Nati. Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Pytania @ M4A1. [P] Jaki jest najdziwniejszy tekst na podryw jaki słyszałaś? Zbierasz kubki po jogurtach? Ja też nie, zatem mamy wiele wspólnego. (bez komentarza XD) [P] Jak spędzasz chłodne, jesienne wieczory? Kocyk i herbatka, a najlepiej kilka kocyków. Przy okazji dobry film awwww. [P] Jak nazywa się Twój przeuroczy psiak? Nela. [P] Czy masz na forum osoby, którym ufasz lub wiesz, że są warte Twojego zaufania? Kto to taki? Tak jest kilka takich osób. To stała ekipa, w sumie nie będę wymieniać, bo wiadomo o kogo chodzi. Sami wiedzą, że im ufam i nie muszę tego potwierdzać. [P] Gdybyś miała zostać zwierzęciem to jakim? Pjeskiem hyhy. [P] Jakie cechy cenisz u drugiego człowieka? Szczerość, zaufanie, zaangażowanie we wszelkie relacje. [P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? Klasyka to Zielona mila i Waleczne serce. Natomiast jeśli chodzi o seriale to chyba You i Czarne lustro. [P] Gdybyś miała szansę zagrać w filmie/serialu to jaki byś wybrała? Raczej marna byłaby ze mnie aktorka hahaha, bo jestem wstydziochem! W sumie to nie wiem pewnie jakaś komedia full romatik. XD Za to jak byłam mała to zawsze chciałam być syrenką z h2o wystarczy kropla albo odlotową agentką. XDD [P] Czy masz swojego ulubionego aktora bądź aktorkę? Noah Centineo.. no miód na oczy. [P] Jakie masz zainteresowania? Muzyka, śpiew.. kiedyś nawet orkiestra, ale stare dzieje. [P] Jakby ktoś Cię zdenerwował to rzuciłabyś rodzynką? Oczywiście i to nie jedną.. możliwe, że nawet kazałabym mu ją zjeść.. xD [P] Jaki kraj chciałabyś zwiedzić i dlaczego? Hiszpania.. no widoki awwww. [P] Jakie miasta w naszym kraju zwiedziłaś? Które podobało Ci się najbardziej? W sumie trochę tego było przykładowo Kraków, Warszawa, Gdańsk, Gdynia, Sopot, Zakopane, Wrocław. No ja lubię starą zabudowę i to dla mnie mega urok, więc ewidentnie Wrocław skradł moje serce. [P] Kim chciałaś zostać będąc dzieckiem? Piosenkarką albo dziennikarką, w sumie także nauczycielką. [P] Gdybyś mogła wybrać sobie jedną supermoc to na co padłby Twój wybór? Niewidzialność! [P] Jakie jest Twoje ulubione danie? Lasagne! O matko kochom!! [P] Czy jesteś szczęśliwa? Myślę, że tak. Bywają gorsze chwile, jednak mimo wszystko dzięki bliskim czuję się szczęśliwa i oni dają mi powody do tego stanu. [P] Kiedy mnie odwiedzisz? Sądzę, że bezpiecznie będzie w 2020! hahaha, ale pamiętaj również o stolicy! Pytania @ andrey [P] Jakie jest Twoje największe marzenie? Wybudować kiedyś swój dom i założyć rodzinę. [P] Do czego dążysz w życiu? Do bycia szczęśliwym człowiekiem, który rozwija się i uczy z każdym nowym dniem. [P] Najgorsza cecha u człowieka? Dwulicowość, fałszywość i odwrócenie się od kogoś z byle powodu bez walki. [P] Przyjaciele czy pieniądze? Zdecydowanie przyjaciele. [P] Czy to prawda, że @ Zbyszek to spocony grasz? Ojj tak byczq +1, na arenkach nie ma mocnych na niego hahaha. [P] Do you like me? Yes, ofc! Nominuję @ NeQ. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101286-qa-nati-odpowiedzi/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
boomer_ Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 @ Nati też nie zbierasz kubków po jogurtach? To kiedy idziemy na kakao i sernik bez rodzynek? Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101286-qa-nati-odpowiedzi/#findComment-9082869 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M4A1 Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 4 minuty temu, Nati napisał: P] Jaki jest Twój ulubiony film/serial? Klasyka to Zielona mila i Waleczne serce. Natomiast jeśli chodzi o seriale to chyba You i Czarne lustro. Awww szanuje kochana! ❤️ 5 minut temu, Nati napisał: [P] Kiedy mnie odwiedzisz? Sądzę, że bezpiecznie będzie w 2020! hahaha, ale pamiętaj również o stolicy! Pamietam i lecimy na pizzę, serniczek i trening!! Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101286-qa-nati-odpowiedzi/#findComment-9082870 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrey Opublikowano 21 Października 2020 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2020 Dokładnie, @ Zbyszek to spoceniec totalny Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/101286-qa-nati-odpowiedzi/#findComment-9082873 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi