Skocz do zawartości

[Odrzucona] Skarga - enderman

Rekomendowane odpowiedzi

Skarga na moderatora enderman

Dostałem warna za napisanie w temacie już nawet nie pamietam jakim, cos ze szybkimi strzalami.

image.png.2ad63bfebf46c43323121167ce9eb2cc.png

Nie widzę żadnego powodu dla którego powinien być warn a w szczególności na pewno nie dwupunktowy. Przeczytałem cały regulamin i nie poczuwam się do winy. Nie widzę żadnych słów mogących urazić w żaden sposób kogokolwiek, a tym bardziej "prowokować do sporów"??? xD. Szukałem taryfikatora, ale nie znalazłem, a zgaduje ze nawet za obrazy lecą mniejsze kary. W tym dodatkowo ta śmieszna kara na 24h zablokowanie.

Rozumiem, że są równi i równiejsi, ale robienie za prywatnego ochroniarza na randze moderatora to chyba insta kickować takich ludzi trzeba. Zachowanie śmiech na sali, bo słowa przytoczone w moim poscie sa cytatem tego co powiedziala osoba do ktorej sa skierowane.

Mam nadzieję, że zostaną wyciągniete konsekwencje za nieobiektywizm., a kara anulowana albo chociaż zredukowana, bo wartość w stosunku do czynu śmiesznie nieadekwatna.

Dziękuję.

Edytowane przez tomkul777
https://1shot2kill.pl/topic/108534-odrzucona-skarga-enderman/

Jka to ujelas na końcu, nie pogrążaj się bardziej.

Czyżby moderator nie wiedział, ze nie powinien odzywać się jak go sprawa nie dotyczy, a tym bardziej jak nie wie o czym mówi?

A propo głowy to zapytajcie sie tego wasze pana Pawła co na rowerze skakał, co on ma tą głową nie tak, że sobie rozbijał ją o jakiś stary temat z JB i do tego było nawiązanie.

I dokładnie, 1 warna mam za gorszą rzecz niż tuta obecny wpis, ale oczywiscie prywatny ochroniarz się wtrącił i sam warn nie wystarczył wiec jeszcze 24h wrzucił xD i właśnie te 24h wskazują na bycie równiejszym i o to ten temat.

https://1shot2kill.pl/topic/108534-odrzucona-skarga-enderman/#findComment-9129720

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...