Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hejka, z racji iż gdyż ponieważ, wpadła tutaj ekipka nygusów, z nowym serwerkiem, na którym nie gram, bo w ogóle praktycznie nie gram, więc nie wiem co tu robię aczkolwiek, się przywitam tylko i wyłącznie dlatego że na daną chwilę będę po prostu się udzielał na forum.

Więc tak mam na imię Dariusz (duszy wolontariusz) Lat mam na moje nieszczęście 26 :( Jestem zdeczko jebnięty, ale myślę że to tak trochę pozytywnie, z natury jestem sebixem, ale udaję dzentelmena i nie zawszę mi się to udaję, dlatego z góry przepraszam za moje poczucie humoru bo jestem pewny ze nie każdy mnie zrozumie. Mieszkam w Warszawie i nie jestem słoikiem, mieszkam tu od urodzenia. Zainteresowań zbytnio nie mam bo jestem mega nudnym typem czytaj domownikiem, swoje już przechlałem i prze imprezowałem, dlatego czasem mój mózg odmawia posłuszeństwa. Z zawodu jestem kucharzem, ale pandemia zmusiła mnie do bycia idiotą który wciska starym ludziom suplementy diety przez telefon, tylko po to by mieć za co żyć.  Po nowym roku wraz z nowym mieszkaniem (mam nadzieję) zacznę pykać na serwerach cs go, aktualnie nie gram tak jak wspomniałem wyżej. Myślę że jakoś się dogadamy i nie będzie  źle. @ Erwinznam dobre 6 lat chyba będzie zna mnie i myślę że to co napisałem nie będzie dla niego jakąś wielką tajemnicą.

Oczywiście pozdrawiam pana @ 0101 który jest wspaniałym człowiekiem prawie takim jak @ sitmanware.exe A no i hej @ M4A1. @ Sheriff @ PawciuKING BAKAJOKO @ Dawidzioool moje stare mordki <3 

Edytowane przez Vixo
https://1shot2kill.pl/topic/102981-vixo-wita/

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...