Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: Alpaka Albert

Nick gracza, na którego składasz skargę: JogurT

Opis sytuacji: Grałem na serwerze z Jogurtem i Bilbonem po paru porażkach obstawiam, że JogurT się wkurzył, że przegrywa, więc postanowił wejść na /spect i  zwróciłem uwagę adminowi poprzez u@ ponieważ nie mam go w znajomych z powodów znanych tylko jogurtowi , a jakbym napisał na czacie dostałbym bana na 1h za informowanie o tym, że admin jest na /spect. Więc napisałem, żeby admin wyszedł ze specta, ponieważ uważam, że nie ma potrzeby siedzieć na /spect  innej niż nabijanie h na wyrobienie godzin jako admin. Dostałem więc bana o treści "u@ nie służy od tego" na 10min. Chciałbym się dowiedzieć dlaczego administrator wymyśla sobie powody bana i poprosiłbym aby admin został w jakiś sposób ukarany, bo jest to już moim zdaniem 2 ban dla mnie tylko dlatego, że wasz administrator mnie nie lubi.

Data i czas zdarzenia: 12.03.2021 22:40

Steam ID oskarżonego: STEAM_1:1:527829613

Dowody:

image.thumb.png.ab44434fc8b1d8b5056747c5bd33d697.png

https://1shot2kill.pl/topic/105992-odrzucona-skarga-jogurt/

Guest Katekarim

Więc tak.
Gdy leciałem na jaila, Alpaka cały czas tam był, więc pomyślałem, że kampi i poszedłem na spect obserwować go, po 1 min dostałem wiadomość na u@ "wyjdź ze spect” oczywiście to nie była jego pierwsza wiadomość, więc dostał bana na 10min.

Za 1 jak i za drugim razem @ Jogurt pisał mi o sytuacji na Steam wyjaśniał sytuację i pytał czy może dać bana z tego powodu i dostał zgode.

U@ służy do zgłaszania Ważnych spraw adminom a nie do upominania ich.

Jeśli miałeś problem że siedzi na spect i nabija godziny trzeba było złożyć skargę z słusznymi dowodami a nie składać kolejna skargę bez sensu bo tak ci się podoba.

Ban słuszny.

Skarga niesłuszna - odrzucam

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...