lvl gildii tym więcej tego expa dostajesz, masz mnożnik x2 ale są też dzielniki expa w zależności od poziomu gildii: /10, /9, /8, /7, /6, /5, /4, /3, /2. Kiedyś robiliśmy coś na zasadzie tego co napisałeś czyli nie było mnożniki expa za killa kolegi, a stały exp ale wtedy wbijanie poziomów było tragicznie długie i zrezygnowaliśmy z tego rozwiązania, możemy po resecie na próbę zmniejszyć ten mnożnik, a jeśli nadal będzie to zbyt wielkie udogodnienie to następnym razem pomyślimy nad zmianą tego systemu całkowicie. Hmm mi też się osobiście lepiej podobał system z nowego diablo gdzie były ulepszenia skilli dla klas oraz runy, które dawały jedynie minimalnego boosta, ale napisanie tego pod aktualnego diablo trochę jeszcze potrwa, myślę że nie ta edycja ale kolejna już wleci z nowym systemem. A odnośnie artefaktów to możesz śmiało pisać sugestie na reset to podziałam coś w tym kierunku. Generalnie jeśli chodzi o świąteczne dodatki to zamieście wasze pomysły w nowym temacie odnośnie resetu. Co do konkursu planuje zrobić na kolejną edycje Free VIP dla wszystkich ale nie za darmo tylko za poświęcenie powiedzmy godzinki na obejrzenie danego materiału Wydaje mi się, że to fajny pomysł i przy okazji każdy będzie mógł zdobyć vipa na okres miesiąca lub nawet dłużej AroV i enq 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155647 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 10 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2021 (edytowane) Mag lodu wybucha po śmierci ale nie zadaje DMG Przydałoby się też coś zrobić z wojowniwojowni Gdy znajdzie jakikolwiek item z pancerzem zadajemy po 10-20hp Dodanie komendy na ponowny wybór broni dla vipa zagram ninja to ustawiam że nic nie biorę i zapamiętaj wybór to potem muszę wyjść z serwera i wejść żeby dostawać broń Edytowane 11 Grudnia 2021 przez Danse Macabre Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9155798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) Dodanie komendy "timeleft" Możliwość włączenia świątecznych skinów broni dla vipow/svipow komendą /xmas Zabranie możliwości posiadania m4a1/AK47 dla klas w 1 rundzie. Gracze zaproszeni do gildli nie mogą wpłacać kamieni Ja jako właściciel, mogę Edytowane 21 Grudnia 2021 przez Danse Macabre Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9157457 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 4 godziny temu, Danse Macabre napisał: Dodanie komendy "timeleft" Możliwość włączenia świątecznych skinów broni dla vipow/svipow komendą /xmas Zabranie możliwości posiadania m4a1/AK47 dla klas w 1 rundzie. Gracze zaproszeni do gildli nie mogą wpłacać kamieni Ja jako właściciel, mogę "Zabranie możliwości posiadania m4a1/AK47 dla klas w 1 rundzie." chodzi o dawanie broni z mocy klas? Wpłacanie kamieni poprawione. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9157497 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 21 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2021 (edytowane) 22 godziny temu, dredek napisał: "Zabranie możliwości posiadania m4a1/AK47 dla klas w 1 rundzie." chodzi o dawanie broni z mocy klas? Wpłacanie kamieni poprawione. Tak, nie pamiętam dokładnie wszystkich ale diabeł jasnowidz dżin zdrajca (mp5) Jeśli chodzi o komendę /modele Posiadając svipa mogę tylko dokonać zmian do klasycznych modeli lub złotych, nie zmienia się na świąteczne Wpłacanie kamieni - działa Wplacanie expa zalicza do lvl tylko wtedy jak wplaci wlasciciel a nie dolicza jak czlonek gildli ° Jest szansa na powrót "starego" Dżina? Wyłączenie klasy ninja na dd2 long Edytowane 22 Grudnia 2021 przez Danse Macabre Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9157547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 26 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 W dniu 21.12.2021 o 21:37, Danse Macabre napisał: Tak, nie pamiętam dokładnie wszystkich ale diabeł jasnowidz dżin zdrajca (mp5) Jeśli chodzi o komendę /modele Posiadając svipa mogę tylko dokonać zmian do klasycznych modeli lub złotych, nie zmienia się na świąteczne Wpłacanie kamieni - działa Wplacanie expa zalicza do lvl tylko wtedy jak wplaci wlasciciel a nie dolicza jak czlonek gildli ° Jest szansa na powrót "starego" Dżina? Wyłączenie klasy ninja na dd2 long Modele dla svipa i vipa były robione bez możliwości podmianki na świąteczne więc już tego nie będę tykał. Wpłacanie expa działa prawidłowo - przed chwilą sprawdzone. Szansa na powrót starego dżina tzn? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9158467 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Danse Macabre Opublikowano 28 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2021 Chodzi o starą rakietkę z "piłka". Na PPM zmieniało się tryby Na mapie fy_pool_day nie daje broni dla vip/svip. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9158782 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kreator Opublikowano 31 Grudnia 2021 Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2021 (edytowane) Moja propozycja: - Zmniejszyć itemki 1/x wszystkie bądź usunąć je - Zmienić klase Baal ( chodzi tutaj o ładowanie tych pocisków ) - Dodać blokadę na małe mapy tzn ( jeżeli jest 4 graczy można dać vote na małą mapę, a jak jest więcej niż te 4 osoby opcja z małymi mapami do nominowania czy tez pokazywanie małych map w vote powinno być usunięte, bo znowu jest to samo czyli non stop małe mapy i expienie postaci, a duże mapy są sporadycznie wybierane albo jak ktoś się odezwie żeby wybierać większe mapy. - Wstawiałem pomysł z edytowaniem um na kosie niektórych postaci czy też ich um których nie ładujemy na kosie fajnie by było gdyby ktoś na to spojrzał. - looser już fajnie rozpisał artefakty można by było coś z tego wziąć. - również fajnie było by gdyby pojawiły się prezenty na czas świąteczny zamiast butelek oraz czapek mikołajowych na modelach postaci. - Zmniejszenie statów niektórych postaci na zręczność czy też hp bo połączenie itemków + artefaktów + stat czasami bijemy z M4 w kogoś po 10 dmg lub postać biega z 400hp+ i bijemy w nia czasami kilka magazynków. - Tutaj bardziej wytłumaczę, a więc gdy kogoś bijemy i ktoś zabierze fraga fajnie by było gdyby ten exp był rozłożony na pół dla jednego jak i drugiego bo tak to bije się kogoś i ten drugi kradnie fraga i ma całego expa za tą postać. Jak narazie to tyle, ale najbardziej liczę na wprowadzenie zmian z tymi małymi mapami. Edytowane 31 Grudnia 2021 przez Kreator enq i asdertal123 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109602-propozycje-i-sugestie-graczy/page/4/#findComment-9159129 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi