Fluffy D. Tail Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Witajcie Forumowicze! Nadeszła pora na kolejne Q&A, w którym weźmie udział Opiekun Serwera CS 1.6 Only DD2, @ Destiny ;]. Zachęcam do zadawania pytań w celu bliższego poznania osoby! Czas na zadawanie pytań jest do 28 kwietnia 2021. Zapraszam! ZASADY KeveS , Nethiri , M4A1 i 3 innych 6 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRyBsoN Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 (edytowane) 1. Jak masz na imię? 2. Ile masz lat? 3. Uczysz się czy pracujesz? I gdzie? 4. Kto był przed Tobą opiekunem DD2 #1? 5. Czy aktualnie na DD2 #1 jest reklama, jeśli jest to ile wynosi jej stawka? 6. Skąd pomysł na nick? 7. W jakim województwie mieszkasz? 8. We wsi czy w mieście? 9. Masz swoją drugą połówkę? (chodzi o dziewczynę, nie o alkohol jakby co XD) 10. Pizza czy kebab? 11. Jesteś od czegoś uzależniony? 12. Masz jakieś fobie, lęki? 13. Twoje TOP 3 ulubionych obecnie gier, poza CS'em 1.6? 14. Piłka nożna czy może piłka ręczna? 15. Masz prawo jazdy? 16. A jeśli masz to jaki masz samochód? 17. Piwo czy wódka? 18. Przekąski słodkie czy słone? 19. M4 z gumą czy bez? 20. Co sądzisz o kobietach na wyższym stanowisku niż Admin? 21. Gdzie widzisz siebie za 5-6 lat? 22. Masz jakieś zwierzątko? 23. Psy czy koty? 24. Ulubiony gatunek filmowy? 25. Twoje 2 największe zalety? 26. Twoje 2 największe wady? 27. Ulubiona pora roku? 28. Ulubiony kolor? 29. Wierzysz w przesądy itp? 30. Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? 31. Ulubiony przedmiot w szkole np. w gimnazjum? 32. Co lubisz robić w wolnym czasie? 33. Ile masz wzrostu? 34. Twoje największe marzenie? 35. Ulubiony cytat? 36. Umiesz pływać? 37. Byłeś kiedyś w innym kraju niż Polska? Jak tak, to gdzie? 38. Napój, który najczęściej pijesz? 39. M4 czy AK47? 40. Piosenka, która ostatnio wpadła Ci w ucho? Edytowane 16 Kwietnia 2021 przez xRyBsoN D3STINY i Fluffy D. Tail 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118760 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fucka1312 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 1. Ulubiona nuta? 2. Ulubiona pora roku? 3. Ulubione Gastro? Pozdo Guzior i Fluffy D. Tail 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118805 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nigiri Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 1. Ile w bicu? 2. Ile w pasie? 3. Ile kebabów zmieścisz na raz? 4. Ulubiona pizza? 5. Ulubione mięso do kebaba? 6. Ulubiony sosik do kebsa? 7. Jak frytki to z? (KFC, MC itp.) 8. Co tam? Pozdro :p Fucka1312 i Guzior 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzior Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 1. Masz jakiegoś zwierzaka? 2. CS 1.6, czy CS GO? 3. Boisz się pająków? 4. Lubisz anime? 5.Jaki gatunek muzyki lubisz? .Zuzełek. 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118807 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STINY Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 10 godzin temu, xRyBsoN napisał: 1. Jak masz na imię? 2. Ile masz lat? 3. Uczysz się czy pracujesz? I gdzie? 4. Kto był przed Tobą opiekunem DD2 #1? 5. Czy aktualnie na DD2 #1 jest reklama, jeśli jest to ile wynosi jej stawka? 6. Skąd pomysł na nick? 7. W jakim województwie mieszkasz? 8. We wsi czy w mieście? 9. Masz swoją drugą połówkę? (chodzi o dziewczynę, nie o alkohol jakby co XD) 10. Pizza czy kebab? 11. Jesteś od czegoś uzależniony? 12. Masz jakieś fobie, lęki? 13. Twoje TOP 3 ulubionych obecnie gier, poza CS'em 1.6? 14. Piłka nożna czy może piłka ręczna? 15. Masz prawo jazdy? 16. A jeśli masz to jaki masz samochód? 17. Piwo czy wódka? 18. Przekąski słodkie czy słone? 19. M4 z gumą czy bez? 20. Co sądzisz o kobietach na wyższym stanowisku niż Admin? 21. Gdzie widzisz siebie za 5-6 lat? 22. Masz jakieś zwierzątko? 23. Psy czy koty? 24. Ulubiony gatunek filmowy? 25. Twoje 2 największe zalety? 26. Twoje 2 największe wady? 27. Ulubiona pora roku? 28. Ulubiony kolor? 29. Wierzysz w przesądy itp? 30. Kim chciałeś zostać jak byłeś mały? 31. Ulubiony przedmiot w szkole np. w gimnazjum? 32. Co lubisz robić w wolnym czasie? 33. Ile masz wzrostu? 34. Twoje największe marzenie? 35. Ulubiony cytat? 36. Umiesz pływać? 37. Byłeś kiedyś w innym kraju niż Polska? Jak tak, to gdzie? 38. Napój, który najczęściej pijesz? 39. M4 czy AK47? 40. Piosenka, która ostatnio wpadła Ci w ucho? Pytania od @ xRyBsoN 1. Adrian 2. 23 3. Jak to ująć Mój sposób na życie pozwala mi trochę pracować i trochę nie pracować, więc aktualnie nie pracuję, aczkolwiek jak już to albo wózki widłowe albo coś zdalnego (i opłacalnego) 4. Na początku o ile dobrze pamietam był samotnie - d0naciak. Sytuacja wyglądała tak że chciałem tego opiekuna od dawna, nawet miałem kilka propozycji od poprzedniego właściciela(+opiekuna właśnie DD2) aczkolwiek brakowało mi STEAM, a bardziej FPS'ów na nim. Później okazało się że było to po prostu moje uprzedzenie z dawnych czasów gdzie naprawdę ta platforma muliła wszystko (bynajmniej mi). Potem sobie darowałem a na opiekuna wskoczyła @ Nethiri gdzie rzuciła nam mocny "refresh" do działu serwera. Wiedziałem wtedy że wszystko będzie dopięte na ostatni guzik . Potem miałem trochę na głowie, czas minął i zorientowałem się że opiekunem jest selfie, były administrator sieci. Niedługo po tym zadał mi pytanie "Kiedy kupisz tego steam." Odpisałem że lipa bo FPS itd i na opiekuna wskoczył właśnie @ Roland co było moim zdaniem b. dobrym posunięciem dla serwera jak i graczy. No i to właśnie @ Roland namawiał mnie do zakupu steam, dzięki czemu jestem tu gdzie jestem że tak powiem. 5. Nie jestem w stanie odpowiedzieć na to pytanie 6. Pomysł na nick? Kiedyś za młodu, gdzieś na jakimś forum (właśnie CS 1.6), kiedy chyba dostałem na jakimś "randomowo" wybranym serwerze ss'y, dojrzałem tam "Head Admina" właśnie z takim nickiem więc go cyk, zabrałem i mam go tak już od ~9 lat. 7. Wielkopolskie 8. Miasto 9. - 10. Pizza 11. A kto nie jest? 12. Mam, lęk na strzykawki 13. Hmm jeśli tylko 3 to: TOP1: Bezapelacyjnie Wiedźmin 3 (za fabułę) TOP2: PUBG Mobile TOP3: RDR2 (za realność) 14. Piłka nożna 15. Mam 16. Audi A6 C5 17. (Jeśli już) to piwo - Piję bardzo mało i bardzo rzadko 18. Słodkie i słone 19. Z tłumikiem aczkolwiek uważam tą broń za dno AK > AWP > M4 (Bez obrazy @ M4A1) 20. O kobietach na wyższym stanowisku niż admin hmm. Myślę że powinny dostać degrada jak leci i jeszcze blokadę konta na min 14 dni. A tak na poważnie to co za różnica? Jeśli ktoś przykłada się do czegoś i chcę z własnej woli dołożyć cegiełkę do życia na forum, to cóż ma za znaczenie płeć 21. Nauczyłem się nie planować tak bardzo w przód 22. Nie 23. Psy i koty 24. Horror / Thriller 25. Ehh zalety Mówią żem inteligentny. A drugie to humor 26. Wady: Jestem nerwowy + zapominalski 27. Wiosna/Jesień (w zime piździ a w lato nie znoszę temperatury ) 28. Fioletowy 29. W przesądy? Niee 30. Piłkarzem, trochę później już informatykiem (cyberbezpieczeństwo / programowanie) (aż do dziś) 31. O dziwo - matematyka. Paradoks że po kilku klasach w szkolę dla "tych złych" nauczycielka tak wytłumaczyła mi matematykę że właśnie ona była moim ulubionym przedmiotem w przyszłości. 32. Grać / delektować się jazdą samochodem / uczyć się programowania(choć ostatnio się zatrzymałem) 33. 180 (całe szczęście ) 34. Zostać właśnie bardzo dobrym specjalistą ds. cyberbezpieczeństwa (lub stanąć po tej drugiej stronie?) 35. "Siła ma się nijak do woli" ~Madara Uchiha 36. Umiem pływać 37. Tak, w Walii. Miejsce przepiękne a zwłaszcza: Llandudno. 38. Monster / Tymbark 39. AK 47 MASTER 40. Ostatnio: KORWIN - DALEKO OD DOMU FEAT. DUDEK P56 PROD.CZAHA od dobrego człowieka. ----------------------------- Pytania od @ Fucka1312 6 godzin temu, Fucka1312 napisał: 1. Ulubiona nuta? 2. Ulubiona pora roku? 3. Ulubione Gastro? Pozdo 1. TPS - Zwycięzca nałogów prod. Tytuz 2. Jesień/Wiosna (ale raczej wiosna) 3. Pizza ----------------------------- Pytania od @ Japoniec. 6 godzin temu, Japoniec. napisał: 1. Ile w bicu? 2. Ile w pasie? 3. Ile kebabów zmieścisz na raz? 4. Ulubiona pizza? 5. Ulubione mięso do kebaba? 6. Ulubiony sosik do kebsa? 7. Jak frytki to z? (KFC, MC itp.) 8. Co tam? Pozdro :p 1. 38 (ostatnio się opierdzielam a tu lato tuż tuż ) 2. Zależy ile zjem haha 3. Jednego 4. Wiejska / Kebabowa / Capricciosa 5. Wołowina 6. Mieszane 7. MC 8. A w porządku, lecę zaraz na baciora i film ----------------------------- Pytania od @ Guzior 6 godzin temu, Guzior napisał: 1. Masz jakiegoś zwierzaka? 2. CS 1.6, czy CS GO? 3. Boisz się pająków? 4. Lubisz anime? 5.Jaki gatunek muzyki lubisz? 1. Niet 2. 1.6 only, (Kiedyś grałem GO ale to nie dla mnie ) 3. Nie boję, brzydzą mnie bardziej 4. Czy lubię? Chyba nie. Dokończyłem kiedyś serie "Naruto" którą zacząłem w TV (za dziecka) i dokończyłem będąc starszym w necie (i nie żałuję). Czasami coś szukałem ale poddałem się więc chyba nie lubię, skoro zaintrygowała mnie tylko jedna seria, którą zna 80% świata 5. RAP / czasami w furce takie składanki wakacyjne czillujące Pozdrawiam Nethiri , M4A1 , Fluffy D. Tail i 5 innych 7 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118885 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 O kurcze tyle tych pytań padło, że nie wiem czy moje się nie powtórzą. 1. Czy masz jakiś swój ulubiony film, który mógłbyś oglądać niejednokrotnie? 2. Posiadasz jakiś swój ulubiony cytat? 3. Dlaczego chciałeś mi opchnąć VIPA za 100? 4. Kiedy pokaramy na dd2? 5. Gdybyś mógł do końca życia jeść tylko jedną potrawę to na co padłby Twój wybór? 6. Jaki kraj chciałbyś zwiedzić i dlaczego? 7. Jesteś zadowolony z tego jak rozwinął (i w dalszym ciągu) rozwija się dd2? 8. Masz jakąś ulubioną piosenkę? 9. Co robisz na co dzień? 10. Gdybyś mógł posiadać jakieś nietypowe zwierzątko co by to było? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118887 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STINY Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2021 Pytania od @ M4A1 18 minut temu, M4A1 napisał: O kurcze tyle tych pytań padło, że nie wiem czy moje się nie powtórzą. 1. Czy masz jakiś swój ulubiony film, który mógłbyś oglądać niejednokrotnie? 2. Posiadasz jakiś swój ulubiony cytat? 3. Dlaczego chciałeś mi opchnąć VIPA za 100? 4. Kiedy pokaramy na dd2? 5. Gdybyś mógł do końca życia jeść tylko jedną potrawę to na co padłby Twój wybór? 6. Jaki kraj chciałbyś zwiedzić i dlaczego? 7. Jesteś zadowolony z tego jak rozwinął (i w dalszym ciągu) rozwija się dd2? 8. Masz jakąś ulubioną piosenkę? 9. Co robisz na co dzień? 10. Gdybyś mógł posiadać jakieś nietypowe zwierzątko co by to było? 1. Snowden / Hitman (2007) / Piła 1-8 (niedługo kolejna ) 2. Cytat był "Siła ma się nijak do woli" a drugi to może: "Ludzie boją się i nienawidzą tych, których nie rozumieją." 3. Za 100 to było w tajemnicy przed @ Paweł.. A teraz 150 jesteś winna z tego co widzę 4. Właśnie często zerkam czy nie grasz Ja gram w godzinach 09:00 do 13/14:00 więc wpadaj Zawsze steam OFFLINE więc tak nie znajdziesz Tylko się przygotuj, ze mną jest ostra gra 5. Pizza opór 6. Norwegie. Uwielbiam piękne krajobrazy i chciałbym kiedyś zarobić tylę, aby móc sobie tam mieszkać + Tajlandia (czysto turystycznie) 7. Owszem, to trochę jak bym oceniał swoją pracę, ale jestem zadowolony że jest ten jeden klasyczny DD2. Na liście serwerów taki praktycznie full classic DD2 znaleźć to hard. Chcę utrzymać właśnie ten zamysł. Jest parę pomysłów i poprawek ale wiadomo Paweł też człowiek i odsapnąć musi + nie tylko DD2 ma na głowie, więc czekajcie z niecierpliwością, postaramy się jak możemy 8. Było - TPS - Zwycięzca nałogów prod. Tytuz 9. Pytasz zapewne o te wolne dni - Nie mogę Ci tego tu i w sumie nigdzie napisać Ostrożności nigdy dosyć 10. Orła Cesarskiego (oswojonego) Roland , Fluffy D. Tail i M4A1 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9118891 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaxoli Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Jak się masz? Co Cię denerwuję? Książki czy filmy? D3STINY 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9119435 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Roland Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Lubisz mnie kotku? D3STINY 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9119554 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
D3STINY Opublikowano 19 Kwietnia 2021 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2021 8 godzin temu, Karolcia ;*** napisał: Jak się masz? Co Cię denerwuję? Książki czy filmy? 1. Wszystko w porządku 2. Ludzka głupota 3. Filmy 14 minut temu, Roland napisał: Lubisz mnie kotku? Nie Roland 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/107118-qa-destiny/#findComment-9119559 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi