Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick gracza adminującego: BARTQ1337 -dA kinG- 

Data 10.12.2020r. Godzina 17:30

Nick oskarżającego: MIKELELE

Opis sytuacji: Admin pilnujący porządku na serwerze "ONLY AWP #2" zbanował mnie za obrażanie jego ekscelencji. Admin ten notorycznie obraża różnych graczy w szczególności mnie i obelgi w moją osobę trwają od dłuższego czasu. BARTQ1337 -dA kinG-   uważa się za kogoś kto rządzi serwerem - sam może przeklinać wyzywać, a inni muszą mu się podporządkować. Pierwszy raz zostałem zbanowany na tym serwerze. Uważam, że powodem zaistniałej sytuacji jest moja rozgrywka (jak gram, jak się poruszam) dlatego pała do mnie nienawiścią. 

W tej rozgrywce ktoś powiedział "Chłop kręci 40 killi, dobry jest", wtedy admin powiedział "On jest dobry tylko na serwerze. Na mmach jest gó*nem" Dlatego musiałem zareagować na to i odpowiedziałem w geście emocji "Zamknij pi**e, nie grałeś ze mną to się nie odzywaj". Po tych słowach admin spytał się "Co to za słownictwo", ja milczałem. No i skończyło się to banicją w moją stronę. Wiem, że mogłem zgłosić skargę po prostu, ale każdy człowiek ma swoją granicę wytrzymałości nerwowej. Proszę o zbadanie zaistniałej sytuacji i ustawienie administratora (BARTQ1337 -dA kinG- ) do pionu. Ja jestem w stanie pogodzić się z banicją, ale chciałbym, żeby wobec "Pana" zostały wymierzone konsekwencje. Dziękuję.

https://1shot2kill.pl/topic/102760-skarga-na-admina/

Nie pałam do Ciebie żadną nienawiścią. nie przeszkadza mi twój styl gry , każdy gra tak jak potrafi .Moje słowa do Ciebie zostały skierowane w żarcie "na mm-ach grasz jak gów*o" . Zostałeś zbanowany (na  30 min) bo Twoje słowa nie zabrzmiały jak żart , po dłuższych wołaniach do Ciebie w których chciałem to wyjaśnić nie odzywałeś się. Tak więc musiałem zareagować w sposób jaki nakazuje regulamin serwera. Powód bana : Ignoracja Administracji/Brak Kultury.

PS. Nie mam się za "Boga" lub "Króla" serwera....

https://1shot2kill.pl/topic/102760-skarga-na-admina/#findComment-9090143

"Tak więc musiałem zareagować w sposób jaki nakazuje regulamin serwera"

Zacznijmy od tego, że jak wbiłeś na serwer byłeś świadkiem sytuacji, w której powinieneś zareagować - chodzi tu o sytuację, gdzie jakieś dziecko coś tam gadało, a ktoś do niego "zamknij pi*de". Nie wiem z czego to wynikało, ale powinno się skończyć co najmniej upomnieniem słownym bo od tego jesteś.

Po 2 oglądając demko, widziałam że ww dziecko bez mutacji, pochodzące z Ukrainy zadało jakieś pytanie (czegoś tam nie rozumiało) i dostało muta za brak mutacji

[5.5] Rozmawianie bez mutacji (wyjątkiem jest podawanie informacji potrzebnych w rundzie oraz pytania do adminów) -> mute 10min -> 1h

A jeśli chodzi o sytuację z @ MIKELELE to odpowiedział Ci odpowiednio do tego, w jaki sposób go sprowokowałeś. Po tej sytuacji był jakiś odstęp czasu gdzie @ MIKELELE nie odzywał się a i tak dałeś mu bana. Po co? Że nie powiedział dlaczego się tak odezwał? Znam go jako osobę bezkonfliktową, zresztą nie tylko ja - bo większość Was. Był u nas kiedyś świetnym adminem i myślę, że wie jak się zachowywać i to widać. 

Oczywiście nie popieram takich odzywek w kierunku kogoś innego, ale @ BARTQ1337 -dA kinG- traktuj kogoś tak, jak sam chciałbyś być traktowany i będzie dobrze :UmPikaOla:

Ode mnie dzisiaj @ BARTQ1337 -dA kinG- +1 do tabeli.

https://1shot2kill.pl/topic/102760-skarga-na-admina/#findComment-9090214

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...