Błaszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Twój nick: Błaszczu Nick gracza, na którego składasz skargę: PromillBoY !! Opis sytuacji: Data i czas zdarzenia: 20 kwi 2021 - 17:53:02 Steam ID oskarżonego: Dowody: A więc tak, wchodzę normalnie na serwer, po czym jakaś Sly WOMAN coś zaczeła pisać w moim kierunku o demku, ze na co daje like jak nie oglądałem, odpowiedziałem jej, jak bym nie oglądał to bym nie dawał, zaczeła coś tam dalej pisać, to jej odpisałem płacz dalej. Po czym na serwer wchodzi ''NAJLEPSZY ADMIN SERWERA'' PromillBoY !!, i nawet nie widział kto kogo zaczepił pierwszy i do mnie tekst ''Nie prowokuj jej bo ci perma wyjebie'', więc mu napisałem na steamie ''Co ty kurwiu ode mnie chcesz''?, po czym dał mi bana za obraze admina na steamie :O, tutaj dołączam rozmowę na steamie z nim Proszę o sprawdzenie też demek z wczorajszych godzin ''18.19.20'' Jak owy admin się zachowuje na serwerze . Chciałeś się tak marian bawić, to masz Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Błaszczu TERROREK , ACAB , Adrian. i 8 innych 1 8 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promillboy Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 A więc długo nie musiałem czekać jaki człowiek taka skarga , wysilił byś się bardziej i napisał coś porządniejszego , no chyba że ci ambicja nie pozwala !!! Po 1 nie pisz że jestem najlepszy bo nie jestem , nie oczekuje żadnych pochwał owacji ani nagród za adminowanie na ulubionym serwerze !!! Po 2 napisałem na serwerze żebyś nie prowokował tu się zgodzę , ale nie wyzwałem cię w tym zdaniu ani raz , a ty od razu na Steam piszesz "Co kurwiu za*****y chcesz ode mnie ?" , dlatego cyk ban na 3h za obrazę na steam (z tego co czytałem regulamin mam prawo dać ci takiego bana.) Po 3 nie znam nikogo takiego jak Sly Woman i nie potrzebuje znać grzecznie ostrzegłem abyś nie podjudzał tematu . Po 4 jeśli bym chciał ujeb**bym ciebie kopę czasu temu. Chyba nie myślałeś że to działa na zasadzie że mnie znasz to bana ci nie dam że mnie wyzywasz , nie jestem jak ty pomocnikiem na budowie żeby dawać po sobie jechać jak po tobie ludzie cisną Po 5 odnośnie sprawdzania demek wulgaryzmy rzucane przeze mnie są w dniach 18,19 zazwyczaj około godziny 20 plus/minus godzinkę, Nie pisz o dniu dzisiejszym skoro się nawet nie zdążyłem odezwać. Przekleństw znajdzie się troszkę rzuconych ode mnie no ale perfidnie do gracza powiedziałem tylko raz i to było bodajże 18.04 koło 22. Znajdę ss'a z tej sytuacji to edytuje post i go dołączę. Ps : jak już wstawiasz prywatne rozmowy to pokaż wszystko bo tam na dole robaczku się fabuła coś sypię ,:) No i czemu jak chciałeś pokazać całą naszą rozmowę , czemu nie ma tego z góry ??? (tam nie byłeś taki święty :P) WinStonek i gad5g 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119733 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błaszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 11 minut temu, Promillboy napisał: A więc długo nie musiałem czekać jaki człowiek taka skarga , wysilił byś się bardziej i napisał coś porządniejszego , no chyba że ci ambicja nie pozwala !!! Po 1 nie pisz że jestem najlepszy bo nie jestem , nie oczekuje żadnych pochwał owacji ani nagród za adminowanie na ulubionym serwerze !!! Po 2 napisałem na serwerze żebyś nie prowokował tu się zgodzę , ale nie wyzwałem cię w tym zdaniu ani raz , a ty od razu na Steam piszesz "Co kurwiu za*****y chcesz ode mnie ?" , dlatego cyk ban na 3h za obrazę na steam (z tego co czytałem regulamin mam prawo dać ci takiego bana.) Po 3 nie znam nikogo takiego jak Sly Woman i nie potrzebuje znać grzecznie ostrzegłem abyś nie podjudzał tematu . Po 4 jeśli bym chciał ujeb**bym ciebie kopę czasu temu. Chyba nie myślałeś że to działa na zasadzie że mnie znasz to bana ci nie dam że mnie wyzywasz , nie jestem jak ty pomocnikiem na budowie żeby dawać po sobie jechać jak po tobie ludzie cisną Po 5 odnośnie sprawdzania demek wulgaryzmy rzucane przeze mnie są w dniach 18,19 zazwyczaj około godziny 20 plus/minus godzinkę, Nie pisz o dniu dzisiejszym skoro się nawet nie zdążyłem odezwać. Przekleństw znajdzie się troszkę rzuconych ode mnie no ale perfidnie do gracza powiedziałem tylko raz i to było bodajże 18.04 koło 22. Znajdę ss'a z tej sytuacji to edytuje post i go dołączę. Ps : jak już wstawiasz prywatne rozmowy to pokaż wszystko bo tam na dole robaczku się fabuła coś sypię ,:) No i czemu jak chciałeś pokazać całą naszą rozmowę , czemu nie ma tego z góry ??? (tam nie byłeś taki święty :P) Jaki ty fauszywy jesteś to naprawdę XDDDDDD ''Po 4 jeśli bym chciał ujeb**bym ciebie kopę czasu temu. Chyba nie myślałeś że to działa na zasadzie że mnie znasz to bana ci nie dam że mnie wyzywasz , nie jestem jak ty pomocnikiem na budowie żeby dawać po sobie jechać jak po tobie ludzie cisną '' Co ty wgl piszesz uj****ć byś mnie chciał ?? ZA CO, nawet nie masz na to typie dowodów, a piszesz takie gó**o.. -Po 5 odnośnie sprawdzania demek wulgaryzmy rzucane przeze mnie są w dniach 18,19 zazwyczaj około godziny 20 plus/minus godzinkę, Nie pisz o dniu dzisiejszym skoro się nawet nie zdążyłem odezwać. Przekleństw znajdzie się troszkę rzuconych ode mnie no ale perfidnie do gracza powiedziałem tylko raz i to było bodajże 18.04 koło 22. Znajdę ss'a z tej sytuacji to edytuje post i go dołączę. Niech sprawdzą jak wyzywasz ludzi i plujesz na nich, co ty myslisz że nie będzie tego na demku ??, kto ci pisze o dzisiaj nawet nie umiesz czytać ze zrozumieniem, PERFIDNIE DO GRACZA POWIEDZIAŁEM RAZ XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Demko zweryfikuje, jak nie umiesz ĆPAĆ TO NIE ĆPIEJ !! Ps : jak już wstawiasz prywatne rozmowy to pokaż wszystko bo tam na dole robaczku się fabuła coś sypię ,:) No i czemu jak chciałeś pokazać całą naszą rozmowę , czemu nie ma tego z góry ??? (tam nie byłeś taki święty :P) Kogo to interesuje co było pisane wcześniej ?, wkleiłem rozmowe z dzisiaj, i myśle że wkońcu cię wy********ą z tego admina za takie zachowanie, udajesz świętego a ludzi non stop ćiśniesz, zresztą co ja się będe produkować, niech opiekunowie sami sprawdzą "...'' Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Błaszczu vajnn. , Killa i Deity // 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119736 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promillboy Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) Plucie na ludzi ??? Ze zginę i mówię ha tfuuu?? robie tak od dawna (będzie już z 4 lata) nie kieruje tego w twarz gracza, jeśli miałbym opluć kogoś, np: ciebie to uwierz spojrzałbym Ci prosto w oczy, splunął bym Ci w twarz i powiedział że pluje na ciebie blaszczykowski bo jesteś zerem,nikim czy jakbym to tam ujął:) Poczekamy aż opieka obejrzy demko i wyjaśni sprawę, nawet i karając mnie za te przewinienia których jestem świadom. Co do perfidnej obrazy podczas oglądania dema proszę słuchać dokładnie wyrazy wulgarne a najbardziej ich końcówki , bo zmieniają to czy mówię do kogoś czy dla ogółu sytuacji nie urażając osób grających wówczas na serwerze . Jeśli już bym ćpał to co tu mają do tego narkotyki ??? Nie jestem tobą żeby narkotyki dawały mi odwagi,agresji czy jakichkolwiek innych uczuć. A skończyć z tobą mógłbym szybciej niż myślisz ,bo dowody są pod ręką o tyle twojego szczęścia że nie lubię się mścić, no po prostu jesteś jak drzewo w parku dla pieska , oleje to i idzie dalej I już tam Arturek się nie pruj , tylko Czekaj na zamknięcie tematu! Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Promillboy Aidan , gad5g , Błaszczu i 1 inny 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119738 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Błaszczu Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 (edytowane) 4 minuty temu, Promillboy napisał: Plucie na ludzi ??? Ze zginę i mówię ha tfuuu?? robie tak od dawna (będzie już z 4 lata) nie kieruje tego w twarz gracza, jeśli miałbym opluć kogoś, np: ciebie to uwierz spojrzałbym Ci prosto w oczy, splunął bym Ci w twarz i powiedział że pluje na ciebie blaszczykowski bo jesteś zerem,nikim czy jakbym to tam ujął:) Poczekamy aż opieka obejrzy demko i wyjaśni sprawę, nawet i karając mnie za te przewinienia których jestem świadom. Co do perfidnej obrazy podczas oglądania dema proszę słuchać dokładnie wyrazy wulgarne a najbardziej ich końcówki , bo zmieniają to czy mówię do kogoś czy dla ogółu sytuacji nie urażając osób grających wówczas na serwerze . Jeśli już bym ćpał to co tu mają do tego narkotyki ??? Nie jestem tobą żeby narkotyki dawały mi odwagi,agresji czy jakichkolwiek innych uczuć. I już tam Arturek się nie pruj , tylko Czekaj na zamknięcie tematu! Oj chłopczyku, chłopczyku :), czekam z niećierpliwieniem aż cie wy********ą XD Co mają narkotyki do tego ? Że typie nawet nie wiesz co mówisz po nich na serwerze, a potem udajesz niewiniątko że ty nic xD Czekamy na dalszy rozwój sytuacji Edytowane 20 Kwietnia 2021 przez Błaszczu Aidan 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119739 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Promillboy Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Gdzie udaje niewiniątko? Skoro się wyżej przyznałem do winy podałem, godzinę w której wyzywałem i nawet napisałem ze czekam na konsekwencje od opieki Konsekwencje których jestem świadom! A co do narkotyków, widziałeś ze biorę znasz mnie z reala ?? Nie wydaje mi się więc nie pier*ol głupot skoro nie znasz prawdy i uja o mnie wiesz gad5g 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119741 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakin Skywalker Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @ old @ Thomas działajcie Błaszczu 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119742 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
old Opublikowano 20 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2021 @ Promillboy jeżeli chodzi stricte o skargę, która przedstawiona jest w tym temacie to wystarczyło upomnieć @ Błaszczu aby przestał sadzić tekstami typu "Płacz dalej" itp, albo dać kicka i było by po temacie, ale ty zamiast zachować się jak "admin" to pokazałeś "Kto tu rządzi" i normalnie należy ci się +1 Sprawa druga to tak, że @ Błaszczu skarga jest słuszna i nie podlega to dyskusji. Sprawa trzecia i ostania. @ Promillboy @ Błaszczu oboje otrzymaliście kredyt zaufania po fuzji sieci, gdyż ja także go otrzymałem i były obietnice, że już dawno się zmieniliście i wyrośliście z tych rzeczy, lecz skoro w tym temacie wyszło grubiaństwo i cały syf to ja również poszedłem krok dalej i spędziłem na oglądaniu 4h demek z waszym udziałem i co zobaczyłem ? Kwiczenie, wyzywanie, przeklinanie, cwaniactwo, buractwo, chamstwo.. JEDEN WIELKI CHLEW I ZBYDLENCENIE. W takich momentach uświadamiam sobie, że nie można wchodzić 2 razy to tej samej wody i wcześniejszy ban permanenty @ Błaszczu, oraz twoja @ Promillboydegradacja nie były dane, ponieważ ktoś was nie lubiał tylko sami swoim postępowaniem zapracowaliście sobie na to. Oboje poniesiecie konsekwencję, które są następujące @ Promillboy- tracisz admina z możliwością powrotu na tą funkcję. @ Błaszczu-otrzymujesz bana na 7 dni i przemyśl sobie wszystko jeszcze raz, gdyż jest to twój ostatni ban. Ps: Oboje otrzymujecie ostanią szansę na grę na naszym DD2. To jest @ Thomas i moja decyzja. fifi , Olbe , Killa i 12 innych 6 1 8 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119752 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
old Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2021 Skarga została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. besty 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107255-przyj%C4%99ta-skarga-promillboy/#findComment-9119798 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi