miesiek Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 Witam Wszystkich bardzo serdecznie. Jako Magister Maskotka grupy KNUTY, ja, czyli miesiek aka buchal, razem z @ Patryczku, @ Mateuszku, oraz @ ALEKS mam zaszczyt poinformować was o otworzeniu rekrutacji do KnutIndustries, grupy giga zadymiarzy internetowych, zapalonych meneli, alkoholików i graczy komputerowych. Nasze główne zajęcia w życiu to picie alkoholu, krzyczenie na komputer, propagowanie nienawiści do innych ras/płci ludzkich. @ Patryczku - CEO & Founder @ Mateuszku - Lider @ miesiek/buchal - Magister Maskotka @ ALEKS - Stary najebany wszystkich Knutów Oferujemy prywatnego discorda KnutIndustries, spotkania alkoholowe, siedzenie i granie do 5 nad ranem, wsparcie psychiczne i niszczenie psychiki, spożywanie alkoholu grając w gry, różnorodność gier, największe dymy na forach związanych z CS. Ukończony 16 rok życia. Giga zadymiarz Spożywanie alkoholu przy komputerze (wiek nie ma znaczenia) Brak szacunku do innych ludzi Krzyczenie na komputer Otwarcie na różnorodność gier Propagowanie nienawiści do gorszej rasy podludzkiej (zostanie wyjaśnione gdy przejdziesz rekrutację) Znajomość emotek z serwisu twitch Podania można składać w tym temacie lub w wiadomości prywatnej do mnie według następującego wzoru: Wiek: Skąd jesteś?: Link do profilu steam: Do zobaczenia menele, powodzenia! Nethiri , Nigiri , ALEKS i 6 innych 5 1 1 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104298-rekrutacja-knutindustries/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryczku Opublikowano 25 Stycznia 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2021 (edytowane) KNUTY TO JUZ MARKA potrzebujemy zepsuted osob do marnowania zycia z nami no. Aktualnie gierkujemy se w: 1.6 go liga golf with your friends cod MW Klocki - Najlepsi speedrunnerzy (3h w 5 osob ) i tam jeszcze jakies parkour mapki Planujemy: Chce ich zmusic do IW4X (Cracked wersja Cod'a MW2 z serwerami) Wormsy jakies Edytowane 25 Stycznia 2021 przez Patryczku miesiek 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/104298-rekrutacja-knutindustries/#findComment-9099547 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi