Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam Was wszystkich bardzo serdecznie! 

Wpadłam na forum, ponieważ Wasz kochany technik @ Paweł. mnie zaprosił, więc oczywiście nie mogłam mu odmówić.

Niektórzy z Was mogą mnie kojarzyć z poprzednich sieci, na których pogrywałam, ale dla większości będę całkiem nowa, więc pozwólcie, że napisze kilka słów na temat mojej osoby, żebyście mogli mnie choć trochę lepiej poznać.

Tak więc zacznijmy może od standardów, na imię mi Karolina, lat mam 20 i pochodzę z województwa Kujawsko-Pomorskiego, a dokładniej z Torunia.

W momencie, w którym w Polsce zaczęły wchodzić coraz to nowsze obostrzenia, stwierdziłam, że to dobry moment, żeby wyjechać za granicę bo to co się dzieje w tym kraju to jest jakiś dramat.

Aktualnie od około miesiąca mieszkam oraz pracuje w Holandii, a dokładniej w miejscowości Ede, swoją drogą mega urocze i przyjemne miasteczko. 

Moją pasją jest taniec, od małego dzieciaczka, zawsze bardzo mnie to jarało i tak zostało po dzień dzisiejszy.

Nigdy nie ograniczałam się do jednego konkretnego stylu tańca, tylko próbowałam swoich sił, gdzie tylko się dało, zaczynając od tańca irlandzkiego, przez breakdance i taniec towarzyski, kończąc na tym, że zostałam cheerleaderką.

W obecnej chwili, mam w planach zapisać się na pole dance, czyli taniec na rurze, ale co z tego wyjdzie się okażę. 

Zawsze bardzo lubiłam sport, a najbardziej siatkówkę oraz koszykówkę i również coś tam próbowałam pogrywać sobie bardziej na poważnie, ale koniec końców zrezygnowałam i teraz tylko od czasu do czasu rekreacyjnie sobie coś tam gram.

Mam mega fioła na punkcie tatuaży, co prawda na dzień dzisiejszy mam ich tylko 9, ale na pewno będzie duuużo więcej. 

Jeżeli chodzi o Cs'ka to pogrywam sobie tylko w 1.6, a moja przygoda z tą giereczką, rozpoczęła się jakoś w 2013/14 roku i od tamtego czasu coś tam sobie czasami strzelam.

Dobra, kończę już te opowieść bo zaraz się tak rozpiszę, że nikomu się tego czytać nie będzie chciało, mam nadzieję, że miło tu spędzę z Wami czas, do zobaczenia na serwerach i życzę miłej nocki/dnia. :dancindoge:

https://1shot2kill.pl/topic/102076-witam/

• Odpowiedzi 21
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Cześć, generalnie uważaj bo tutaj dużo stulejek jest (

Spoiler

XD

Spoiler

XD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

XD

Spoiler

XD

Spoiler

X

Spoiler

XD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

xD

Spoiler

XD

Spoiler
Spoiler

xD

Spoiler

XD

Spoiler

XD

Spoiler

XD

Spoiler

XD

Spoiler

)

https://1shot2kill.pl/topic/102076-witam/#findComment-9086632

4 godziny temu, Paweł. napisał:

Cześć, generalnie uważaj bo tutaj dużo stulejek jest (

Pokaż ukrytą zawartość

)

Czy ktoś wspomniał o neku?

joł 

https://1shot2kill.pl/topic/102076-witam/#findComment-9086634

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...