Izumi Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Odnosnie tego, nie widze zadnego dzialu w ktorym mogl bym w jakikolwiek sposob sie rozpisac oraz wyjasnic cokolwiek tutaj, z bomby zostalo to zatwierdzone, nie moge sprawdzic dokladnych godzin, ale wyglada to tak - napisane 2h temu, zatwierdzone 2h temu. Jakikolwiek administrator to wgl sprawdzil XD? 8:00 Afk przez kila sekund - Nie wiem jak tobie, ale mi nie wyswietla zadnej wiadomosci na chacie, a w momencie w ktorym stalem "afk" pisalem cos na chacie :) 8:28 Odrazu sie wcelowal chlopa na znaku - Gosciu, wychodze z leddera wcelowalem sie w maina a nastepnie chcialem sie wcelowac w site, ale zauwazajac goscia to co, mialem go zostawic i nie strzelac? 12:17 bardzo szybki strzal WH - Normalny strzal, gdy sie skupisz zeby zabic gdy ktos ci wychyla to strzelasz, niestety gostek wychylal wolniej, nie spodziewalem sie tego i nie zrobilem zadnego flicka. 14:13 te pierwsze strzala jak dla mnie taki ala WH - Kazdy strzal pomiedzy jednym a drugim gosciem prosto w smoke, gdzie tutaj wh? 14:18 mysle ze przeskoczyl dlatego ze widzial chlopa na wh - Przeskoczylem dlatego ze strzelalem sie z jednym gostkiem, wolalem szybciej przeskoczyc na site niz powoli sobie na niego przejsc, a ten mogl by mnie zdjac :) 14:31 wychylil dopiero jak wyciagnal CT granata WH - Chlopie wychylalem kawaleczek po kawaleczku, a to ze akurat byl taki timing ze wyciagnal granat to nie moja wina XD 15:39 jak dla mnie to nie mogl widziec CT na olejowym WH - Grajac widzialem go prawie calego, wezmy pod uwage zlagowane demka 32tick, tutaj na demku wyglada to jak bym nawet 1/100 nie widzial. 15;56 powiedzial ze plecy tupal jak nic nie slychac WH - Podsylam link do filmiku w ktorym ewidentnie slychac dzwieki, jesli masz slabe sluchawki, nie moja wina. https://www.youtube.com/watch?v=vhbjzhYxYA4&feature=youtu.be&ab_channel=krvsh1337 16:09 prifire z awp WH - Kolejny raz to samo, co 2 punkty wyzej, u mnie widzialem go calego, lecz demko 32tick robi swoje. 17:00 jak dla mnie czekal na chlopa w connecie aby go zabic a tamtego na site B nie chcial wychylic WH - Co ma tutaj czekanie? Strzelalem w to miejsce, z nadzieja ze moze ktos kampi na kille ;) 17:20 prifire z awp WH - Kolejny raz uroda 32tick, gdyby demka byly w 64/128 to bys sobie zobaczyl ze widzialem goscia glowe, gdyby to byl prefire z wh to bym go na luzie zabil. 17:47 WH - Gdzie ty tu gosciu widzisz wh, na zmiane sprawdzalem z jednej i drugiej strony, bo chyba by mi sie z dupy nie pojawil np w conectorze... 19:13 czekal az wychyli WH - Gdybym czekal az wychyli gosciu, to bym scopowal, chcialem na spokojnie sobie podejsc bez scopa blizej wyjscia i sie wcelowac ;) 19:28 WH - Jak dla mnie to wyglada troche dziwnie okej, ale wcelowalem sie tam tylko dlatego ze zrobilem reload a gostek ode mnie pikowal to chcialem mu przytrzymac pozycje z ktorej ktos moze wychylic. 19;40 WH - Gdzie tutaj wh? Wiedzialem gdzie jest gosciu, nie chcialem pikowac juz wiecej bo spodziewalem sie ze moze byc we mnie juz wcelowany, wiec schowany wcelowalem sie w inne miejsce. 22:10 AFK przez kilka sekund - Rowniez to samo co w pierwszym punkcie,(nie jestem pewien w 100%) ale chyba pisalem wtedy na chacie, i to bardzo mozliwe ze do ciebie lub kogos innego 22:40 Powiedzial "2 B albo jeden" a widzial jednego - Tak jak napisales, powiedzialem "albo jeden" nie bylem pewien czy zlaly mi sie kolory przy jednym gosciu ktorego widzialem czy nie, dlatego powiedzialem ze 2 lub 1 22:45 WH - Kolejny raz demko 32tick, grajac widzialem go przechodzacego 22:56 WH czekal az bedzie strzelal - Co w tym dziwnego wiedzac ze gosciu jest W lub PRZY leaderze, nie wiedzialem czy wyszedl czy sie schowal, dlatego nie chcialem leciec na pale. 26:57 WH - Pistoletowka, ktos mogl byc w ledderze, dalem szybciej smoke, rzucilem sobie flasha, patrze nikogo nie ma to sie chcialem cofnac a kampil gosciu wiec go zabilem, co w tym dziwnego? XD 27:53 Udal jakiegos glupiego chetera bez WH XD - Naprawde cos mega dziwnego, zostales sam na 5, nie spodziewalem sie cb nawet tutaj wiec sobie zaczalem skakac, myslalem ze jestes na B skoro wiekszosc tam z ct byla ;) 28:34 fajne 3 heady z deagle? XD - Jak mozna zauwazyc 2 pierwsze fragi byly mega lucky, zwykle spamowanie deaglem, jedynie kill na tobie byl z wcelowaniem sie, tak aby cie zabic Co prawda nie od tego jest ten dział, ale tak jak pisalem nie widze zadnego innego w ktorym mogl bym sie rozpisac oraz wytlumaczyc, takze napisalem to tutaj, mam nadzieje ze nie zostanie to z bomby odrzucone, zostalem wedlug mnie, nie slusznie zbanowany i chcialbym aby ban zostal zdjety z mojego konta. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102002-xd/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
clixxu. Opublikowano 16 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2020 Temat został przeniesiony do kosza Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zgłoś post, wtedy administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/102002-xd/#findComment-9086395 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi