Cacuś Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 (edytowane) Witam zacznijmy od początku siedzę sobie na kanale u mojego kolegi @ chris rozmawiamy sobie i tak patrzę na dole siedzi jakas dziewczyna pomyślałem sobie wejde ale to kanal prywatny zgadne haslo wpisalem 123 udalo sie wchodzę do nich na kanał nic sie nie odezwałem zaczęli mnie wyzywać i dostałem Kicka z kanalu. ok wracam na kanal do mojego kolegi i mowie mu chodź na pogaduchy z administracja wchodzimy tam dolaczyl do nas kolega @ fejkaaaap chwile po tym jak on dolaczyl wchodzi administracja ts3 powiedziałem tak łał ile ludzi, po ty jak to powiedziałem do akcji wkracza @ boomer_ kochany moderator który zaczyna mnie i @ fejkaaaapstrasznie obrażać grozi mi ze wysadzi mój komputer w kosmos wyzywa cały czas ja juz toche nie powiem przestraszony siedzę cicho nie obrażam ani nic. Zaczeli mi podliczać wszystko co zrobiłem nie tak wyszlo im ban 8 dni.. chociaz nie latalem po kanałach tylko wbiłem na jeden kanal prywatny jak pisałem wczesniej.. jak dla mnie zachowanie tego pana @ boomer_ nie bylo odpowiednie jak na moderatora forum @ Zdolna.Po pierwsze kolega @ fejkaaaapsie przywitał a @ boomer_ powiedział mu czy nie chce dostać bana.. zaczal wyzywac jako admin ts3 ? dobrze sie zachował twoim zdaniem bo co jest twoim kolega to tak mozna? chyba trzeba trzymać się regulaminu @ Jacky Chłopie co ty piszesz wszedłem na kanal nic nie mowie a ty mnie zwyzywałeś od najgorszych zastanów sie co piszesz.. i nie kłam bo to ci nic nie da mordeczko :) Nie wiem po co wy kłamiecie weźcie to na klate jak prawdziwi mężczyźni a nie bawoic sie w kłamstwa Edytowane 9 Lutego 2021 przez Cacuś doNPatrizio. , bescik , Nomak i 21 innych 2 3 7 12 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdolna. Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Skarga dotyczy mojego serwera więc proszę o przeniesienie do kosza, a w następnym temacie o zastosowanie się do wzoru w dziale TS3. Dziękuję. O super. W takim razie ja się wypowiem jako Właściciel komunikatora na którym sytuacja miała miejsce i jako osób, która dostała skargę na składającego skargę. Na kanał zeszłam pierwsza ja, reszta adminów zeszła za mną. Kolega fejkap rozpoczął jako pierwszy przepychankę. Pozdrawiam, bo za to też mogłam ukarać. Karę podliczyłam ja, taryfikator masz dostępny na ts3. Logi z Twoich rozmów również można z tsa wrzucić Nie każ mi przeglądać logów z waszego kanału, bo to też jest do zrobienia. Wywalić komputer w kosmos? Hakerem bonzo musi być. Słońce, zanim zacznie obrażać użytkowników tsa i wchodzić na kanały prywatne bez pozwolenia, proszę Cię zapoznaj się z regulaminem. Dodam że Boomer na ts jest jako admin TS3, nie jako moderator forum. Więc wciąż nie rozumiem zabawy w "jesteśmy czujni" liczę w takim razie, że w momencie kiedy to ja przyjdę z prośbą o rozpatrzenie bana dla kogoś kto mnie obraża to zostanie ona również oceniana jako sieciowa niżej screen zgłoszenia. Logi mogę wrzucić po pracy, a nawet dopisać więcej fejkaaaap , debas_Jan , LUXX1 i 10 innych 3 2 6 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/#findComment-9103397 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer_ Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Chętnie przedstawię swoją wersje wydarzeń. W godzinach popołudniowych edytuje post i postaram się wyprostować temat. enderman , Babuszka , Parasolka i 4 innych 4 2 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/#findComment-9103402 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fejkaaaap Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Hej Zaczynając Gdy wszedłem na kanał powiedziałem ''Siema'' i @ boomer_ wyskoczył z tekstem ''Czy nie chce dostań bana '' nic nie zrobiłem nikogo nie zwyzywałem. Troszkę się do nas sapał i gdy powiedziałem żeby tak się nie odzywał bo nie jesteśmy jego kolegami to zaczął mnie jeszcze bardziej wyzywać świadkami byli @ chris, @ Cacuś, @ Zdolna. i nikt nie powie, że tak nie było bo wasz administrator się za bardzo poczuł. Potem powiedział do @ Cacuś czy chce żeby mu wysadził komputer czy dostać bana. PS. @ Zdolna. ''Kolega fejkap rozpoczął jako pierwszy przepychankę'' nie zacząłem żadnej przepychanki bo moje jedyne słowa, które tam powiedziałem to ''Siema'' , ''Jak ja nic nie zrobiłem to za co mam dostać bana'' i ''Nie odzywaj się tak do nas bo nie jesteśmy twoimi kolegami'' więc to co napisałaś to jedne wielkie nieporozumienie ''Nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego przestrzegania jak to mówią '' @ Zdolna. pamiętasz? Tak do nas powiedziałaś gdy nas parę minut po tym jak @ boomer_ przestał się tam odzywać bo podliczałaś karę dla @ Cacuś Pozdro chris , Babuszka , rzanetka i 5 innych 3 2 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/#findComment-9103439 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacky Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 Siemano, też chciałbym się do tego tematu odnieść aczkolwiek byłem na tym kanale prywatnym, @ Cacuśwszedłeś jak do siebie zacząłeś krzyczeć bez powodu a że ja nie szanuje takiego zachowania tym bardziej na kanale prywatnym to Cię szybko ukróciłem. Wychodzisz z kanału i Ty nagle dajesz mi poke gdzie mnie wyzywasz i grozisz. @ Zdolna. podała to co napisałeś w moim kierunku Cacuś , Parasolka , Zdolna. i 2 innych 1 2 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/#findComment-9103458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zdolna. Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 1. Po pierwsze dla mnie śmiechem jest skarga bez dowodów. Dodam, że to jak rozliczać ludzi w pracy za to co robią poza jej murami. Moderator to człowiek odgrywający swoją rolę na forum, nie na ts3. 2. Swoje zęby już na sieciach cs'a zjadłam, niektóre osoby mogą mnie znać z czasów 5-6 lat temu, więc nikt mi nie wmówi, że przepychanki słowne są skargą z której można wyciągać wnioski lub konsekwencje. Moje słowo przeciwko Twojemu i Twoich kumpli mających na karcie prowokowanie do sporów. 3. Tak naprawdę szczytem chamstwa jest to co piszesz @ Cacuś. Łamiąc regulamin mojego serwera próbujesz coś ugrać po ukaraniu Twojej osoby i zgrywając ofiarę. Screen został wrzucony wyżej. Dla pokazania Twojego poziomu rozmowy bardzo chętnie jednak przejrzę logi kanału premium, na którym przebywacie na co dzień. 4. @ fejkaaaap napisałeś do mnie na pw na forum. Nie jestem Ci w stanie przytoczyć dokładnego zdania, dla mnie wszyscy brzmicie bardzo podobnie. Na ten moment mogę Ci napisać odpowiedź @ boomer_w momencie, kiedy zacząłeś się wtrącać "A ty się fejkap zamknij bo też dobry jesteś". Na co oczywiście mu odpowiedziałeś i równie z brakiem kultury uzyskałeś jego odpowiedź. Dodam, że nie jesteś dla mnie wiarygodną osobą patrząc nawet na powód Twoich ostrzeżeń. Nie obchodzi mnie wasz krąg wzajemnego lizania pośladków, a tak mogę nazywać takie zachowania. 5. Wyzywania jak to jest podane w skardze głównej nie było. Nie miało miejsca. I proszę @ Cacuś nie rób z siebie kretyna pisząc, że się wystraszyłeś i byłeś cicho, bo odpowiadałeś mi na każde zadane pytanie i również je komentowałeś. Na świadka mogę Ci przytoczyć Twojego Opiekuna Serwera @ Kondziu., który również był na kanale, a chyba o nim zapomniałeś i o komentarzu na koniec, że ma nadzieję, że tak nie będziesz się zachowywał na serwerze, na którym masz flagi. Na co Twoja odpowiedź "TS3 a serwer to co innego" i chwilę później pożegnaliśmy Cię dźwiękiem "User in your channel is bannned from the server" 6. W momencie kiedy padła z mojej strony informacja "wybierz sobie cacuś teraz karę za złamanie regulaminu" (zasady również Ci cytowałam, które złamałeś) sam zapytałeś co masz do wyboru, stąd ze śmiechem powiedziałam "boomer jakie ma kary do wyboru?" - jego odpowiedź była, że masz dwa wybory "albo wysadzić ci komputer albo ban". Wysadził Ci ktoś kiedyś z neta komputer? Takie groźby to chyba nie na forum tylko na policję najlepiej. 7. Ban był podliczany przeze mnie wg. taryfkatora, którego znajdziesz na moim serwerze. Jak mówiłam Ci wczoraj @ Cacuś, nie obchodzi mnie to, kanał prywatny z hasłem nie jest kanałem publicznym, nie masz prawa wchodzić bez pozwolenia jak do obory. A jak nie potrafisz przebywać na serwerze, na którym również przebywają kobiety to proszę albo pohamuj swój popęd, albo czasem sobie odpuść i nie ruszaj się z kanału Dodam na sam koniec, że 8. Mówi się, że wiek nie ma znaczenia, bo rozum nie idzie z nim w parze. Ta skarga jest tego dobrym przykładem. Albo próbą uzyskania rekompensaty za Twoją własną głupotę. Nie mam wpływu na rozstrzygnięcie tego tematu. Od siebie mogę dodać jedynie, że ban jest słuszny, @ boomer_ nie miał w podliczaniu żadnego udziału, więc tego mu nie przypisuj Stąd Twojego bana z serwera i tak nikt nie ma prawa usunąć czy edytować bez względu na wynik skargi. I błagam @ Cacuś mniej koloryzuj, bo w niektórych momentach mam wrażenie, że rodzicami Twoimi byli bracia Grimm crtk , fejkaaaap , papa i 9 innych 1 7 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/#findComment-9103469 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon Opublikowano 9 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2021 , zacznijmy od skargi. Sprawa jest dość, że tak pozwolę sobie ująć "potarmoszona". Słowo przeciwko słowu, na 100% nikt tu nie jest bez winy, lecz nie jesteśmy w stanie stwierdzić od czego rozmowy się zaczęły. W tym przypadku nikt nie jest dla nas wiarygodny. Gdyby jednak pojawiały się kolejne takie sytuacje proszę o screeny[nie wycinki z czatu]/nagrania bądź proszę zawołać Administratora sieci. Odpowiedź w tym przypadku @ boomer_ 'a nic nie da. Druga sprawa - @ Zdolna. Skarga jest w dobrym miejscu - nie wiem czy to jest trudne do zrozumienia ale teamspeak jest pod naszym szyldem a @ boomer_ reprezentuję rangę moderatora na sieci. A dwa to nie jest wniosek o jakiegoś unbana tylko skarga. To my zarządzamy moderacją i każdy dobrze wie, że jest zobowiązany do zachowania kultury, opanowania i doświadczenia na każdej platformie związanej z 1s2k.pl. Dam Ci na szybko prosty przykład - moderator lata odpalony na naszych serwerach i co, ma być dalej moderatorem mimo, że jest zbanowany na każdym serwerze? Odpowiedź raczej nasuwa się sama. Dodatkowo - daruj sobie zbędne teksty z zaczepkami bo nikt tutaj nie pisze do Ciebie aby atakować tylko wyjaśnić daną sprawę. Potraktuj to jako upomnienie. Reasumując - skargi nie oznaczam jako zaakceptowana/odrzucona. Będziemy bacznie śledzić działania na serwerze teamspeak 3 i reagować gdy coś będzie nie tak. Mogę osobiście zagwarantować, że jeżeli faktycznie taka sytuacja miała miejsce to więcej się nie powtórzy a my wprowadzimy kilka dodatkowych usprawnień aby ułatwić nam prace w rozstrzyganiu tego typu konfliktów. .Lasik , iTreaz , BlaDy i 24 innych 10 1 16 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104836-skarga-boomer/#findComment-9103523 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi