Skocz do zawartości

Problem - Bariera AntyRush

Przejdź do rozwiązania Rozwiązane przez Gość,

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć, Grałem dziś o jakoś 7 godzinie na waszym serwerze CS:GO MOD i znalazłem błąd ułatwiający rozgrywkę dla TT.
Mowa tutaj o barierze tzw. "ANTY RUSH" problem wygląda w ten sposób że na mapie css_mirage chodząc w stronę bs'a "B" bariera wyłącza się pokazuje to napis z boku (Chodzi tutaj o moment gdy kończy się czas "FREEZE TIME" czyli uznajmy że ok. 5 sekund) gdzie napis pokazuje "ANTY RUSH: OFF" lecz po chwili bariera wraca do swojego stanu a jeden z graczy może zabijać od mida jeśli gramy np. 3 CT i 2 TT.
Tak samo nie da się zabić osoby która się zbuguje w barierze jest jedno miejsce gdzie się respimy na TT i tam właśnie jest bariera która blokuje nas i mowa w tym błędzie jest właśnie o tej barierze przez którą da się przejść na początku rundy.
Nie wiem czy ten błąd występuje tylko na tej mapie ale za pewne nie tylko na tej bo jest dużo map gdzie jest np. środek i w lewo mamy bs'a A a w prawo mamy bs'a B.
Myślę że zostanie to naprawione bo na prawdę nie ma gdzie grać z rana a tutaj na CS:GO MOD w wczesnych godzinach zawsze jest tych 4 graczy.
Pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/107114-problem-bariera-antyrush/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...