Skocz do zawartości

[Odrzucony] UBT - Kakarotto

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Kakarotto

Imię: Oskar

SteamID: STEAM_0:0:120438663

Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: To zależy od dnia,aktualnie jestem na l4 wiec troszke czasuu jestem w stanie poświecić. Łączac prace z życiem prywatnym codziennie moge poświecić wystraszającą ilość czasu na spełnienie wymagań przyszłej funkcji.

Opisz siebie: Jestem młodym,często energicznym i uśmiechniętym facetem. Z zainteresowań to sporty sylwetkowe,lecz sam dla siebie jestem amatorem,lubię jeść ale i gotować również. Lubie żartować i prowadzić luźne ale i szczere rozmowy. Jestem odpowiedzialny i staram się wywiązywać z zaleceń które otrzymuje,i potrafię przyznać się do błędów,które popełnię ;) to taka w skrócie

Dlaczego akurat Ty?: dlaczego? Pełniłem już tu punkcje unbann team,a nawet miałem poparcie jako wcześniejszy Szef :) Problemow nie stawiałem i staralem się być obiektywny w ocenach. 

Czy miałeś styczność z Amxbans?: Tak,kwestia przypomnienia

Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Nie ma co stawiać swoje umiejętności na piedestale,wywyższać sie itp bo każdy możne się pomylić. Aczkolwiek wiem ze potrafię solidnie ocenić sytuacje.

Czy grałeś kiedyś na cheatach? (jeśli tak to jakie): Tak,Leis/tradycyjny wallhack

Kontakt: Steam,PW/Dla szefa msg oraz snapchat 

// Wiem ze brakuje mi 3 postów,ale myślę ze przymkniecie oko na to ;)

Edytowane przez Kakarotto
https://1shot2kill.pl/topic/107048-odrzucony-ubt-kakarotto/

• 2 tygodnie później...
Podanie zostało odrzucone! Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/107048-odrzucony-ubt-kakarotto/#findComment-9120473

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...