Zmora Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 1. Nick w grze: Zmora 2. Wiek: 21 3. Link do GT: http://www.gametracker.com/player/Zmora/91.224.117.107:27015/ 4. STEAM / NON STEAM (link do steamcommunity): 5. Doświadczenie adminowskie na serwerach Base Builder: :) 6. Staż na serwerze: Kilka miesięcy 7. Znajomość AMXX(1-10): 7 8. Jakie kampy potrafisz zbudować?: Hs kibel surftrap i surf i kilka innych 9. Mikrofon (Tak/Nie): Tak 10. Dlaczego ty: Wróciłem po przerwie i znów zanczynam grać na BB może nie bede robil po 3 k minut jak kiedyś ale napewno admin sie przyda a ja jestem już sprawdzony. 11. Kontakt: Steam a Pover mial mnie na FB dodać i leci w siuśki ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doc_Holliday Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Jestem na TAK +Wiek +GT +Kampy +Mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wladcaa Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 (edited) Stara mordka z przed miesięcy... temat już na sam start powinien zostać przyjęty ... Na tak +Wiek +GT +Kampy +Mikro +ogarnięta mordka +Mój!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! +byłeś już adminem na tym serwerze i nie było z tobą problemów Edited July 13, 2017 by Wladcaa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Katharsis^.^ Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Na TAK + Wiek + GT + Kampy + Mikro + Miał admina Link to comment Share on other sites More sharing options...
karma powraca Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Na tak! +Był admem +Wiek +Amxx -kampy [ale to sie poduczy] +ogarnięty +mikro Link to comment Share on other sites More sharing options...
`Diablo. Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 + Doświadczenie + Wiek + Mikro Na Tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Zgłoś się po admina do Shawa lub kogoś z administracji albo czekaj na mnie do wieczora I zgłoś się po range na forum. Zmora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 14, 2017 Report Share Posted July 14, 2017 Twoje podanie zostało przyjęte!Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów! Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
P0v3R Posted July 15, 2017 Report Share Posted July 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts