Jump to content

Recommended Posts

Nick: Filvp3k

Link do GameTracker'a: https://www.gametracker.com/player/Filvp3k/145.239.236.192:27050/
Znajomość AMX (1/10) : 6/10 (Uczę się)

Składka (Tak/Nie): Tak

Link do profilu STEAM: Brak 
Dlaczego to właśnie Ty powinieneś zostać adminem?: Jestem bardzo ambitną i pracowitą osobą, szybko uczę się nowych rzeczy więc jeśli czegoś nie będę wiedział to szybko się tego nauczę. Wydaję mi się że mam dobry kontakt z Administracją serwera oraz z graczami. Od ostatniego podania postarałem się jeszcze bardziej zwiększyć poziom kultury w moich wypowiedziach więc mam nadzieję że z tym problemu nie będzie. Chętnie pomagam graczom na serwerze i jeśli dostanę szansę to będę pomagał jeszcze więcej. Szanuję osoby starsze jak i zarówno młodsze, bardzo dobrze operuję językiem Polskim.

Czy posiadałeś/aś już admina: Tak                                                                                                                                                                                                  

https://1shot2kill.pl/topic/102746-podanie-o-administratora/

Jestem na NIE.

- 0 aktywnosc na forum odkad sie zarejestrowales.

- wystarczajaco duzo adminow moim zdaniem jest na te chwile na serwerze zwlaszcza ze i tak chwilowo jest mniejsza liczba osob.

- nie masz steama na forum tez wgl nie jestes aktywny wiec jaka bylaby z toba komunikacja?

- Posiadałes niby admina a sie uczysz jeszcze o adminie? Śmiem twierdzić ze to klamstwo chyba ze czegoś nie zrozumialem.
- Moim zdaniem po tym co widze napisane w podaniu oraz po moich wypowiedziach myślę że lecisz tylko na rangi.

+GT

+wiek

+ Składka

Jestem na NIE.

- Krótki staż na forum, daj się poznać innym może na forum i także pograj na serwerze, bo praktycznie ciebie nie ma.

- Wystarczająca ilość adminów jest na serwerze, zaraz cały serwer to będą administratorzy.

- Brak Steam a bez tego wątpie by dalej brnąć w administratora.

- Z tego co wiem brak ci kultury osobistej

+ Składka

-/+ Wiek

+ GT

Jestem na nie Ty wiesz dla czego 

Niby admina miałeś A się uczysz amx? Po co kłamiesz-------- 

Na serwerze rozkazujesz adminom żeby banowali czystych graczy bo dla Cb  odpalony gracz jest wtedy jak zabije Cię 2 razy z rzędu , wiele razy mi pisałeś na u@ czy coś z tym zrobię  nie muszę Ci odpisywać że gracz jest czysty. Dziękuję tyle odemnie 

Edited by Bienio

Jestem na NIE 

- piszesz ze starasz się zwiększyć poziom kultury od ostatniego podania a jednak udaje ci się sypnąć chamstwem w stronę innych graczy 

+- wiek

- dobry kontakt z administracją? Nie wydaje mi się ostatnio powiedziałeś ze wejdziesz jak będą inni administratorzy, skoro masz dobry kontakt to po co wychodzisz? Boisz się nas?

- brak jakiejkolwiek aktywności na forum

+ składki

+ GT

Niestety jestem na NIE!

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...