Jump to content

Problem - bugi na serwerze

Go to solution Solved by DIESEL,

Recommended Posts

1. Przez całą rundę można kupować bronie itd
2. Misie na obrażenia np ak,m4,kosa,awp można je również robić granatem też zalicza. Chodzi mi o to że jeżeli zadasz dmg granatem do zalicza do każdej misji
3. Dodać może żeby było można wystawiać więcej niż jeden skin :D
4. Zmniejszyć wymagane dmg na Kosie bo jest trochę za dużo i nagroda tez taka słaba bo jak za 3k dmg z He dostajemy 4B a za 7k kosy 5b chyba to ja dwa razy obrócę granaty i mam dwa razy więcej niż za kosę :D

5.  Z bugowane jest to że niby każdy ma Svipa a go nie ma :D

6 Wyskakuje informacja że od 21do 9 jest vip za darmo a i tak na prawdę każdy go ma cały czas za free.
Jak coś mi wpadnie do głowy to z edytuję post :D

https://1shot2kill.pl/topic/103889-problem-bugi-na-serwerze/

14 minut temu, Meke napisał:

1. Przez całą rundę można kupować bronie itd

Wraz z resetem będzie to poprawione. (reset za niedługo :))

14 minut temu, Meke napisał:

2. Misie na obrażenia np ak,m4,kosa,awp można je również robić granatem też zalicza. Chodzi mi o to że jeżeli zadasz dmg granatem do zalicza do każdej misji

Ma tak zaliczać operacje :P

15 minut temu, Meke napisał:

3. Dodać może żeby było można wystawiać więcej niż jeden skin

Pomyślimy :P

Zmniejszyć wymagane dmg na Kosie bo jest trochę za dużo i nagroda tez taka słaba bo jak za 3k dmg z He dostajemy 4B a za 7k kosy 5b chyba to ja dwa razy obrócę granaty i mam dwa razy więcej niż za kosę

Nowe operację są już gotowe.

Z bugowane jest to że niby każdy ma Svipa a go nie ma

Również to jest poprawione na nowej wersji :)

17 minut temu, Meke napisał:

Wyskakuje informacja że od 21do 9 jest vip za darmo a i tak na prawdę każdy go ma cały czas za free.

Powinniście się cieszyć :P  Jest to również poprawione na nowej wersji.

Mamy świadomość występowania wyżej wymienionych błędów. Wszystko zostanie poprawione i będzie działać tak jak powinno wraz ze startem drugiego sezonu GO MODA. 

VIP zostanie przerobiony, więc prezentem od administracji jest VIP dla każdego do czasu startu drugiego sezonu. 

Nie mniej jednak bardzo dziękujemy za zgłoszenie błędów występujących na serwerze! Jeśli coś jeszcze zauważysz, zgłoś to!;)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...