affum Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) dzien dobry, czy jest mozliwosc dodania wiecej kondycji dla komandosa? klaasa jest super ale denerwujace jest to ze ledwo jestem w stanie dogonic np oosobe co gra amadeuszem czy jakims innym wolnym bohaterem, a dodam ze na serwerach komandosem gram od 5 lat, od kad pamietam zawsze na codach gralem komandosem i nigdy nie bylo takiego przeskoku jesli chodzi o kondycje, jest zdecydowanie za wolna ta klasa, i wiem co mowie bo potrafie nim grac i wiem ze sie biega na "boki" by zwiekszyc dynamike i szybkosc ale mimo to z trudem jestem w stanie dogonic zwykla klase co ma z 15 pkt kondycji co jest smieszne... mam full kondycji i dopiero jak mam jakis perk typu "buty komandosa" czy inny na szybkosc to wtedy tylko jestem w stanie zraszowac albo cos zrobic bo tak to nie ma szans zebym kogos z kosy ubil chyba ze osoba ta osoba spi albo wypila kilka browarkow i ledwo steruje, to wtedy mam jakies szanse. Dlatego tez nikt nie gra komandosem bo z tego co widze to kazdy pisze ze jest za wolny, ze kiedys mial wiecej kondycji i to jest prawda, komandosem teraz na serwie gram tylko ja jesli chodzi o taki powazny lvl, dodam ze jestem w klanie co posiada staty i mimo to, uwazam ze klasa jest za wolna w stosunku do innych klas. MOJE UWAGI: -klasa za wolna w stosunku do innych klas przez co ciezko jest kogos dogonic i zraszowac lub jak kolwiec uciec z pod walki wrecz -klasa jest praktycznie kontrowana przez wszystko, wystarczy z glocka strzelic i jest sie spowalnianym i stoi sie w miejscu przez co jest sie bezradnym ale to juz taki silnik 1.6 -klasa posiada zbyt malo kondycji przez co nawet gdy sie ma na full kondycji to ledwo jest sie w stanie dogonic zwykla klase + jak jeszcze skacze to juz koniec MOJA PROPOZYCJA: - dodalbybym odrobinke wiecej kondycji np 10-20 pkt by wystarczylo -dodalbym jeden z granatow a mianowicie: flashbang PISZCIE CO O TYM SĄDZICIE I PROSILBYM ZEBY PISALY OSOBY CO GRALY JUZ LUB GRAJĄ TĄ KLASA A NIE OSOBY CO NIGDY NIE PROBOWALI A BEDA MI PISAC ZE NIE MAM RACJI, NAJPIERW POLECAM WBIC MAXA KONDYCJE JAK JA I SAMI ZOBACZYCIE ZE JEST TA KLASA ZA "WOLNA" BY DOGONIC KOGOS CO DODAL CHOCIAZ 50PKT W KONDYCJE. Edytowane 4 Marca 2021 przez affum Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Co do biegania komandosem to się zgodzę przy 30-40 pkt różnicy kondycji komandos BIEGEIEM nie daje rady dogonić zwykłej innej klasy to fakt, sam jak nim grałem to mnie to irytowało ale jak doda się kondycje mu to będzie zbyt op, miałem full kondycje na komandosie prawie 400 kondy i tez jest wolna tyle problem jest taki że ktoś kto zna GJS i czy potrafi wykorzystąc tą klase w pełni byłą aż mocna, sam nią wbiłem 220 lvl na poprzednim resecie i odechciało mi sie grac bo było juz za nudno a no i gracze uciekali z serwera dlatego pomysł z zwiększeniem kondycji odpada, tym bardziej z fleszem. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109245 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
affum Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 (edytowane) 37 minut temu, Ez'y napisał: Co do biegania komandosem to się zgodzę przy 30-40 pkt różnicy kondycji komandos BIEGEIEM nie daje rady dogonić zwykłej innej klasy to fakt, sam jak nim grałem to mnie to irytowało ale jak doda się kondycje mu to będzie zbyt op, miałem full kondycje na komandosie prawie 400 kondy przeciez napisalem ze mam full komandosa zrobiongo (kondycja+klan )teraz komandos nie ma 400 kondycji, tylko 160 w dodaniu statystyk, czyli jak ma 60 kondycji na start to ma lacznie 220 kondycji, bo zostal znerfiony, polecam teraz zagrac komandosem, bo moze kiedys byl szybki i byl op ale teraz ta klasa jest praktycznie niegrywalna przez nikogo, nie wierzycie? wejdzcie na sewer i na palcach jednej reki zlicze ze gra ze mna razem 3 osoby w tym ja mam maxa a inni tak o dla jaj graja i maja 50lvle i od swięta se na noc wbijaja, a tak to nikt tym nie gra.. polecam teraz wbic maxa komandosem i jak ktos nie wierzy to sam sie przekona ze klasa jest powolna, a ja potrafie grac komandosem, uwierz ze gralem 5 lat na x serwerach i wiem jak zwiekszyc kondycje po przez movment, i wiem ze sie "bokiem" leci by zwiekszyc predkosc ale mimo to na tym serwerze komandos jest zbyt powolny, zly balans jest miedzy komandosem a innymi klasami. Edytowane 4 Marca 2021 przez affum Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109257 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Ja się nie zgodzę. Grałem komandosem na 200lvl i bez sgs byłem w stanie wykręcić 45+ fragów, nawet bez perka na speed. Nie ważne ile dodasz w kondycje, bo na komandosie jest ona zablokowana przy 160 z tego co kojarzę. Ja osobiście jestem za przywróceniem starej klasy, a mianowicie "Ninjy" który miał auto bh i dmg z noża +int. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109275 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 160 z klasy+ skiny 10+ dywizja12+ + klan 25(chyba)+ staty ze sklepu 40+ autu30+ buty komandosa 60= 330 kondy wychodzi choć coś mi tu nie działa dalej bo miałem ponad 350 (napisałem prawie 400) a nie dosłownie 400 i jak komandos został znerfiony wciągu jednego resetu? Jak napisałem że nim grałem ostatni reset czyli na przełomie grudnia/stycznia. Teraz, Scoobany. napisał: Ja się nie zgodzę. Grałem komandosem na 200lvl i bez sgs byłem w stanie wykręcić 45+ fragów, nawet bez perka na speed. Nie ważne ile dodasz w kondycje, bo na komandosie jest ona zablokowana przy 160 z tego co kojarzę. Ja osobiście jestem za przywróceniem starej klasy, a mianowicie "Ninjy" który miał auto bh i dmg z noża +int. No taki shinobi mega premium i będzie grane bo ta ninja to była przesadzona. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109276 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
affum Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 35 minut temu, Ez'y napisał: 160 z klasy+ skiny 10+ dywizja12+ + klan 25(chyba)+ staty ze sklepu 40+ autu30+ buty komandosa 60= 330 kondy wychodzi choć coś mi tu nie działa dalej bo miałem ponad 350 (napisałem prawie 400) a nie dosłownie 400 i jak komandos został znerfiony wciągu jednego resetu? Jak napisałem że nim grałem ostatni reset czyli na przełomie grudnia/stycznia. No taki shinobi mega premium i będzie grane bo ta ninja to była przesadzona. tak bo zawsze zdobedzidsz buty komandosa, nie zawsze dropniesz, a mimo to sam widzisz ze kondycji ma mniej i to o jakies 70pkt niz wczesniej wiec proponuje dac tylko 10 lub 20pkt, to nie duzo ale bedzie sprawiedliwie.. nie kazdy ma dywizje, skiny, premki, i nie kazdy ma kase na atuty po 500 monet Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109284 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajoo Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Można też dokupić +40 kondycji w sklepie za 30 monet wtedy już masz i tak dużo w dodatku komandos jest dużo mniej widoczny to i tak dużo jak na zwykła klasę, nie ma co zmieniać. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109290 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JugoL Opublikowano 4 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2021 Szczerze nie wiem czy jest sens wprowadzania więcej kondycji. Co widzę to jak ktoś gra komandosem na lajcie wyciąga te 30 fragów załóżmy Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9109303 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destro Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 Raczej komandosowi nie potrzebny boost, klasa już jest kozacka, jak ją dobrze wykorzystasz. Wcale nie jest wolna, dobrze się nią lata, jeżeli mówisz że grasz aż 5 lat taką klasa. W dniu 4.03.2021 o 14:05, affum napisał: a ja potrafie grac komandosem, uwierz ze gralem 5 lat na x serwerach i wiem jak zwiekszyc kondycje po przez movment, i wiem ze sie "bokiem" leci by zwiekszyc predkosc ale mimo to na tym serwerze komandos jest zbyt powolny Nie rozumiem tego ze potrafisz jak to powiedziałeś "latać bokiem", a mówisz że jesteś wolny xd. Prawda jest taka że jak masz dobry movment, to jeszcze przeciwna drużyna dobrze się nie ruszy a ty jesteś za nimi. Jak dla mnie klasa, jest kozak, samo to że jej bazowe staty już są kozackie. Raczej nie potrzebny jej boost Ez'y 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9110619 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
affum Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 7 godzin temu, Destro napisał: Raczej komandosowi nie potrzebny boost, klasa już jest kozacka, jak ją dobrze wykorzystasz. Wcale nie jest wolna, dobrze się nią lata, jeżeli mówisz że grasz aż 5 lat taką klasa. Nie rozumiem tego ze potrafisz jak to powiedziałeś "latać bokiem", a mówisz że jesteś wolny xd. Prawda jest taka że jak masz dobry movment, to jeszcze przeciwna drużyna dobrze się nie ruszy a ty jesteś za nimi. Jak dla mnie klasa, jest kozak, samo to że jej bazowe staty już są kozackie. Raczej nie potrzebny jej boost koniec lizania sobie dupska w komentarzach.. komandosem nie gra nikt procz mnie, klase mozna kontrowac zwyklym glockiem bo silnik 1.6 jestbtak zrobiony ze zmniejsza ci movment a nawet zatrzymuje. zeby byc dobry na komandosie mogr sobie nakupic atutow, perkow,,dywizje, staty klanowe i najlepiej vipa na skoki by cos zrobic. wtedy jest ok ale inne klasy praktycznie ją kontruja, wystarczy bloka miec i komandos ci naskoczy, nie prosilem o dodanie mu 50 kondycji tylko o 10 lub 15 ale ma jej tylko 150 w statach co daje nam z samych statow 210... kiedys mial okolo 70 wiecej kondycji czyli jakies 270 z samych statow, a teraz ma nerfa i nikt nim nie gra oprocz mnie, gdzie inne klasy sa grywalne i np takich oficerow jest z 20 na serwie a komandos z duzym lvlem tylko 1 czyli ja. Na innych serwerach czuc ze komandos jest dobry ale tutaj jest praktycznie dobry jak nakupisz mu tych skinow, atutow, i innych dupereli a nie kazdy moze se pozwolic by wydac na start po kilka tysiecy monet. Ja prosilem tylko o 10 kondycji wiecej i to wszystko., nie zgadzacie sie? ok koniec tematu, do zamkniecia i skonczcie juz spamowac. Szkoda ze wypowiadaja sie gracze ktorzy komandosem grali przed nerfem lub na dywizjiach, klanach, skinach, vipach, atutach. nie kazdy nolifi po 24h na dobe by to kupowac i miec hajs ACAB 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9110708 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Destro Opublikowano 10 Marca 2021 Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2021 (edytowane) Dalej sądzę, że grasz w inną grę. Komandosem, nie gra nikt bo jest to klasa, którą raczej większość grała i się nią bawiła, jak wiesz czy nie na tym serwerze, komandos ma możliwość posiadania broni, a jest ich wiele, a na większości serverów komandos to tylko kosa i deagl i jazda. Więc mówisz o blokadach speeda, nie zgodzę się z tym bo raczej większość klas dogodnisz na spokojnie, skoki, staty, klan to jest nie problem, taka jest prawda, a monety się zwracają co mapę i wychodzisz na +, to że jak to mówisz wypowiadają się osoby, które nie grały po nerfie, z tego co widzę prawię każda osoba, która tutaj się wypowiedziała, potrafi się tak rozpędzić, że wystarczy im te 140+ kondy. Kupujesz staty, kupujesz skoki, jeżeli nie masz vipa, skaczesz robisz strefy i jazda. To nie jest lizanie du*y, tylko wypowiedź. Decyzje podejmuje opiekun i to napisze tak czy nie. I takie gadanie, że nikt tym nie gra, to może dlatego, że już tym ktoś grał i to się nudzi, bo jest to strasznie nudna klasa na dłuższą metę, nie każdy lubi latać z kosa i deaglem. Nie musisz grać po 24h by mieć dużo monet klan ci wystarczy, nawet vipa nie potrzebujesz by wychodzić z mapy z monetami na +. Tyle ode mnie Edytowane 10 Marca 2021 przez Destro UCZII- 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/105728-odrzucona-komandos/#findComment-9110716 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi