fl0r3k Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Mikrofon : Uniemożliwienie osobom żyjącym słyszenie tego co mówią osoby zmarłe.Powód : Mamy problem czasami z osobami które sobie nawzajem podpowiadają przez mikrofon lub nadużywają mikrofonu ( nic nie słychać czasami ). Do tego miło byłoby pogadać sobie luźniej z innymi, nie przeszkadzając przy okazji tym którzy grają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divine Paul Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Jestem za Bardzo dobry pomysł a admini mnieli by wtedy mniej roboty Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wyindywidualizowany Gość Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Pomysł dobry lecz ja jak zostaje sam lubię pogadac z ludźmi a nie stresowac się bo 1 vs 1 to tylko gra pany Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Krystek jest temu przeciwny. Ja w sumie też. Wtedy nie bedzie slychac czy ktos obraza czy cos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 16, 2017 Report Share Posted July 16, 2017 Propozycja została odrzucona!Dziękujemy za propozycję, lecz nie skorzystamy z niej. Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted August 27, 2017 Report Share Posted August 27, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts