kubek Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 (edited) Mam propozycje, aby wprowadzić jaranie szluga pod komendą /zapal za koszt oczywiście 1 szluga :D. coś w stylu /sikaj i animacje jakąś jak w ustach pojawia sie papieros i dym chwilke leci mały edit. zawsze moznabylo by coś z tym wymyślić jakąś zabawę ciekawą, coś do mam talent :-p Edited July 10, 2017 by kubek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kubusiek Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Skoro na serwerze jest już komenda /sikaj to w sumie można by było zrobić coś takiego Link to comment Share on other sites More sharing options...
ScreamMyName Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Nie jestem w stanie określić czy przy tym byłoby roboty by coś takiego zrobić bo szczerze mówiąc nigdy czegoś takiego nie widziałem na serwerach ale jakby komuś się chciało to czemu nie. Można jeszcze zrobić aktualizacje czapek i dodać/skasować parę Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zsolim Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Kazda zmiana fajna, jestem na tak Link to comment Share on other sites More sharing options...
korado Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Nie najgorszy pomysł jakiś efekt dodać po tym czy coś też można Każda zmiana dobra zmiana Link to comment Share on other sites More sharing options...
TRUCKDRIVER99 Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 (edited) Oczywiście, że na TAK. Byle żeby w jakikolwiek sposób owa komenda nie zagłuszała tego, co mówi prowadzący. Edited July 10, 2017 by Bally Link to comment Share on other sites More sharing options...
xartE Posted July 10, 2017 Report Share Posted July 10, 2017 Gdzieś na innym serwerze widziałem podczas animacji, że znikały czapki podczas ich robienia, więc będą tylko same problemy. Druga sprawa, jak zrobisz ten plugin to okej. Ja jestem na nie z powodu wyjaśnionego na początku mojego posta, sikanie wystarczy.. Ola:) 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Norbert Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Dla mnie nie wypał @xartE ma rację na innym jb zdarzało się że czapki z głów znikały i bugowały się że do końca rundy założyć jej nie mogłeś Po za tym takiego pluginu w internecie nie ma a jak był by trzeba było by go edytować. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shock Posted July 13, 2017 Report Share Posted July 13, 2017 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Shōto Posted October 11, 2017 Report Share Posted October 11, 2017 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts