M4A1 Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 (edytowane) Imię: Kinga Wiek: 19 lat Staż na forum: Na forum jestem już 59 dni. Za dwa dni będę na sieci równe dwa miesiące. Dlaczego akurat ty?: Dlaczego ja? Jak dotąd najcięższe dla mnie pytanie. Uważam, że jestem osobą pracowitą i mam duży zapał do pracy. Obowiązki, które ma redaktor jak i opiekun serwera traktuje jako pracę i wkładam serce w to co robię. Dodatkowym atutem jest również to, że dysponuje dużą ilością wolnego czasu w tygodniu, na forum jestem od rana do nocy, co można zauważyć po mojej aktywności, więc na wykonywanie swoich obowiązków poświęcałabym większość swojego czasu. Nigdy nie miałam możliwości pełnienia funkcji moderatora forum, chciałabym jednak ,,rozwinąć skrzydła" i pójść o krok dalej, spróbować swoich sił również na tym stanowisku. Mam ogromną chęć również pomóc aktualnym moderatorom i wejść do ich grona zgranej ekipki, myślę, że przydałaby się im dodatkowa para rąk do pomocy. Mam nadzieję, że przez te dwa miesiące część osób zdążyło mnie poznać i wiedzą, że jestem osobą opanowaną, która nie wdaje się w zbędne dyskusje czy prowokacje. Nie rzucam również mięsem na lewo i prawo, ponieważ jestem zdania takiego, że wypadałoby jakąkolwiek kulturę trzymać, a obrażanie i rzucanie wulgaryzmami nie jest w moim typie, choć wiadomo, że mam również coś za uszami, bo byłam dość toksycznym człowiekiem, jednak nie chcę roztrząsać to co kiedyś było i wyciągać brudów. Jestem tutaj i chciałabym pomóc aktualnej administracji w tym moderatorom utrzymywać dalej tak wspaniałą i rodzinną atmosferę, którą tworzymy, bo jak to się mówi; ,,Jednym z najtrudniejszych wyborów w życiu jest decyzja czy zrezygnować czy próbować jeszcze bardziej" więc ot próbuję. Dodam również, że nie będę zaniedbywać obowiązków Redaktora jak i Opiekuna Serwera. Ile czasu poświęcasz na forum dziennie?: Można powiedzieć, że praktycznie cały dzień. Na forum jestem od 8 do 22, bo później odsypiam, choć jeżeli będzie potrzeba mogę również zarwać nockę. Znajomość ortografii i poprawnej pisowni [0/10]: Myślę, że jako redaktor znam podstawy ortografii oraz podstawy poprawnej pisowni, choć wiadomo, że zdarzy mi się popełnić jakiś błąd lub autokorekta zmieni mi wyraz. Niemniej jednak swoją poprawność pisowni oraz znajomość ortografii oceniam na 8/10. Znajomość IPS [0/10]: Punkt na którym polegnę. Nie owijając w bawełnę to przyznam szczerze, że nigdy nie miałam do czynienia z IPS. Jednak nie jest to powód przez który nie chciałabym spróbować. Funkcję Opiekuna Serwera również sprawuję po raz pierwszy w życiu, także myślę, że idzie mi całkiem dobrze. Jestem osobą, która szybko się uczy i przede wszystkim ma chęci, aby spróbować czegoś nowego. W końcu musi być ten pierwszy raz, prawda? Znasz regulaminy?: Oczywiście, zapoznałam się ze wszystkimi przydatnymi regulaminami tj. forum, czatbox oraz serwera Only DD2. Edytowane 7 Listopada 2020 przez M4A1. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Odnośnie Twojego podania, jest bardzo dobre i nic więcej dodawać nie trzeba. Jako redaktor wykonujesz swoją pracę należycie i to zresztą widać. Co do opiekuna nie mogę zabrać głosu, bo nie znamy się ani nie mam informacji na ten temat. Dużym plusem jest Twoja aktywność i spisywanie się dobrze na powierzonych Ci stanowiskach. To, że nie byłaś nigdy moderatorem i nie miałaś styczności z ipsem wcale Cię nie skreśla. To wszystko są rzeczy w miarę łatwe do przyswojenia i nie ma z tym większych problemów. Na sieci są osoby, które z pewnością Cie pokierują. Czasem lepiej wychodzi praca na stanowisku na, którym się nigdy nie było, niż jak już się taką funkcję pełniło. Powodzenia :) Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085143 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir. nottm Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Mogę polecić, na stanowisku opiekuna serwera nie miala doświadczenia a doskonale sobie daje rade, nalezy do tych osob ktore są kreatywne i radza sobie w sytuacjach w ktorych wczesniej nie byly. Jest zaangazowana i dobrze wypelnia swoje obowiazki, w dodatku jest aktywnym redaktorem, jezeli moje skromne zdanie jest brane pod uwage - polecam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085160 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer_ Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Jesteś na forum bardzo aktywna, posiadasz dwie rangi funkcyjne. Nie widzę problemu w kolejnej ponieważ swoje obowiązki wypełniasz dobrze. Jeżeli chodzi o wymagania: + wiek - staż - znajomość ips + ortografia Wymagania spełniasz w połowie (podchodzę do tego 0-1, nie ma miejsca na połówki. Albo spełniasz albo nie.), mimo to jestem w stanie poprzeć twoje podanie. Wkładasz dużo w rozwój forum, masz dobry kontakt z użytkownikami. Jestem na tak, powodzenia! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085173 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Generalnie to: +wiek +aktywność na forum +wywiozywanie się z swoich obowiązków jako opiekun i redaktor :) +/-staż -IPS, ale cała wiedza przychodzi z czasem :) Ostatecznie jestem na ogromne T A K ! Powodzenia Kinga! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085183 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nati. Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 Jestem na TAK! + ładne podanie, + wiek, + miła, odpowiedzialna i pracowita z Ciebie osóbka, + bardzo dobra aktywność, mam wrażenie, że jesteś tu cały czas 24/7 XD, +/- IPS, ale wszystko jest do nauczenia, poza tym funkcja moderatora to byłaby dla Ciebie pestka, patrząc na Twoje starania. Trzymam kciuki Słonko! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085189 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzakson Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 (x--------------------------------x) Zalety: ( 1. Praca redaktora ~ Wydaje mi się że jestem zbyt krótko żeby opowiadać o twojej twórczości na forum ale wypowiem się jak na mnie przystało. ) ----------------------------------------- ----~> Największy twój plus to estetyka i staranność, każdy twój temat jest do szpicowany jak najbardziej się na a grafiki tylko pomagają rozwinąć ciekawe tematy, bardzo mi się to podoba. Czyli wykonujesz już dobrą robotę na forum bo reprezentujesz redaktorstwo na sieci. ----~> Jesteś w redaktorce już miesiąc i parę dni więc wydaje mi się że przez ten czas pokazałaś na co cie stać tak naprawdę i że można tobie zaufać oraz nie odwalisz śmiesznej sytuacji jak co inni użytkownicy że od razu po tygodniu czy dwóch odejdziesz że stanowiska bo uznasz że nie nadajesz się albo dostaniesz degradacje. ( 2. Twoje Podanie ~ Podanie napisane estetycznie jak na prawidłowego redaktora, posiada swoją charakterystykę i odmienność, nie za dużo nie za mało no można powiedzieć, tylko pogratulować. ) ----------------------------------------- ----~> Pierwsze co mi się podoba to dojrzałość twoja i postępowanie do takich spraw, podchodzisz do tego na luzaka, bez żadnych wątpliwości po prostu na spokojnie i to już twoja kolejna zaleta dlaczego nadajesz się na moderatora. ----~> Jesteś szczera w tym co robisz więc wydaje mi się że czerwoni szybko nabiorą do ciebie zaufania a zaufanie jest najważniejszym aspektem w życiu moderatora, ponieważ musisz się dogadywać z ludźmi i bardzo z nimi dobrze trzymać a jako redaktor nie zaświadczam że się dogadujesz. (x--------------------------------x) # Jedyny minus to brak znajomości IPS ale wydaje mi się że jak dostaniesz się to czerwoni czy inni moderatorzy ci wyjaśnią na czym polega to i szybko nabierzesz doświadczenia w tym co może będziesz robiła, jak dla mnie nadajesz się na moderatora a jeżeli się dostaniesz to miło cie przywitam w kolorze zielonym. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085191 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anakin Skywalker Opublikowano 7 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2020 * Wiadomość wygenerowana automatycznie * PODANIE PRZYJĘTE Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zgłoś post, wtedy administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9085223 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer_ Opublikowano 14 Listopada 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Listopada 2020 Temat został przeniesiony do archiwum Jeżeli się z tym nie zgadzasz, zgłoś post, wtedy administracja rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101743-podanie-na-moderatora-m4a1/#findComment-9086057 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi