Gość Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) Hej, cześć i siemaneczko. Z racji, że coś tam sobie gram na tym serwerku od czasu do czasu zauważyłem, że moim zdaniem brakuje kilku rzeczy/lub coś trzeba zmienić: 1) Dodanie AntyCheata - jakby na to nie patrzeć na serwerze nie ma chociażby 1 AC *chyba*. Wiem, wiem nie każdy AC działa dobrze, lecz fajnie jakby jakiś był, uwierzcie mi lepsze to niż nic. 2) Dodanie AntyRush - polepszyłoby to rozgrywkę na serwerze, obecnie najczęściej spotykany wariant rozgrywki to rush mid przez stronę CT. 3) Zmiana adminów - obecnie grono administracyjne jest tzw. do kitu. Mało wiedzą, niektórzy nawet nie potrafią korzystać z bindów, czy mają problemy ze zbanowaniem, wejściem na specta. Szejki są dla nich nowym, niespotykanym dotąd odkryciem. @ sir. nottm Edytowane 25 Października 2020 przez Gość Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) 1 godzinę temu, d0pa1 napisał: 1) Dodanie AntyCheata - jakby na to nie patrzeć na serwerze nie ma chociażby 1 AC *chyba*. Wiem, wiem nie każdy AC działa dobrze, lecz fajnie jakby jakiś był, uwierzcie mi lepsze to niż nic. Widziałam na wielu serwerach i jest to całkiem przydatna rzecz. 1 godzinę temu, d0pa1 napisał: 2) Dodanie AntyRush - polepszyłoby to rozgrywkę na serwerze, obecnie najczęściej spotykany wariant rozgrywki to rush mid przez stronę CT. Hmmm tutaj i tak i nie. Wielu stałych graczy może wtedy uciec z serwera, ponieważ ogranicza to jakąkolwiek zabawę. TT ma dużo czasu na opuszczenie respa, wystarczą dwie + ,,lepsze” osoby i wtedy nikogo nie ma. CT owszem radzuje midem, ale TT może wtedy wyjść z respa poprzez b lub skrócić środkiem i zrobić raszujacym plecy, kombinacji jest multum, wystarczy taktyka i paru dobrych graczy. Nie wiem czy by się to sprawdziło, najlepiejbyloby zrobić VOTE na serwerze czy gracze są za dodaniem antyrusha czy jednak nie. 1 godzinę temu, d0pa1 napisał: obecnie grono administracyjne jest tzw. do kitu. Mało wiedzą, niektórzy nawet nie potrafią korzystać z bindów, czy mają problemy ze zbanowaniem, wejściem na specta. Szejki są dla nich nowym, niespotykanym dotąd odkryciem. konkrety, konkrety i jeszcze raz konkrety... nie wiem dlaczego sądzisz, że grono administracyjne jest do kitu? O jakie osoby Ci chodzi? Myśle, że @ sir. nottm rozwiązałby problem, jeżeli wiedziałby o kogo chodzi i przykładowe sytuacje, które wpłynęły, że masz takie zdanie na temat administracji. Edytowane 25 Października 2020 przez M4A1. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/#findComment-9083458 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 2 godziny temu, d0pa1 napisał: 3) Zmiana adminów - obecnie grono administracyjne jest tzw. do kitu. Mało wiedzą, niektórzy nawet nie potrafią korzystać z bindów, czy mają problemy ze zbanowaniem, wejściem na specta. Szejki są dla nich nowym, niespotykanym dotąd odkryciem. To może ja trochę pobawię się w konfidenta i wspomogę kolegę Tak jak napisał, na serwerze stale grają osoby, które wyglądają na podejrzane i wypadałoby chociaż z własnej woli zejść na specta i je sprawdzić, a nie czekać aż ktoś łaskawie zgłosi je na u@.. Generalnie była też taka sytuacja, że @ Wariatkabyła na serwerze, podczas gdy jakieś dziecko darło się na mikrofonie i przeszkadzało w grze, a ona zupełnie nie reagowała.. A poza tym, popieram propozycję. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/#findComment-9083471 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R O S J A Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 Nie byłem jeszcze na tym serwerze, ale z 1 i 2 punktem się zgadzam. Ja jestem zwolennikiem TP i AntyRush to dobra rzecz. CT od razu nie króci, a TT ma czas, żeby wyjść z respa, co przeradza się w normalne rundy, a nie tylko "dwa flesze na kwadrat i rush mida". Co do 1-szego punktu, to mogę nawet podrzucić swoją, prywatną bazę do AC. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/#findComment-9083472 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir. nottm Opublikowano 25 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 25 Października 2020 (edytowane) @ d0pa1 obecnie na serwerze wgrany jest jedynie whblocker, postaram się po moim powrocie dorzucić coś jeszcze, może masz jakieś konkretne linki? Jeżeli tak - mile widziane na priv Odnosnie pluginu anty-rush, osobiscie jestem na nie, moim zdaniem duzo zalezy od umiejetnosci gracza, jezeli Ct raszuje midem - zapraszam na dluga lub po prostu odpowiedziec rushem. Ale poczekam jeszcze na opinie innych i w razie czego zrobię o tym oddzielny temat z ankieta - chodz jak dla mnie to pogarsza jakosc gry. Na dd2#2 jest antyrasz i jest to raczej slabe. Jezeli chodzi o adminow - jest dzial skargi, tam mozna dokladnie opisac o co chodzi, serwer jest swiezy, dwojka adminow tez - co nie znaczy ze mam ich skreslic lub miec pretensje o cos czego jeszcze najzwyczajniej nie potrafia - wtedy nawet jak nie jestes adminem mozesz zawsze pomoc i wytlumaczyc. Co innego jezeli sa zgloszenia, admin nie reaguje lub jest leniey wtedy to jest problem. Prosilbym o opisanie konkretnych sytuacji z podaniem konkretnych osob. Ogolnie nie podoba mi sie ze uogolniasz adminow, nie podajac konkretow. Ja na chwile obecna jestem zadowolony z ich pracy, od poczatku dzialania serwera obserwruje jak daja sobie rade i nie mam nic do zarzucenia. Jezeli jednak cos jest nie tak, tj napisala @ M4A1. - konkrety. @ Ejdrien. dzięki, porozmawiam z Wariatka, postaram się zeby to sie zmienilo @ R O S J A z checia gdybys podrzucil na pw - na pewno bym skorzystal Edytowane 25 Października 2020 przez sir. nottm Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/#findComment-9083475 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Co do Punktu 1.) i 2.) jestem przekonany w 80%. Lecz z tym ostatnim sie nie zgadzam. Właścicielem serwera jest @ sir. nottm ktoóry sam dobrze wie kogo na dane stanowisko przyjmuje. Jeżeli macie uraz do jakiegoś admina bo nie wykonuje on swoich obowiązków tak jak trzeba to powiadomcie o tym odpowiednie osoby i powiedzcie im co robią zle i czy mozna cos z tym zrobic :) Z mojej strony to tyle Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/#findComment-9083766 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sir. nottm Opublikowano 27 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2020 Dziś zajme się AC, jezeli chodzi o Antyrush powstal temat z ankieta, decyzja nalezy do Was. Jezeli chodzi o Wariatke, poprosilem zeby zwracala wieksza uwage na serwer ze strony admina, pozdrawiam Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101391-propozycje-d0pa1/#findComment-9083770 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi