Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, dziś się z wami żegnam .

Odwaliłem coś głupiego , i nie mam juz tu po co wchodzić , nie mam nic nikomu za złe , moja wina .Żałuję ale to nic nie zmienia .

Niestety miałem nadzieje ze będzie tu dla mnie jeszcze miejsce ,jednak to błędne złudzenie .

Uciekam znaleźć swoje miejsce . chciałbym tu z Wami jeszcze zostać jednak nie mam po co ,przykro mi ale tak widocznie musiało być ,

na serwerach mam bany (oczywiście z mojej winy bo głupi człek xd )wiec nie mam po co tu siedzieć 

Miło było Was Wszystkich poznać :D 

@ M4A1. @ sir. nottm Dziękuje Wam za wszystko .

Wszystkim na forum dziękuje za takie miłe przyjęcie :D 

Będę Was miło Wspominał :D

3Majcie się cieplutko .

Administracje proszę jak można o zbanowanie mojego konta .

Jeszcze raz dzięki i na prawde mi przykro że tak wyszło :/

PAAAAAA <3 

Edytowane przez you can be King again .
https://1shot2kill.pl/topic/101916-paaaa-kochani/

Hmm, jeszcze niedawno powiedziałabym, że poirytowałeś mnie swoją osobą i swoim płaczem, ale schowaliśmy swój topór wojenny. 

Co do naszej rozmowy to fajnie, że miałeś jaja i odwagę, żeby się przyznać do popełnionego czynu. Jesteśmy ludźmi i każdy popełnia błędy, ale tak jak @ Erwin wspomniał, za szybko się poddajesz. Pomimo tego, że ja przyjęłam Twoje przeprosiny to nie oznacza to Twojego końca tutaj, myślę, że jak faktycznie przemyślałeś swój błąd i takiej szopki już nie odstawisz to można byłoby Ci dać szansę (prawda @ sir. nottm?). Przemyśl swoje pożegnanie, bo pochopne decyzje nie zawsze bywają dobre i myśle, że drugą i ostatnią szansą   pokazałbyś, że stać Cię na więcej i nie odwaliłbyś Nam takiego numeru. 

Cóż czy się żegnamy? Nie wiem! 
Decyzja należy do Ciebie. Trzymaj się! 

https://1shot2kill.pl/topic/101916-paaaa-kochani/#findComment-9086027

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...