Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam otóż było zgłoszone przez @ PotegaMiecza  i @ zdziebel25  w poniedziałek że są zbugowane granaty, tzn co chwila ktoś dostaje he czy to 1/1 czy 1/2 i podobne. Przez co ludzie masowo to wykorzystują i rzucają granatami co chwila, a podchodzi to pod łamanie regulaminu, biorąc pod uwagę sytuację że serwer upada, opiekunowie pokazujecie niestety,  że wam nie zależy na serwerze bo post z poniedziałku przeczytaliście a dalej nic z tym nie zrobiliście. A sami pisaliście żeby pomagać sobie nawzajem a do tej pory nic nawet nie został zamknięty wcześniejszy temat. NIe ma dużo graczy ale jak już jest mała mapa to co chwila lecą granaty np po 3 4 od jednej osoby 1/1 1/2 przez co nie da się wgl grać. Jeżeli tak do tego podchodzicie to na serwerze robi się samowolka i notoryczne łamanie regulaminu tyle z mojej strony. Mam nadzieje że to jednak zostanie naprawione dosyć szybko

https://1shot2kill.pl/topic/109276-problem-zbugowane-granaty-v2/

zgłaszałem wszystkie bugi  już mieli to naprawić   nawet z expem że jak jesteś sam zmieniasz mape dostajesz 2000 doświadczenia ciągle na tym jakbym cały czas w nocy to robił to bym  miał już około 250 lvl  

wiec pewnie i tak bugi nie zostaną  naprawione wiec pozostało tylko czekać aż ktoś ruszy się i naprawi je bo jak widać na ten moment serwer  najlepszy na top1  spada na upadłość :/ :( pamiętam jak się biłem kiedyś o slota z ziomami a teraz to jak wbijam to jestem sam na serwie i jak tu zabijać kogoś i wbijać lvl :/ jedynie włączyć laptopa drugiego i se nabijać lvl bo inaczej nie da się wbijać :) :/ 

https://1shot2kill.pl/topic/109276-problem-zbugowane-granaty-v2/#findComment-9136391

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...