Sh0keN Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 Kamera... Akcja i mamy to! ZMIANY - Zmieniony map pool Spoiler usunęliśmy ea_dust 2 westwood_247cs mini_dust2 fy_snow_boom_blood fy_new_pool_day2 cs_asault23 cs_rhs22 cs_rio cs_siege cs_assault _winter de_anarchy_csgo de_civic de_korea de_morgerland de_station de_sultan de_torn dodaliśmy De_eldorado de_cpl_mill de_prodigy cs_italy de_dust4ever de_dust2002 - Zmiany w klasach i perkach Spoiler Zmieniona klasa Terminator - wybuchowe pociski zmienione na bezlik Dodane nowe perki ( cały czas nad nimi pracujemy więc mogą być małe zmiany) Lekki buf na szpiega - ma teraz cały czas strój przeciwnika - Zmieniony czas granych z 15 na 7 - Naprawa niedziałającego freevipa między godziną 20, a 8 rano - Poprawienie estetyki serwera Z okazji resetu... Mamy dla Was konkursik! RANKING TOP 3 1 miejsce VIP + PŁATNE KLASY na okres 30 dni! 2 miejsce VIP + WYBRANA PŁATNA KLASA na okres 30 dni! 3 miejsce VIP na okres 30 dni! A także dodatkowo... Pierwsza osoba, która wbije 201 lvl (nie liczą się osoby, które kupią sobie dany lvl) otrzyma od Nas 100 zł PSC, a także możliwość wymyślenia perku ze swoim inicjałem! Adriann , Patryczku , Ez'y i 6 innych 5 3 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCZII- Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Obiecane zmiany i co nic nawet nie zostały przywrócone klasy które zostały obiecane bo dodanie usunięcie map nie jest jakimś wyczynem znowu się zaczyna śpiewka że to zostanie dodane itp a zostaje tylko zrobiony reset i dodane Rsy jestem wkurzony na takie coś znając życie serwer będzie przez tydzień grany do czasu jak ktoś nie wbije dużego lvl i będzie stał pusty. Edytowane 6 Lutego 2021 przez UCZII- gudelajka , TERROREK , nixon i 3 innych 1 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102681 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 8 minut temu, UCZII- napisał: Obiecane zmiany i co nic nawet nie zostały przywrócone klasy które zostały obiecane bo dodanie usunięcie map nie jest jakimś wyczynem znowu się zaczyna śpiewka że to zostanie dodane itp a zostaje tylko zrobiony reset i dodane Rsy jestem wkurzony na takie coś znając życie serwer będzie przez tydzień grany do czasu jak ktoś nie wbije dużego lvl i będzie stał pusty. Bez kitu miałem to napisać podsumując NIC nie zrobiliście NIC, śmieszne. TERROREK , gudelajka , xPtaku i 2 innych 1 4 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102684 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sh0keN Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 14 minut temu, UCZII- napisał: Obiecane zmiany i co nic nawet nie zostały przywrócone klasy które zostały obiecane bo dodanie usunięcie map nie jest jakimś wyczynem znowu się zaczyna śpiewka że to zostanie dodane itp a zostaje tylko zrobiony reset i dodane Rsy jestem wkurzony na takie coś znając życie serwer będzie przez tydzień grany do czasu jak ktoś nie wbije dużego lvl i będzie stał pusty. 5 minut temu, Ez'y napisał: Bez kitu miałem to napisać podsumując NIC nie zrobiliście NIC, śmieszne. nie wiecie jak to wygląda od środka , co do zmian to były plany które przedewszystkim zatwierdza @ Erwin my dajemy pomysły , @ Erwinzatwierdza a technik robi proste , jeśli cośnie wypala składa się na to masa czynników jesli padnie po tygodniu , mamy inne plany m jesli przetrwa to będzie jeszcze fajniej , pożyjemy zobaczymy xPtaku i ACAB 1 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102686 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ez'y Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 1 minutę temu, Sh0keN napisał: nie wiecie jak to wygląda od środka , co do zmian to były plany które przedewszystkim zatwierdza @ Erwin Wszedłem na chwile, jak zobaczyłem te "nowe" klasy co VIceVersa wprowadził bo ludzie chcieli na szybko cos nowego to wyszedłem bo nie ma czym grać te klasy są w większości do niczego nie mówie o wszystkich jestem za tum aby wprowadzić stare klasy chociaż się nudził z resztą jak wszystko po dłuższym graniu to były dobrze zrobione i ciekawie, a te są do niczego np taki marszałek niby ma dmg od inty ale pamiętam jak nim grałem i miałem umysł donaciaka 80+ do tego 30 to biłem więcej o 10 dmg to jest śmieszne i to jest tylko przykład. Tak najlepiej zrzucić winę na Właściciela "zmian to były plany które przede wszystkim zatwierdza Erwin" co do tego to napewno wiedzieliście że jak zrobicie takie "zmiany" to ludzie i tak nie wrócą bo to nic nie znaczy nie ma co przyciągnąć graczy dlatego chce sie zapytac po co w ogóle był ten reset skoro będzie to samo co pare dni temu sprzed resetu bedzie stał PUSTY. Victoria , nixon , xPtaku i 2 innych 1 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102689 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UCZII- Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) 50 minut temu, Sh0keN napisał: nie wiecie jak to wygląda od środka , co do zmian to były plany które przedewszystkim zatwierdza @ Erwin my dajemy pomysły , @ Erwinzatwierdza a technik robi proste , jeśli cośnie wypala składa się na to masa czynników jesli padnie po tygodniu , mamy inne plany m jesli przetrwa to będzie jeszcze fajniej , pożyjemy zobaczymy Piszesz że nie wiem jak to wygląda od środka uwierz że wiem bo posiadałem serwer i to nie jeden a posiadanie serwera wiąże się z tym że trzeba na bieżąco poprawiać błędy zwłaszcza że to jest serwer cod. To po co wgl został stworzony temat z propozycjami zmian na przyszły reset? @ Erwin serwer jest strasznie monotonny i się szybko nudzi upadkiem serwera w postaci braku graczy jest zwyczajnie to że ciągłe jest grane to samo na sieci siedzę od 2017/2018 i na serwerze praktycznie mogę policzyć u jednej ręki wszystkie klasy które zostały dodane przez ten okres bo zawsze jest obiecane że to zostanie dodane bądź za czasów jeszcze vicka i Thomasa zawsze tematy z propozycjami były zamykane z powodem "przemyslimy to" updakiem serwera było również to ze zostały zakazane bgs'y gdzie gracze twierdzili ze to jest przyczyna utraty graczy a prawda jest zupełnie inna serwery typu cod są strasznie trudne do utrzymania przy życiu a bez zmian tego sie nie uda zwłaszcza ze od jakiegoś czasu jest już konkurencja w postacy nowego serwera cod 201 na innej sieci gdzie gracze chcą czegoś nowego i tam zwyczajnie idą i na minę oko trudno teraz będzie ożywić coś 201 Edytowane 6 Lutego 2021 przez UCZII- Ez'y , Meow , nixon i 5 innych 8 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102700 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 W końcu się doczekałam. Już nie prowadzę dochodzenia jak to miało wyglądać, wiem, że oboje z @ Erwinem ciężko pracujecie nad ożywieniem codzika. Fajnie się mi dziś grało, także zapewne również będę stałym graczem. Oby tak dalej i w sumie trzymam kciuki, aby się rozwijał jak najlepiej. Nie każdemu ta się dogodzić, a nie od razu Rzym zbudowano. Cierpliwości, a zapewne będzie jeszcze lepiej! Jak dla mnie - dobra robota. Adriann , UCZII- , TERROREK i 3 innych 4 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102724 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 6 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2021 (edytowane) Na serwer tak położyliście mocny nacisk, że jest tak samo jak przez ostatni rok. Schemat prosty: 1. Ludzie wchodzą zobaczyć czy coś się zmieniło. 2. Gdy zobaczą, że nie zmieniło się nic, to pograją parę map, po czym wychodzą. 3. Przez następne parę dni jest kilka osób i potem serwer jest pusty do końca resetu. Ci co łudzili się, że coś się zmieni, kolejny raz są rozczarowani. Ja szczerze nie wierzyłem, że cokolwiek się zmieni, więc nie wszedłem nawet na reset. Wszyscy czekają, na powrót ich ulubionego serwera i co miesiąc są kopani w tyłek. Mądrym posunięciem byłoby wyłączenie serwera i dopracowanie wszystkich rzeczy i przede wszystkim dodanie rzeczy wynikających z głosu ludu. Lepiej skasować hajs i utrzymywać pusty serwer przez ponad 20 dni. Można by tak krytykować w nieskończoność, ale nie ma sensu większego to już. Serio, wierzę, że serwer stanie na nogi i trzymam za to kciuki. Trzymam tak bardzo, że jestem gotowy, na kolejne kopniaki w twarz co miesiąc przez kolejny rok. Powodzenia w pracach nad serwerem Edytowane 6 Lutego 2021 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102725 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nixon Opublikowano 7 Lutego 2021 Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2021 Ja powiem taka.... Jako stały gracz na tym serwerze (wcześniej) liczyłam na zmiany, które były w propozycjach.. i się rozczarowałam Wyglądało "na papierze", że będzie fajnie, a wyszło jak zawsze.... weszłam wczoraj i nic.... pograłam 2 minuty i się odechciało... eh.... a miało być tak pięknie.... i co z tego, że zostały @ Erwin dodane teraz 3 klasy ze starego zestawienia? skoro z nowych klas nie zostało usunięte nic chociaż ludzie pisali w propozycjach.... no nic poczekam na kolejny reset może coś się "zmieni". I nawet teraz dodanie lekkiego nie zmieniło mojego nastawienia do powrotu.. Ale życzę dalszych prób postawienia serwera do pionu Victoria , UCZII- i KuLA♦♚ 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104740-cod-201-reset-zmiany-konkurs/#findComment-9102806 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi