Dziekizawspolnelata Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Muszę bo się uduszę. Jakim cudem udało się wam w takim szybkim czasie zabic serwer to ja jestem w szoku. Nawet nie wiem co zrobiliście ze serw, na którym jeszcze niedawno nie było wolnego slota, teraz stoi pusty. i to bez znaczenia czy jest to weekend czy jest to popołudnie lub wieczór w zwykły dzień. A jak chwile po sprzedaży był podejmowany temat, że wykończycie następną sieć to było wielkie oburzenie. Moze warto pomyśleć o reklamie? przecież ten serwer przez długi czas był top1 w Polsce a i udwało się wbić top1 świat. No ludzie. dorzucam staty ile razy w ciagu ostatnich 30 dni był full na serwie. taaak, dobrze widzicie. ZERO Edytowane 20 Lipca 2021 przez SUPERBOHATERKA! Pingwinkowa. , Patryk. , Brodacz i 8 innych 3 3 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109335-propozycja-reklama/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 4 minuty temu, SUPERBOHATERKA! napisał: Muszę bo się uduszę. Jakim cudem udało się wam w takim szybkim czasie zabic serwer to ja jestem w szoku. Nawet nie wiem co zrobiliście ze serw, na którym jeszcze niedawno nie było wolnego slota, teraz stoi pusty. i to bez znaczenia czy jest to weekend czy jest to popołudnie lub wieczór w zwykły dzień. A jak chwile po sprzedaży był podejmowany temat, że wykończycie następną sieć to było wielkie oburzenie. Moze warto pomyśleć o reklamie? przecież ten serwer przez długi czas był top1 w Polsce a i udwało się wbić top1 świat. No ludzie. dorzucam staty ile razy w ciagu ostatnich 30 dni był full na serwie. taaak, dobrze widzicie. ZERO Dziwne czasy nastały aby #1 miała ludzi a #2 stała pusta Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109335-propozycja-reklama/#findComment-9136818 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 To się udus jak musisz. Kupowanie reklamy na pusty serwer bez wprowadzanie nowych rzeczy na serwer - 2021 rok, ludzie dalej nie myślą XD Wykończycie sieć, niezłe słowo, jak na osobę która nie śledzi, ani nie ma żadnego pojęcia na temat prowadzenia jakichkolwiek większych projektów. Proszę Cię nie osmiaszaj się już bo to iks de jest. Sieć działa 15x lepiej niż działała, a z tego co wiedzę Wy mówicie o jednym czy dwóch serwerach na sieci, gdzie jest ich ponad 30 i na każdym są ludzie :like: Poza tym, więcej mogliście pie**lic na x tematów, jakcy to my źli, jaki ten Eriwn jest zły i niedobry, co on robi, przecież SIEĆ UMIERA. Możecie również sobie podziękować ze niektóre serwery nie mają ludzi :) Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109335-propozycja-reklama/#findComment-9136819 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCZII- Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) To samo mówiłem to twierdzili że to winna wakacji i że osoby pracujące nie mają czasu xddddd Pawda jest taka że wyjebka osób z góry jak i branie nie odpowiednich osób na stanowisko opiekuna doprowadzają że serwery umierają :) xdd Donaciak zajmował się wszystkimi serwerami sam a ty zawsze nie miałeś czasu zająć się serwerami 1.6 więc o czym tu mówisz xdddd Gdzie u was każdy czerwony zajmuje się serwerem xdddd Przytoczę cod 201 gdzie został "ponownie włączony" z masą błędów dlaczego bo był robiony na wyjebke by tylko kasę z "debili" wyciągać za premium xdd I cod został wyłączony po cichu jak i usunięty z forum xddd Edytowane 20 Lipca 2021 przez UCZII- Brina , Eyzar. , Pingwinkowa. i 8 innych 1 10 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109335-propozycja-reklama/#findComment-9136821 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 (edytowane) Uczi... Najpierw to wina a nie winna. Dalej, spójrz na ilość graczy na serwerach rok, dwa, trzy lata temu, Cs 1.6 umiera. W wakacje jest największy spadek ludzi, wystarczy spojrzeć na statystyki.. Nie ma aktualnie pandemii, ludzie chcą W KOŃCU wyjść z domów i spędzić czas z przyjaciółmi, a nie grać w grę, no k***a bądźmy realistami. Poza tym, kto miał wyjebke z góry? Byłem od przejęcia w Administracji i nie widziałem takowej wyjebki. Jedyne co to mogę się zgodzić, że ktoś nie był potrzebny na stanowisku opiekuna. Ale również wystarczyło im pomóc, napisać propozycje czy inne rzeczy, a nie ciągle k***a płaczecie jakbyście mieli 5 lat. To nie, tamto nie. Nic nie robić - źle, robic coś - zle. O czym Ty teraz pierdolisz? XD 1. Z tego co pamiętam, to Thomas był przyjęty na opiekuna który miał ogarnąć serwer technicznie. Jak widać mu się to nie udało, gdy odszedł zacząłem robic jakiekolwiek zmiany. Co do coda, widzę że jesteś potężnym 2headem i nie wiesz co piszesz. Robienie serwera pod hajs w 2021 roku, no d***l. Serwer był bazowany na paczce donaciaka. Miałem dość mało czasu jak na zrobienie całego serwra (jak przytoczysz jb to wtedy już nie będę przebierał w słowach i będę pisał prawdę o Waszym głupim pi*****niu na prawo i lewo.) 2. Donaciak zakładam miał mniej projektów niż ja. Dodatkowo donaciak nie robił po 20 godzin na wcześniejszym projekcie i nie potrzebował "odpoczynku". Jeżeli dodasz resety na codzie, byla do tego przydzielona inna osoba. 3. Jak nie wiesz to nie pie**ol śmieci. Dzięki. Edytowane 20 Lipca 2021 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109335-propozycja-reklama/#findComment-9136823 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 20 Lipca 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2021 Szkoda, że wcześniej nikt spoza okręgu administracji nie wychodził z propozycjami, które mogły polepszyć sytuacje serwera, a może nawet ją uratować. Po fakcie każdy z Was jest mądry i chętny do wystawienia swojej oceny. Niestety, ale nawet po takim czasie funkcjonowania sieci i serwerów cs'a nadal mentalność ludzi się nie zmienia. Jeżeli macie nadal w taki bezsensowny sposób komentować to lepiej nic nie piszcie, bo poziom tej rozmowy robi się żenujący. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/109335-propozycja-reklama/#findComment-9136826 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi