Kirito Posted July 12, 2017 Report Share Posted July 12, 2017 Twój nick: Kirito Nick gracza/admina: Darth Vader Czas zdarzenia: 11:30 Ip i steam id gracza/administratora: 83.31.145.224:8533 Opis sytuacji: Na demku będzie widać jak gracz o nicku Darth Vader blokował mnie i nie chciał dopuścić, żebym zaraził tego tam pana Sami zobaczycie na demku. I od razu napisze, że to nie pierwsza taka sytuacja ze strony tego Pana. Drugie co chciałem napisać to, Kasztan'eK Michau'eK i wgl ta banda też nie przestrzegają regulaminu serwera, ile razy widziałem, a przez mikrofon to klną jak by to były jakieś zawody dissowania, z mojej strony tyle Dowód (demko/ss): http://www23.zippyshare.com/v/kaBjzrzp/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Ci gracze już nie grają. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted July 18, 2017 Report Share Posted July 18, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEEQU Posted October 2, 2017 Report Share Posted October 2, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts