d0naciak Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Właśnie przed chwilą zresetowałem wszystko co się dało - doświadczenie, ranking, misje, klany, monety, skiny... Zmiany wraz z resetem Klasy: Desantowiec - poprawiono trochę te skrzydła Zaborca - zmodyfikowano obrażenia od inteligencji, poprawiono wyrzucanie przeciwnika Snajper - od awansu Szkolonego zmniejszona widoczność podczas kucania Wsparcie Ogniowe - od awansu Szkolonego posiada rakiety samonaprowadzające Lekki Żołnierz - lekko zwiększono widoczność min Grenadier - usunięto cooldowna z granatów Perki: Dodano Wyposażenie Lekkiego Żołnierza Dodano Wyposażenie Wsparcia Ogniowego Inne: Przerobiono nieco zapis monet, poprawiono misje (zdobywanie ich podczas rozgrzewki), optymalizacja silnika, przywrócono klany! Jednak dostępne są dopiero od 100 poziomu i kosztują 1200 monet Planuję jeszcze przerobić klasy premium oraz dodać top 15 poziomów, i dużo dużo innych dlatego postanowiłem już nie zwlekać z resetem, mam nadzieję że zmiany na plusidło, i gdyby co nie grało to proszę pisać. Miłej gry! amx_empty? 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/1051-reset/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi