-Gamer- Opublikowano 13 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2021 Dział został stworzony z myślą o informowaniu Administracji Arena o wprowadzanych nowych wytycznych związanych z serwerem/uprawnieniami. Każda odczytana przez was wiadomość musi być oznaczona polubieniem. Polubienia nie będą się naliczać! @ -Gamer- , @ Petero , @ danius, @ Laszen,, @ AligatoRR Laszen , PowerPoint , Dziadek od maninunamen i 4 innych 3 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107832-informacjeog%C5%82oszenia-dla-administracji-serwera/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Petero Opublikowano 16 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Od dnia dzisiejszego tj. 16.06.2021 w życie wprowadzamy: Dynamiczną normę przegrywanych minut w ciągu tygodnia Przy każdym podliczeniu będę umieszczał informację o normie na kolejny tydzień. Normę wyliczamy na podstawie 50% z X X - największa ilość minut przegranych na serwerze przez członka administracji w ciągu tygodnia Na ten moment ilość minut na niebieską gwiazdkę pozostaje bez zmian. Obowiązkowe głosowanie na serwer przez członków administracji serwera Wymagana ilość oddanych głosów w ciągu tygodnia to 300pkt czyli 3 głosy po 100. Nie spełnienie wymogu będzie nagradzane ostrzeżeniem. Jak ktoś się zapomni możliwe jest wykupienie 300pkt najpóźniej dzień przed podliczeniem Link do głosowania na serwer: https://gosetti.pl/serwery/137.74.5.141:27015 Dziadek od maninunamen , ToNIEKohaku , AligatoRR i 7 innych 10 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107832-informacjeog%C5%82oszenia-dla-administracji-serwera/#findComment-9124328 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-Gamer- Opublikowano 30 Maja 2021 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Nieuniknione zmiany w Administracji. To co się dzieje w ostatnim czasie na serwerze przechodzą moje najśmielsze oczekiwania. Zostawiając serwer pod waszymi skrzydłami głównie Petero oraz Administracji miałem nadzieję, że będzie się utrzymywać cały czas na tym samym poziomie. Jednak jak to zazwyczaj bywa wszystko trzeba nadzorować. Nie zależnie kto jaką funkcję pełni na serwerze. Informuję, że ostrzeżenia dla opiekuna zostały przywrócone. @ Petero - Brak zaangażowania w zarządzaniu administracją/serwerem/egzekwowaniu wyznaczonych celów/zasad jako opiekuna serwera. - Administracja się sype, serwer się sypie. Zamiast nowych administratorów mamy rezygnacje. Sposób twojego zaangażowania sam widzisz jak wygląda. Sam nie gram jednak trochę jest to inaczej z mojej strony bo poszukiwałem odpowiedniej osoby by utrzymywała serwer w dobrej kondycji bez mojego zaangażowania. Na przestrzeni czasu widzę, że jednak się nie za bardzo zmieniasz jeśli chodzi o samodzielne zarządzanie serwerem. Twoja ranga została zamieniona na "Admina serwera" tak naprawdę, prócz podliczeń to nie widać cię za bardzo jako opiekuna serwera. Zmień tryb pracy/zaangażowania/zarządzania a oddam rangę na tą chwilę nie widzę innego wyjścia. Ostrzeżenia dla administracji za brak głosowania są nie uzasadnione. Zweryfikowałem to czy głosują czy nie. Czekałem na reakcję z twojej strony by to wszystko ogarnąć jak należy no ale cóż gamer nie ogarnie to nie będzie i już @ BugsBunny - Ani jednego bana od 11.5 dziś mamy 30.5 Zastanów się czy nadal chcesz pełnić funkcję Admina czy wolisz jak dotychczas po prostu grać na serwerze. Jest to dość dziwne, że grasz sporo a nie masz za wiele banów/ muty tylko w nocy a admina masz od 3.05.2021 Do tabeli został ci przypisany 1pkt ostrzeżenia @ Dziadek od maninunamen nie poprawienie mutujesz graczy od samego początku(blokujesz czat i czat głosowy). Jest to całkowicie niezgodne z regulaminem serwera. Dajesz muty po 6h nie zależnie od przewinienia czy jest to obraza czy mutacja... +2 Twoja aktywność na serwerze w ostatnich 2tyg(informowałeś, że będziesz mniej aktywny przez tydzień nie przez 2;/). +1 Zostajesz zdegradowany z rangi admina. @ ToNIEKohaku Do ciebie także mam zastrzeżenia co do ilości twoich banów. Rozumiem dużo grasz itp ale nie wydaje mi się by w ciągu ponad tygodnia dać aż 50 banów ;/ Historia się lubi powtarzać pamiętaj o tym, że wciąż jesteś na okresie próbnym. Przez pierwsze kilka dni adminownia w ciągu 4dni dałeś zaledwie 1 bana. Nikt tego nie weryfikował to ponownie rozpędzasz konie. Przypominam ci o tym po raz ostatni by się ogarnąć!!! BugsBunny i Petero 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107832-informacjeog%C5%82oszenia-dla-administracji-serwera/#findComment-9126971 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi