tomkul777 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 (edytowane) Skarga na moderatora enderman Dostałem warna za napisanie w temacie już nawet nie pamietam jakim, cos ze szybkimi strzalami. Nie widzę żadnego powodu dla którego powinien być warn a w szczególności na pewno nie dwupunktowy. Przeczytałem cały regulamin i nie poczuwam się do winy. Nie widzę żadnych słów mogących urazić w żaden sposób kogokolwiek, a tym bardziej "prowokować do sporów"??? xD. Szukałem taryfikatora, ale nie znalazłem, a zgaduje ze nawet za obrazy lecą mniejsze kary. W tym dodatkowo ta śmieszna kara na 24h zablokowanie. Rozumiem, że są równi i równiejsi, ale robienie za prywatnego ochroniarza na randze moderatora to chyba insta kickować takich ludzi trzeba. Zachowanie śmiech na sali, bo słowa przytoczone w moim poscie sa cytatem tego co powiedziala osoba do ktorej sa skierowane. Mam nadzieję, że zostaną wyciągniete konsekwencje za nieobiektywizm., a kara anulowana albo chociaż zredukowana, bo wartość w stosunku do czynu śmiesznie nieadekwatna. Dziękuję. Edytowane 10 Czerwca 2021 przez tomkul777 Nigiri 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108534-odrzucona-skarga-enderman/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Twój post odnosił się do @ Paweł.. "To chyba ten nołnejm co się prawie powiesił o zwierzęta z jb" Wyzywałeś go od nołnejmów więc warn od @ enderman jest tu jak najbardziej słuszny. Sama z czystą przyjemnością wlepiłabym Ci nie jednego. 9 minut temu, tomkul777 napisał: Nie widzę żadnego powodu dla którego powinien być warn a w szczególności na pewno nie dwupunktowy. Przeczytałem cały regulamin i nie poczuwam się do winy. Nie widzę żadnych słów mogących urazić w żaden sposób kogokolwiek, a tym bardziej Przytoczę Ci raz jeszcze i ostatni co napisałeś: "To chyba ten nołnejm co się prawie powiesił o zwierzęta z jb" Nie wiem co masz w głowie, ale samo słowo "prawie się powiesił" mnie uraża. Jak można żartować lub mówić o takiej rzeczy, która ma podtekst samobójczy? Ugryź się czasem w język albo pomyśl dwa razy co napiszesz, bo jesteś nie tylko śmieszny, ale żenujący i udajesz niewiniątko. Mam nadzieję, że owy warn nauczy Cię kultury w stosunku do innych użytkowników oraz również szacunku. Jeżeli chcesz, aby traktowano Cię z szacunkiem to sam musisz na niego zasłużyć, oko za oko, ząb za ząb. Ogólnie to wystarczy przejrzeć Twój profil i poczytać posty, które zamieszczasz na przykład ten z sytuacji z JB: "Ah gó**o, tutaj my idziemy znowu" Przeglądając cały Twój profil doszłam do wniosku, że zebrało Ci się już na niejednego warna, więc na Twoim miejscu trzymałabym mordkę na kłódkę i nie pogrążała się już bardziej. PS. Cytat Mam nadzieję, że zostaną wyciągniete konsekwencje za nieobiektywizm., a kara anulowana albo chociaż zredukowana, bo wartość w stosunku do czynu śmiesznie nieadekwatna. Mam nadzieję, że kara nie zostanie anulowana, a konsekwencje co do Twojej osoby zostaną wyciągnięte jeszcze bardziej, bo to co tu robisz przekracza granice. "Wydaje mi się, że żeby korzystać z forum trzeba mieć ukończone 13 lat, więc nie wiem co tu robisz." "Na łanszocie se gram Ameby zabijam Nethiri to kox A boski to dzban Nr 150" Przeglądając Twoje posty złapał mnie cringe. Nic więcej do dodania nie mam, bo Twoje dziecinne zachowanie mówi samo za siebie. Adiós. enderman , Parasolka , czekoladka i 14 innych 17 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108534-odrzucona-skarga-enderman/#findComment-9129719 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomkul777 Opublikowano 10 Czerwca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2021 Jka to ujelas na końcu, nie pogrążaj się bardziej. Czyżby moderator nie wiedział, ze nie powinien odzywać się jak go sprawa nie dotyczy, a tym bardziej jak nie wie o czym mówi? A propo głowy to zapytajcie sie tego wasze pana Pawła co na rowerze skakał, co on ma tą głową nie tak, że sobie rozbijał ją o jakiś stary temat z JB i do tego było nawiązanie. I dokładnie, 1 warna mam za gorszą rzecz niż tuta obecny wpis, ale oczywiscie prywatny ochroniarz się wtrącił i sam warn nie wystarczył wiec jeszcze 24h wrzucił xD i właśnie te 24h wskazują na bycie równiejszym i o to ten temat. Paula , Victoria , Parasolka i 2 innych 3 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/108534-odrzucona-skarga-enderman/#findComment-9129720 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi