KPW Zagram MIXA Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Twój nick:nano ナノ KPW Wiek: 19 Link do GameTrackera: http://www.gametracker.com/player/nano ナノ KPW/91.224.117.23:27120/ Mikrofon [TAK/NIE]: No a jak Znajomość AMXX [0-10]: 8 Dlaczego ty?: Zacząłem grac tu względnie nie dawno , ale tak jak mówił MAMA żebym dał się poznać to dalem się poznać Ogarniam i widzę że potrzebujecie adminów Platforma [STEAM/NONSTEAM] STEAM Czy zapoznałeś się z warunkiem na admina i spełniasz je w 100%?: Oczywiście Link to comment Share on other sites More sharing options...
Panu Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 (edited) Pisząc podanie chciałem chociaż minimalnie spełniać warunki, by było pozytywnie rozpatrzone. Pokazujesz tym też swoje zaangażowanie, aktywność, umiejętność odnalezienia się na forum i tak dalej... Nie napiszę tak, bo też mało ostatnio ze sobą graliśmy, nie kojarzę Cię aż tak dobrze. Wydajesz się być w porządku, aczkolwiek musimy trzymać się pewnych zasad, przynajmniej tak mi się wydaje. Ostatnia linijka podania brzmi "Czy zapoznałeś się z warunkiem na admina i spełniasz je w 100%?" napisałeś Oczywiście, a nie spełniasz zupełnie nic, poza małą znajomością np. między nami. A jaka by nie była nigdy nie będziecie mieli u mnie jakieś taryfy ulgowej, wybijcie sobie to z głowy, lizania dupki nie będzie. Nawet jak będziemy grać całymi dniami na serwerach. Każdy musiał się o to starać, by było to uczciwe wobec innych Adminów, lecz w niektórych przypadkach nie miałem okazji się wypowiedzieć. PS. Wierzę w Ciebie, dasz sobie radę, tylko postaraj się bardziej! Pozdrawiam Edited July 11, 2017 by Ajs Zmora 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zmora Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Może nie powinienem skoro już nie gram ale się wypowiem. Jestem oczywiście na NIE. Nie przegrałes tygodnia na serwerze, nie kojarzę Cie z servera, konto pod podanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Nie spełniasz wymagań. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LemoN Posted July 11, 2017 Report Share Posted July 11, 2017 Twoje podanie zostało odrzucone!Niestety, ale nie spełniasz wymagań. Spróbuj ponownie za 7 dni. Temat zostaje zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MAMA Posted October 15, 2017 Report Share Posted October 15, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts