Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: Iss'S[t]

Nick gracza, na którego składasz skargę: bruce le

Opis sytuacji: .piotrek 10 letni gracz csgo od przynajmniej 3 map biega na wh pod czujnym okiem nie zastąpionego admina bruce le. Mimo tego że pierwsze przesłanki iż z piotrkiem jest coś nie tak pojawiły się kilka rund po jego dołączeniu do gry. I tak sobie biegał na de_dust2 na de_overpass też sobie nieźle radził i jeszcze był na mapie de_mirage gdzie wbiłem tylko po jego id. 3 mapy a kto wie czy nie gra jeszcze na 4.. Co ciekawe przewinęło się obok niego z 5-6 adminów. Ale piotruś który nie dawno skończył 10 lat tak zwinnie potrafił się kryć że jestem za tym aby przyznać mu nobla. Nie ważne że nikogo nie zdziwiło to że ma 1 stopień a jak ktoś jest bardziej dociekliwy to zauważyłby że jego konto zostało utworzone dziś. Nie ważne jest również to że nikt nie raczył wbić na specta i sobie na niego potrzeć. Od razu gaszę te wasze komentarze na temat tego że trzeba było pisać na u@. W czasach 1.6 gdy miało się admina na serwerze nie wbijało się od razu do gry tylko wchodziło na specta na 1-2 rudny i patrzyło się czy wszystko jest ok. Nie było żadnych stopni aby sprawdzić czy typ miał nowe konto. Z automatu powinna się zapalić żółta lampka w głowie że z typ z nowym kontem może latać odpalony. CS GO powstał w 2012 roku. Jak osoba która ledwo sama zaczęła grać w tą grę ma dostrzec to że dziecko biega na wh? Pomijam fakt że to osoba która "zatrudniła" bruce jest również za to odpowiedzialna. Nadając admina powinno się mieć pewność że gracz najpierw zajmie się "adminowaniem" a potem będzie sobie umilał czas grając. Co do tego bana na 30min za "prowokację admina" na demie z overpassa widać że to bruce zaczął coś szczekać że niby ten kto dużo mówi że ktoś lata odpalony sam jest odpalony. (32:00 demo z overpassa)

Data i czas zdarzenia: 18.03.21 14:40

Steam ID oskarżonego:  TEAM_1:0:457332071

Dowody:

dema z 3 map na których piotrek sobie grał przy kilku adminach

http://766018.node24.pukawka.pl/dem-de_dust2-1616072119-1616074837.zip

http://766018.node24.pukawka.pl/dem-de_overpass-1616074840-1616078002.zip

http://766018.node24.pukawka.pl/dem-de_mirage-1616078004-1616081114.zip

Więc ogólnie to wnioskuje o 1 warna dla bruce za to że od 3 map się nie zainteresował piotrkiem. Do tego można zwrócić uwagę pozostałym adminom aby najpierw skupili się na tym aby  serwer był czysty od graczy którzy używają wspomagaczy a potem sobie umilali czas grą. Pozdrawiam.

https://1shot2kill.pl/topic/106170-odrzucona-skarga-brucele/

A więc jeśli chodzi o @ bruce le spełniał on swoje obowiązki. Ja byłem wtedy na serwerze i nie widziałem żebyś pisał pod u@ prośbę o sprawdzenie gracza. Po drugie prowokowałeś adminów dostałeś odemnie Gaga po czy pisałeś na u@ spamiąc i dalej prowokując więc dostałeś bana. Według mnie skarga niesłuszna. 

Pozdrawiam HsK 

Ps: Jeśli chodzi o czasy 1.6 niestety grałeś w CS:GO więc nie wiem co to ma do rzeczy.  Jeśli chodzi o sprawdzenie rzekomego haxa tak jak @ bruce le wspomniał niżej @ MagdalenaGS sprawdzała go więc nie wiem dlaczego wypominasz nam brak chęci lub doświadczenia.  Co do prowokowania na demku nie widać co wyprawiałeś na u@ spamiąc przez cały czas upominaliśmy cię ale ty robiłeś to nadal więc zdecydowaliśmy o banie dla ciebie.

Tyle co mogę dodać w tej sprawie reszta należy do @ enderman i @ bruce le.

Widzę że można pisać, także polecam przeczytać jeszcze raz moją wypowiedź. Albo inaczej wkleję odpowiedni fragment - będzie łatwiej "Od razu gaszę te wasze komentarze na temat tego że trzeba było pisać na u@. W czasach 1.6 gdy miało się admina na serwerze nie wbijało się od razu do gry tylko wchodziło na specta na 1-2 rudny i patrzyło się czy wszystko jest ok. Nie było żadnych stopni aby sprawdzić czy typ miał nowe konto. Z automatu powinna się zapalić żółta lampka w głowie że z typ z nowym kontem może latać odpalony. CS GO powstał w 2012 roku". Ba idąc dalej jeśli nie napisze nic na u@ to typ może sobie biegać odpalony przez 3 mapy? A co do tej prowokacji - po raz kolejny cytuję dany fragment ze skargi - " Co do tego bana na 30min za "prowokację admina" na demie z overpassa widać że to bruce zaczął coś szczekać że niby ten kto dużo mówi że ktoś lata odpalony sam jest odpalony. (32:00 demo z overpassa)" także tutaj również można polemizować czy ban słuszny czy nie. Ponadto przyminam że wszystko jest na demie i slychać co tam bruce sobie mruczy i czy były prowakacje z mojej strony czy nie. Do tego dodam że skarga nie dotyczy prowokowania adminów tylko braku reakcji z ich strony. Na przyszłość proszę uważniej czytać skargę a potem dodawać coś od siebie lub bronić innych. Pozdrawiam.

1 godzinę temu, IssSt napisał:

Nie ważne jest również to że nikt nie raczył wbić na specta i sobie na niego potrzeć.

Po pierwsze mój drogi kolego od razu chcę cię sprostować, bo Magda oglądała go chyba przez półtorej mapy, więc nie wiem czemu twierdzisz, że nikt go nie sprawdził. 
Po drugie mój kolego ani razu odkad jestem administratorem nie upomniałem cie za nic, nawet slowem sie nie odzywałem, bo z każdym chce żyć w zgodzie, a ty zaatakowałes mnie znikąd. Napisałeś, że jakim cudem gosc z 1lvl faceit ma admina, po czym spytałem czy chodzi o mnie. Odpowiedziałeś mi, że chodzi o mnie, oraz byłeś lekko krnąbrny w stosunku do mnie.  Powiedziałem ci, że faceitów nie gram, to wysłałeś mi jakiś link, chyba ze screenem(nie wiem bo w to nawet nie klikałem), oraz wytykałeś mi kiedy grałem mecze. Powiedziałeś, że grałem wczoraj, co sie zgadza bo gralismy z ojcem dyrektorem oraz quikmenem, chociaż nie wiem co to zmienia. Potem za wszelką cene chciałeś udowodnić, że sie myle i gram częsciej niż powiedziałem, a przyznałem, że faceita odpalam okazjonalnie i jak sam stwierdzileś ostatni mecz miałem chyba dwa trzy dni temu, a kolejno w grudniu. Starałem sie to zbagatelizować, gdzie potem napisałeś (nie pamietam dokladnie blabla), że chodzi tylko o pieniądze, na co zapytałem czy serio myślisz, że mi płacą za pełnioną funkcje. Wybuchnąłem śmiechem jak napisałeś, że to ja im (czyt. administracji) płacę za to żeby być jednym z nich. Ciągle mnie zaczepiałeś na czacie i tak jak wspominałem starałem się raczej tego nie widzieć, uprzednio informując cie, abyś nie przeginał. Wyjeżdżasz nam z Piotrkiem, który twoim zdaniem oszukuje i bardzo domagasz sie bana dla niego bo postąpił niesłusznie w twoim mniemaniu, ale zapominasz także o pozostalych punktatch regulaminu. Nie wspomniałeś, że jak @ HsKdał ci gaga bo przeginałeś na czacie, to zacząłeś spamić nam na u@, gdzie też prosiłem, abyś tego nie robił. Hsk stwierdził, że nie będzie tego dłużej tolerował i dał ci bana na 30 minut, chyba zasłużonego tak?  Nie mam nic przeciwko abyś ty - "zwycięzco FPL'a" złożył podanie na to stanowisko, jeżeli nie podoba ci się nasza współpraca, a lvl faceit to wyznacznik (a powiedziałem ci, że to nie jest moje pierwsze konto w cs i godzin mam ponad 2.5.  To nie jest zbyt mało, aby zostać administratorem). Nie mam nic więcej do dodania bo uważam, że skarga jest bez sensu i nie wiem co miała na celu, jeśli cała wina (z resza jaka wina..)spada na mnie,  a grałem wówczas m.in z Hsk właśnie, czy blejdikiem (nie pamiętam kto był, a kto nie, ale nie byliśmy sami). Z więlką chęcia przy najbliższej okazji będę siedział 3 godziny na spec i oglądał Piotrka.
Pozdrawiam.

EDIT:

Cytat

Co do tego bana na 30min za "prowokację admina" na demie z overpassa widać że to bruce zaczął coś szczekać że niby ten kto dużo mówi że ktoś lata odpalony sam jest odpalony.

Chyba nie zrozumiałeś. Jest pewne przysłowie, które mówi, że krowa która najwięcej muczy daje najmniej mleka. To chciałem przekazać, bardzo mi przykro, że nie odróżniasz kontekstu w zdaniu. I "szczekałem" sobie (cokolwiek miałeś na myśli), bo pozwalałeś sobie na za dużo.

Edited by bruce le

Chłopie, masz demo i tam jest jak byk że to ty pierwszy wyjeżdżasz z tekstem że ten kto dużo mówi że ktoś lata odpalony sam jest odpalony to ci wtedy napisałem że jak gość z 1lv faceit może mieć jakieś pojęcie o tym. Tu masz twoje słowa "★ VIP ★] bruce le Peposlav : tutaj jeden na drugiego zwala, a kazdy wie jaka jest prawda:) " Co do gaaga od HSK nie widzę na demie żadnych wyzwisk upokarzania dawania info przeciwnej drużynie. Dostałem go bo odpisywałem na twoje wiadomości. Co do spamu na u@ to ty nie wspomniałeś że chciaałes dać mi kicka za pilnowanie bs A na overpassie bo według ciebie krycie site z bombsitu jest nie dopuszczalne. I potem pisałem z wami za pomocą u@ bo cały czas miałeś coś do powiedzenia. Nie odwracaj kota ogonem bo wszystko jest na demie. 

Po zapoznaniu się z sytuacją stwierdzam, że @ bruce le faktycznie wdał się w zbędną dyskusję z tobą i dostał stosowną reprymendę, lecz po otrzymaniu blokady na czat wypisywałeś różne rzeczy pod u@, które nie stawiają Cię w zbyt dobrym świetle. Jednakże chciałem wspomnieć tylko o tym na marginesie, ponieważ nie tego dotyczy skarga. Przechodząc już do samego zażalenia, nie rozumiem czemu dotyczy ono tylko jednej osoby gdy na serwerze było kilku adminów. Z tego co zrozumiałem to piszesz temat dlatego, iż z twojej perspektywy nikt nie zainteresował się podejrzanym. Natomiast jedna osoba zajmowała się tą sytuacją czego dowodzi poniższy zrzut ekranu. Myślę, że rozwiązuje to problem. Pozdrawiam i życzę miłego dnia!
obraz.png

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...