M4A1 Opublikowano 18 Grudnia 2020 Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2020 Pytania od @ andrey [P] Dlaczego tak bardzo lubisz pandy? Lubię pandy, ponieważ są jednym z najsłodszych stworzeń na świecie. Są piękne, ale również mają fantastyczny charakter czy styl życia. Pandy z natury są zwierzętami bardzo spokojnymi. Urocze stworzenia, więc jak ich nie kochać? [P] Jak się czujesz na sieci? Szczerze? Czuje się fantastycznie, naprawdę i z ręką na sercu mówię, że jest to "pierwsza" i ostatnia sieć na której przesiaduję. Dwie poprzednie sieci nie dorównują tej do pięt. Jest tu nie tylko świetna atmosfera, którą tworzą użytkownicy, ale również bardzo ogarnięta i pomocna administracja. Nie ma tutaj typowych spin czy dwulicowości, a dużym atutem jest to, że HellZone z dnia na dzień rozwija się jeszcze bardziej. Nie sądziłam nawet, że, aż tak tutaj się zadomowię. Jestem bardzo szczęśliwa, że właśnie tutaj jestem! [P] Skąd wzięła się Twoja pasja? Jazda konna jest moją pasją od najmłodszych lat i chyba odziedziczyłam ją po mamie, która w dzieciństwie również dużo czasu spędzała wśród tych majestatycznych zwierząt jakimi są konie. Nie zliczę ile lat spędziłam w siodle, ale wiem, że jest to pasja na całe życie, a posiadanie swojego konia na podwórku i branie udziału w zawodach było moim największym marzeniem do którego dążyłam. Co do drugiej pasji wojsko i ASG - tutaj zajawka pojawiła się jeszcze przed wyborem liceum mundurowego z którym niestety nie wyszło, jednak nie zniechęciłam się i uczęszczam już 4 rok do grupy taktyczno-militarnej, gdzie właśnie strzelamy ASG, ale mamy również inne zadania, które w pewien sposób przydadzą nam się na polu walki. Chyba nie odwidziało mi się to i już wiem, że przyszłość jak i swoją pracę będę wiązać z wojskiem. [P] Jak spędzasz czas wolny? Prócz chodzenia na strzelankę wymienioną wyżej i jazdy. Jeszcze przed wybuchem pseudopandemii uczęszczałam na sztuki walki - krav magę oraz siłownię. Niestety wszystko się posypało, i wszystko się zamknęło co niestety nie spowodowało we mnie jakiś pozytywnych emocji. Z siłowni przerzuciłam się na ćwiczenia w domu - kalistenikę oraz coś tam poboksuje w worek treningowy. Poza tym to gram sobie również w Cs'ka. [P] Co byś zmieniła na forum? Na chwilę obecną, na forum nie zmieniłabym absolutnie nic. Wszystko jest w jak najlepszym porządku. Pytania od @ kanarinio [P] Masz chłopaka? Nie. [P] Co chciałabyś poprawić na tym świecie? Jest wiele rzeczy, które chciałabym poprawić. Począwszy od zlikwidowania wszelakich wojen w tym ataków terrorystycznych po zwalczenie głodu i wszelakich chorób. W tym zlikwidowanie tej całej pseudopandemii, która może jedynie doprowadzić do depresji i zabrania nam wszelakich praw, niebawem to będziemy traktowani jak zwierzęta zamknięte w klatce. Chciałabym zbudować lepszy świat, żeby nie było podziału na ludzi lepszych i gorszych choć nie jest to możliwe, dlatego zmieniam siebie. Świata nie zmienisz, nie zrobisz porządków w cudzej głowie, ale zawsze możesz zmienić siebie. Jeśli zmienisz siebie, to twój świat drgnie. Tak to działa. [P] Jaką piosenkę aktualnie lubisz najbardziej? ,,A na razie dbajmy o nasze relacje Czysto hermetycznie, dalej trzymajmy się razem By nie zmienił cię becel, czas nie sponiewierał Reprezentujesz siebie Nosisz miano przyjaciela" [P] Jakie są Twoje tajne umiejętności? Nie mam chyba żadnych, choć dobrze mi wychodzą ucieczki przed kanarami i "kłamanie", że wszystko jest okej. [P] Co lubisz robić w wolnym czasie? Pytanko się powtarza, więc odsyłam tam wyżej. ^^ [P] Czego najbardziej boisz się w życiu? Ponownej śmierci bardzo bliskich mi osób. Patrzenie lub bycie światkiem takiego zdarzenia jest czymś koszmarnym. [P] Gdybyś miała umrzeć za godzinę, co byś zrobiła? Spędziłabym ostatnie chwile z moją rodziną. [P] Jaka jest Twoja najlepsza i najgorsza cecha? Najgorsza - jedna? jest ich kurczę więcej, ale łatwowierność. Najlepsza - poczucie humoru i chyba to, że potrafię wybaczyć praktycznie wszystko. [P] Czy wolisz rutynę? A jaką rutynę? Bo moją jedyną poranną rutyną jest wyjście z Hadesikiem na spacer i zrobienie treningu. Pytania od @ Japoniec. [P] Jak się obecnie czujesz? Całkiem dobrze! Bywało lepiej, aczkolwiek nie ma co narzekać. [P] Ile w pasie? Cholercia, nigdy tego nie mierzyłam. :( [P] Kiedy idziemy na pizze? (Ulituje się i zostawię trochę) Pizzka? Zawsze kiedy tylko chcesz! Tylko, żeby nie było, że to ja kawałka nie zostawie. Pamiętaj, że na pizze znajdę drugi żołądek. XD [P] Kiedy jakieś zdjęcie na ,,pokaż się"? Chyba nie będzie, wolę pozostać aninomowym Przemkiem. [P] Jak to się stanęło, że HellZone? Zapraszało mnie tutaj parę startych, znajomych osóbek, więc dlaczego by nie skorzystać? Chyba przejście tu z poprzedniej sieci było strzałem w dziesiątkę i nie żałuję decyzji, której podjęłam. Poznałam tutaj wiele wspaniałych i wartościowych osóbek. Nie chcę wyciągać brudów, dlaczego było mi tam źle, kto wie ten wie. ^^ [P] Ananas na pizzy? Ananasom i rodzynkom mówię stanowcze nie! Nie przepadam w ogóle za smakiem ananasa, a w pizzy próbowałam parę lat temu, ale był chyba jakiś stary, bo podjeżdżał kwasem i od tamtej pory nie próbowałam. [P] Lubisz sushi? Uwielbiam! Muszę się przybrać, żeby zrobić swoje sushi w domku. :> [P] Ulubione wino? Pomijam! [P] Kiedy zmiana 115 hp na 105 u VIP'a na haremie? Już zmienione! :D Pytania od @ boomer_ [P] Dlaczego M4A1 a nie AK-47? Bo z emki strzelam z asg i w cs'ie dlatego. Choć ostatnio przerzuciłam się na AK, także jest emka z kałachem hehe. [P] Na ile mogę dać bana za sgs? Perma pjenkny, chyba, że dyhe dasz. [P] A za bh na ile? Perm [P] Dlaczego nie wolno banować hltv? Dlatego, że później nie mam jak sprawdzać co się dzieje na serwerze pod moją nieobecność, a gracze nie mają jak zgłosić czitera. :( [P] Co zrobić jak dwóch graczy na serwerze ma nick hltv? Wywalić graczy i zostawić hltv [P] Kiedy urośniesz? Zakupy ubrań w dziale dziecięcym to lekka przesada. Już nie urosne, a zakupy w smyku są super! [P] W skali od 1 do 10 oceń bąki Hadesa. Za mała skala. Jak Hades puści bąka to muszę wietrzyć cały dom. [P] Czy wytatuujesz sobie komendę /rs? Nie. Bind wystarczy [P] Możesz bezkarnie zbanować 1 osobę, podaj nick. Nie pisz dlaczego, niech się domyśla ence pence @ kanarinio [P] Jak samice podczas okresu godowego polują na samców? Proponują przejażdżkę swoim Fi*tem. [P] Ulubiona piosenka? Dedis kocur był, więc może teraz Fifi [P] Skąd pseudonim "opiekun wyjebka"? @ Paweł. wie całość, ale tak o skrótem to zajmuje się formalnościami, forum etc. [P] Budzisz się jako facet, co robisz? Wietrzę i mierzę swojego pielgrzyma. [P] Jak to jest, czy bycie kobitką na hz ma swoje plusy? Wincyj minusów niż plusów, ale tutaj jestem PRZEMEK. [P] Jesteś jesieniarą? jestem zimiarą, bo bałwan akurat pasuje do tej pory roku, a tak śmiechem, żartem do lubie i jesień i wiosnę. [P] Ulubiona książka? Jestem fanatyczką książek o tematyce Auschwitz i innych obozów koncentracyjnych, ciężko mi wybrać jedną, ale takie moje ulubione to: "Motyl i skrzypce" oraz "Tatuażysta z Auschwitz" i druga część "Podróż Cilki". [P] Wymarzone autko? Audiczka [P] Ulubiony słodycz? Rzadko jem słodycze, ale jak już to wszystko co kinder i batony proteinowe. [P] Ulubiona marka odzieżowa? Ciężko, bo nie patrze na marki. Nike, guess. [P] Jaki ubiór na zimę polecasz, stylowo czy ciepło? Parę lat temu powiedziałabym, że stylowo i zawsze w mrozy latałam z gołymi kostkami i w bluzach. Teraz latam jak ,,bałwan", ale przynajmniej jest mi i cieplutko i wygodnie. ^^ [P] Kibicujesz jakiemuś klubowi? Nieee. Pytania od @ clixxu. [P] Jeśli życie jest grą, to jaka jest główna zasada? Gnębić @ Erwina buraka heeh [P] Czego z wiekiem boisz się coraz bardziej? Chyba tego, że wkroczyłam już w "dorosły" świat, niedługo studia, lata zlecą, a ja zamiast cieszyć się swoim młodzieńczym życiem to zmarnowałam je na dietycud i nałogowe liczenie kalorii, a wiadomo do czego prowadzi taka obsesja. [P] Jak chciałbyś zostać zapamiętany? Jako Emczwórka aka Pszemek vel OpiekunWyje*ka nałogowy /resetscore. [P] Jak zdefiniowałbyś rodzinę? Rodzina to nie krew. To ludzie, którzy cię kochają. Ludzie, którzy Cię wspierają. [P] Jak myślisz, jakim będziesz/jesteś rodzicem? Oj tego to nie wiem, raczej daleko mi do założenia rodziny. Myślę, że siako tako byłabym dobrą matką. [P] Co sprawia, że nie możesz powstrzymać łez? Ze smutku? Śmierć przyjaciela, a ze śmiechu to chyba akcje, które odwala Hades. XD [P] Jaki jest twój język miłości? ,,Nie przeszkadzaj gram w CS'a" [P] Wierzysz w dawanie drugiej szansy? Oczywiście, że tak. Uważam, że każdy człowiek popełnia błędy i zasługuje na drugą szansę. Jeżeli mi na kimś zależy to zawsze dam drugą szansę. [P] Czy złamałeś kiedyś komuś serce? Nie mam pojęcia. [P] Jakiej swojej zasady nigdy nie łamiesz? "Przyjaciół trzymaj blisko, ale wrogów jeszcze bliżej" [P] Jaki był największy punkt zwrotny w twoim życiu? Największy punkt zwrotny był o 360 stopni. [P] Jakie było twoje najmocniejsze odkrycie na własny temat? Chyba takowego nie było. :D [P] Czy jest jakaś rzecz, której większość ludzi o tobie nie wie? To, że jestem Przemkiem. O nie, już wiedzą. [P] Czego najbardziej brakuje ci w tym momencie twojego życia? Hmm, póki co to niczego :P [P] Jaka jest twoja największa porażka i jak przez nią przeszedłeś? Hmm chyba nietrafiony wybór szkoły i chroba. Przeszłam przez to wszystko dzięki pomocy bliskich mi osób i to, że sama musiałam chcieć, bo nikt za mnie tego nie zrobi.Może to dobrze robi człowiekowi, jeśli od czasu do czasu upadnie. Byle tylko nie potłukł się na kawałki. A co należy zrobić po upadku? To, co robią dzieci: podnieść się. [P] Jaki był najlepszy i najgorszy okres twojego życia? Najlepszy to chyba spełnienie marzeń i posiadanie konia, a najgorszy to utrata bliskich. [P] Umiesz wybaczać, czy chowasz urazę? Z biegiem czasu nauczyłam się wybaczać, nie chowam urazy i zapominam o tych przykrych sytuacjach. [P] Co najbardziej motywuje cię w życiu? To co dostanę w zamian. Chęć rozwijania swoich pasji i zainteresowań oraz nauka, aby w przyszłości mieć dobry zawód i dobrą pracę. [P] Uratowałeś kiedyś komuś życie? Czy ktoś kiedyś uratował ci życie? Uratowałam życie pjeskoowi, liczy się? [P] Stoisz u bram nieba i Bóg pyta dlaczego miałby cię wpuścić. Co byś mu powiedział? Nic, ponieważ jestem niewierząca. [P] Jaka była najgłupsza rzecz, którą zrobiłeś i która ostatecznie wyszła ci na dobre? Kiedyś zbanowałam właściciela sieci na fejsbuku, wyszło mi to na dobrze, bo wiedziałam, żeby już żadnych memów nie rozsyłać. [P] Jakie jest twoje najwcześniejsze wspomnienie z dzieciństwa? Kurka ja nie pamiętam co robiłam tydzień temu. [P] Gdybyś miał do końca życia mieszkać w jednym miejscu, gdzie by to było? Skandynawia lub Japonia. Podobają mi się tamte widoki oraz tradycje i zwyczaje. [P] Gdybyś miał wybrać, w jaki sposób umrzesz, co by to było? Wybrałabym najmniej bolesną śmierć - umarłabym we śnie. [P] Gdybyś mógł poznać odpowiedź na jedno wybrane pytanie, jakie by ono było? Kiedy skończy się pseudopandemia? [P] Do kogo dzwonisz jako pierwszego, kiedy potrzebujesz pomocy? Raczej jestem taką osobą, że wszysko duszę w sobie i ciężko mi prosić kogoś o pomoc w tych bardziej poważnych sprawach. [P] W jakich sytuacjach stajesz się przywódcą, a w jakich wolisz podążać za innymi? Przywódcą staje się, gdy banują mi HLTV. Podążam za innymi, gdy ktoś zazwyczaj ma rację. [P] Czy masz w sobie jeszcze jakieś cechy, które miałeś jako dziecko? Poczucie humoru i miłość do pjesków towarzyszy mi od dziecka. [P] Jakiej twojej utraconej cechy najbardziej żałujesz? Czułości. [P] Czego nauczył cię twój ostatni związek? Niczego. Nie byłam w związku. [P] Jakie historie kryją się za twoimi bliznami? Historie, które nie mogą ujrzeć swiatła dziennego. [P] Jaka jest najstraszniejsza rzecz, jaką możesz sobie wyobrazić? Jak ktoś na oczach zabije jakieś zwierzątko lub człowieka. Wypadek, etc. :/ [P] Czy partnerzy w związku powinni być z sobą bezgranicznie szczerzy? Myślę, że szczerość jest ważna w związku, ale należy wiedzieć co i kiedy mówić. Uważam, że szczerość do bólu nie jest dobrym rozwiązaniem, a kłamstwa mają krótkie nogi. Szczerość i zaufanie do siebie to dwie najważniejsze cechy. [P] Jaka była najdziwniejsza, najbardziej niewytłumaczalna rzecz, której byłeś świadkiem? Rzucanie w ludzi kajzerkami przez jakiegoś bałwana w Białostockiej Komunikacji Miejskiej. [P] Jaką rzecz każdy powinien zrobić choć raz w życiu? To kwestia indywidualna, ale myślę, że obejrzeć Zieloną Milę oraz skoczyć ze spadochronu. [P] Co byś zrobił inaczej, gdybyś wiedział, że nikt cię nie oceni? Zapisałabym się na pooldance, ale póki co brakuje mi odwagi :> [P] Co musiałaby mieć w sobie osoba, z którą chciałbyś się zestarzeć? Musiałaby mieć poczucie humoru, być troskliwym i mieć zaufanie oraz zaakceptować moje wszystkie wady jak i zalety. [P] Jakich niewypowiedzianych słów najbardziej żałujesz? ,,Przepraszam" w odpowiednim momencie. [P] Czy jest coś, o co zawsze chciałeś mnie zapytać, ale tego nie zrobiłeś? Tak. Hej niuniek pojeździmy razem moim Fiatem? [P] W jakim momencie swojego życia poczułeś największy zastrzyk adrenaliny? Skok ze spadochronu. Emocje niedoopisania! [P] Jaka jest najbardziej szalona rzecz, jaką zrobiłeś w życiu i czy zrobiłbyś to ponownie? Jak wyżej ^^ [P] Jeżeli mógłbyś zaprosić na obiad dowolną osobę, kto by to był? Oj nie wiem, nie wiem :D [P] Chciałbyś być sławny? W jaki sposób? Nie chciałabym. [P] Zanim wykonasz telefon, czy układasz sobie w głowie co masz powiedzieć? Dlaczego? Nie, zazwyczaj mówię prosto z mostu. [P] Jak dokładnie wyglądałby twój „perfekcyjny” dzień? Taki, gdzie skończyłaby się cała parodia z tą pandemią i mogłabym w końcu pojechać do dziadków. [P] Kiedy ostatnio sobie śpiewałeś? A komuś innemu? Śpiewam sobie codziennie pod nosem, aż rodzinka ma mnie czasami dość. [P] Jeżeli mógłbyś dożyć 90 lat i odzyskać umysł bądź ciało 30-latka na następne 60 lat twojego życia, co byś wybrał? Umysł. Pytania od @ Nati 1. Jakie jest Twoje popisowe danie? Makaron z krewetkami i fit tiramisu. 2. Wolisz gotować czy sprzątać? Ojj zdecydowanie wolę gotować. Nie cierpię sprzątać wrr. 3. Z jakim zwierzątkiem mogłabyś się utożsamić? Z pandą, tygryskiem albo wilkiem ^^ 4. Kiedy wleci na forum przepis dnia, żebym wiedziała co jeść? Dla Ciebie kochaniutka specjalnie jutro wleci przepis na pyszne śniadanko! 5. Jaki jest Twój rekord zrobionych kroków? 40k! Pięknie nabijało się te kroki nad morzem :> 6. Jaki serial jest Twoim ulubionym? Lucyfer, Dom z papieru, Peaky Blinders, Warrior nun, Ty 7. Czym dla Ciebie jest miłość? Miłość to szczególnie silne uczucie którym obdarza się tylko najważniejsze osoby w naszym życiu. Gdy kogoś kochamy, ale tak naprawdę, to chcemy mu dać wszystko od siebie, co dla niego najlepsze i nie oczekujemy niczego w zamian - to jest prawdziwa miłość, jest to także przyjaźń, bo można kochać swojego przyjaciela. Dziękuje za tak wspaniałe pytania! Nominuje @ kanarinio Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102967-10-qa-m4a1-odpowiedzi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi