Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

A więc długo nie musiałem  czekać jaki człowiek taka skarga , wysilił byś się bardziej i napisał coś porządniejszego , no chyba że ci ambicja  nie pozwala !!!

Po 1 nie pisz że jestem najlepszy bo nie jestem , nie oczekuje żadnych pochwał owacji ani nagród za adminowanie na ulubionym serwerze !!!

Po 2  napisałem na serwerze żebyś nie prowokował tu się zgodzę , ale nie wyzwałem cię w tym zdaniu ani raz , a ty od razu na Steam piszesz "Co kurwiu za*****y chcesz ode mnie ?" , dlatego cyk ban na 3h za obrazę na steam (z tego co czytałem regulamin mam prawo dać ci takiego bana.)

Po 3 nie znam nikogo takiego jak Sly Woman  i nie potrzebuje znać :) grzecznie ostrzegłem abyś nie podjudzał tematu . 

Po 4 jeśli bym chciał ujeb**bym ciebie kopę czasu temu. Chyba nie myślałeś że to działa na zasadzie że mnie znasz to bana ci nie dam że mnie wyzywasz , nie jestem jak ty pomocnikiem na budowie żeby dawać po sobie jechać jak po tobie ludzie cisną  :/ 

Po 5 odnośnie sprawdzania demek wulgaryzmy rzucane przeze mnie są w dniach 18,19 zazwyczaj około godziny 20 plus/minus godzinkę,  Nie pisz o dniu dzisiejszym skoro się nawet nie zdążyłem odezwać. Przekleństw znajdzie się troszkę rzuconych ode mnie no ale perfidnie do gracza powiedziałem tylko raz i to było bodajże 18.04 koło 22. Znajdę ss'a z tej sytuacji to edytuje post i go dołączę.

Ps : jak już wstawiasz prywatne rozmowy to  pokaż wszystko bo tam na dole robaczku się fabuła coś sypię ,:) 

No i czemu jak chciałeś pokazać całą  naszą rozmowę , czemu nie ma tego z góry ??? (tam nie byłeś taki święty :P) 

https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119733

11 minut temu, Promillboy napisał:

A więc długo nie musiałem  czekać jaki człowiek taka skarga , wysilił byś się bardziej i napisał coś porządniejszego , no chyba że ci ambicja  nie pozwala !!!

Po 1 nie pisz że jestem najlepszy bo nie jestem , nie oczekuje żadnych pochwał owacji ani nagród za adminowanie na ulubionym serwerze !!!

Po 2  napisałem na serwerze żebyś nie prowokował tu się zgodzę , ale nie wyzwałem cię w tym zdaniu ani raz , a ty od razu na Steam piszesz "Co kurwiu za*****y chcesz ode mnie ?" , dlatego cyk ban na 3h za obrazę na steam (z tego co czytałem regulamin mam prawo dać ci takiego bana.)

Po 3 nie znam nikogo takiego jak Sly Woman  i nie potrzebuje znać :) grzecznie ostrzegłem abyś nie podjudzał tematu . 

Po 4 jeśli bym chciał ujeb**bym ciebie kopę czasu temu. Chyba nie myślałeś że to działa na zasadzie że mnie znasz to bana ci nie dam że mnie wyzywasz , nie jestem jak ty pomocnikiem na budowie żeby dawać po sobie jechać jak po tobie ludzie cisną  :/ 

Po 5 odnośnie sprawdzania demek wulgaryzmy rzucane przeze mnie są w dniach 18,19 zazwyczaj około godziny 20 plus/minus godzinkę,  Nie pisz o dniu dzisiejszym skoro się nawet nie zdążyłem odezwać. Przekleństw znajdzie się troszkę rzuconych ode mnie no ale perfidnie do gracza powiedziałem tylko raz i to było bodajże 18.04 koło 22. Znajdę ss'a z tej sytuacji to edytuje post i go dołączę.

Ps : jak już wstawiasz prywatne rozmowy to  pokaż wszystko bo tam na dole robaczku się fabuła coś sypię ,:) 

No i czemu jak chciałeś pokazać całą  naszą rozmowę , czemu nie ma tego z góry ??? (tam nie byłeś taki święty :P) 

Jaki ty fauszywy jesteś to naprawdę XDDDDDD 

''Po 4 jeśli bym chciał ujeb**bym ciebie kopę czasu temu. Chyba nie myślałeś że to działa na zasadzie że mnie znasz to bana ci nie dam że mnie wyzywasz , nie jestem jak ty pomocnikiem na budowie żeby dawać po sobie jechać jak po tobie ludzie cisną  :/'' Co ty wgl piszesz uj****ć byś mnie chciał ?? ZA CO, nawet nie masz na to typie dowodów, a piszesz takie gó**o.. 

-Po 5 odnośnie sprawdzania demek wulgaryzmy rzucane przeze mnie są w dniach 18,19 zazwyczaj około godziny 20 plus/minus godzinkę,  Nie pisz o dniu dzisiejszym skoro się nawet nie zdążyłem odezwać. Przekleństw znajdzie się troszkę rzuconych ode mnie no ale perfidnie do gracza powiedziałem tylko raz i to było bodajże 18.04 koło 22. Znajdę ss'a z tej sytuacji to edytuje post i go dołączę.

Niech sprawdzą jak wyzywasz ludzi i plujesz na nich, co ty myslisz że nie będzie tego na demku ??, kto ci pisze o dzisiaj nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem, PERFIDNIE DO GRACZA POWIEDZIAŁEM RAZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Demko zweryfikuje, jak nie umiesz ĆPAĆ TO NIE ĆPIEJ !! 

Ps : jak już wstawiasz prywatne rozmowy to  pokaż wszystko bo tam na dole robaczku się fabuła coś sypię ,:) 

No i czemu jak chciałeś pokazać całą  naszą rozmowę , czemu nie ma tego z góry ??? (tam nie byłeś taki święty :P) 

Kogo to interesuje co było pisane wcześniej ?, wkleiłem rozmowe z dzisiaj, i myśle że wkońcu cię wy********ą z tego admina za takie zachowanie, udajesz świętego a ludzi non stop ćiśniesz, zresztą co ja się będe produkować, niech opiekunowie sami sprawdzą "...'' 

Edytowane przez Błaszczu
https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119736

Plucie na ludzi ??? Ze zginę i mówię ha tfuuu??  robie tak od dawna (będzie  już z 4 lata) nie kieruje tego  w twarz gracza,  jeśli miałbym opluć kogoś, np: ciebie to uwierz spojrzałbym Ci prosto w oczy,  splunął bym Ci w twarz i powiedział że pluje na ciebie blaszczykowski bo jesteś zerem,nikim czy jakbym to tam ujął:) 

Poczekamy aż opieka obejrzy demko i wyjaśni sprawę,  nawet i karając mnie za te przewinienia których jestem świadom. 

Co do perfidnej obrazy podczas oglądania dema proszę słuchać dokładnie wyrazy wulgarne a najbardziej ich końcówki , bo zmieniają to czy mówię do kogoś  czy dla ogółu sytuacji nie urażając  osób grających wówczas na serwerze .

Jeśli już bym ćpał to co tu mają do tego narkotyki ??? 

Nie jestem tobą żeby narkotyki dawały mi odwagi,agresji czy jakichkolwiek innych uczuć.

A skończyć z tobą mógłbym szybciej niż myślisz ,bo dowody są pod ręką   o tyle twojego szczęścia że nie lubię się mścić,  no po prostu jesteś  jak drzewo w parku dla pieska , oleje to i idzie dalej :)

I już  tam Arturek się nie pruj , tylko Czekaj na zamknięcie tematu!

Edytowane przez Promillboy
https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119738

4 minuty temu, Promillboy napisał:

Plucie na ludzi ??? Ze zginę i mówię ha tfuuu??  robie tak od dawna (będzie  już z 4 lata) nie kieruje tego  w twarz gracza,  jeśli miałbym opluć kogoś, np: ciebie to uwierz spojrzałbym Ci prosto w oczy,  splunął bym Ci w twarz i powiedział że pluje na ciebie blaszczykowski bo jesteś zerem,nikim czy jakbym to tam ujął:) 

Poczekamy aż opieka obejrzy demko i wyjaśni sprawę,  nawet i karając mnie za te przewinienia których jestem świadom. 

Co do perfidnej obrazy podczas oglądania dema proszę słuchać dokładnie wyrazy wulgarne a najbardziej ich końcówki , bo zmieniają to czy mówię do kogoś  czy dla ogółu sytuacji nie urażając  osób grających wówczas na serwerze .

Jeśli już bym ćpał to co tu mają do tego narkotyki ??? 

Nie jestem tobą żeby narkotyki dawały mi odwagi,agresji czy jakichkolwiek innych uczuć.

I już  tam Arturek się nie pruj , tylko Czekaj na zamknięcie tematu!

Oj chłopczyku, chłopczyku :), czekam z niećierpliwieniem aż cie wy********ą XD

Co mają narkotyki do tego ? Że typie nawet nie wiesz co mówisz po nich na serwerze, a potem udajesz niewiniątko że ty nic xD

Czekamy na dalszy rozwój sytuacji :) 

Edytowane przez Błaszczu
https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119739

Gdzie udaje niewiniątko? Skoro się wyżej przyznałem do winy podałem, godzinę w której wyzywałem i nawet napisałem ze czekam na konsekwencje od opieki Konsekwencje których jestem świadom!

A co do narkotyków,  widziałeś ze biorę znasz mnie z reala ?? Nie wydaje mi się więc  nie pier*ol głupot  skoro nie znasz prawdy i uja o mnie wiesz :)

https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119741

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...