Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Siemanko w sumie długo nie musiałem na tym myśleć bo to jest jedyne wyjście na daną chwile, przemyślałem to na spokojnie i niestety a dla niektórych "stety"  Was opuszczam. Sprawa jest banalnie prosta praca/życie prywatne. Zasiedziałem się na tych internetach i robie przez to same głupoty których potem żałuje, ale mniejsza o większość poukładam siebie swoje życie co znając mnie potrwa sporo :D Ostatnim czasem siedziałem tylko i wyłącznie przed tym je****m monitorem, jak teraz o tym pomyśle że miał bym tak dłużej to aż mnie ciarki przechodzą xd Znalazłem prace na której mi zależy, straciłem kontakt ze swoimi "przyjaciółmi" wszystko trzeba odbudować a siedzenie przez monitorem mi w tym na pewno nie pomoże ;) Tak więc krótko i zwięźle MAM 23 LATA CZAS SIĘ WZIĄĆ ZA SIEBIE, nie będe nikogo pozdrawiał blablabla bo to nie ma sensu, z wieloma osobami mam kontakt na FB więc piszcie śmiało nie gryze :D

Także do usłyszenia, wróci mądry i śilniejszy Vixo:D

PS: kto chcę po mnie konto steam piszcie mi na pw

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/

Daruś czy odchodzisz czy nie i tak jestes seksiakiem ;). 

A tak na poważnie, masz rację - ulozo sobie wszystko na spokojnie w życiu prywatnym, wróć do znajomych i w ogóle, a tutaj Nas odwiedzaj :p.

Ktoś musi pokazywać tańce i hulance xD hahahaa :D

Ja się w sumie nie żegnam bo kontakt na Fb mamy :p. 

Powodzonka <3<33

https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57237

Dawno, dawno temu...

Który to już z kolei, kiedy odchodzisz, że to jest po prostu masakra.

Czasami robisz z siebie debila, który nie ma na nic czasu.

Może kiedyś się ogarniesz i zrozumiesz błędy.

Ja mogę publicznie oznajmić, że należę do tej grupy "stety", a szczegóły sam dobrze wiesz.

Możesz mnie hejtować, mam to gdzieś bo wszędzie widzę Twój komentarz, czy to ostatnio podczas transmisji na żywo prosto z Krakowa, gdzie tak naprawdę g*wno wiesz a najwięcej się wpierd*lasz!

Powiedzieć Ci kolejną wiadomość. W tym tygodniu mam spot TVN i wbij to do swojej głowy, że ja chociaż do czegoś dążę i dostaje propozycje, nawet bycia jako statysta bo to jest dla początkującego jakieś już wyróżnienie. Mam okazję poznać bliżej osoby, które grają pierwszoplanowe role i nie robię to dla kasy, tak jak Ty to ująłeś. A Ty czym możesz mnie zaskoczyć? Hmm? Chyba póki co to obraźliwymi komentarzami w moją stronę i naprawdę też i nad tym powinieneś pomyśleć. Nie podoba Ci się to co robię to po co oglądasz? Interesujące.

Niech inni wiedzą jaki jest ich Dareczek. Wszystkie go kochają, że nieraz zastanawiam się co ja tu robię. Nie zapominajcie, jak w ch*ja zrobił wszystkich tym "fikcyjnym" kontem.

Nowe osoby nie wiedzą o co chodzi, a dziewczyny, które za nim lecą tym bardziej. Nie chwalił się Dareczek? Jaka szkoda. Może opowiesz?

Masz racje, trzeba wziąć się za siebie. Lepiej późno, niż wcale, nieprawdaż?

Nieraz jak coś Ty wstawiałeś, nie chciałem tego komentować bo uważałem, że to nie ma sensu, aby znów wywołać jakąś g*wnoburze bo to jak walka z wiatrakami.

Lecz, gdy miałem zaplanowaną transmisje z Krakowa czy inne to wiedziałem, że jednym z komentarzy będzie właśnie Twój i się nie myliłem.

Jedyna transmisja, która się udała bez Twojego udziału to, gdy transmitowałem prosto z serialowej Szkoły.

Zazdrościsz, że coś mi się udaje, czy jak? Nie rozumiem Ciebie.

Ja się nie żale, ale jak mam Ci to wszystko powiedzieć to tu i teraz. Niech inni to czytają, ale chcę abyś w końcu zrozumiał, że ja się nawet nie pogniewam, a nawet się ucieszę jak w ogóle usuniesz mnie skąd tylko się da. Może kiedyś zrozumiesz swoje działania wobec mojej osoby, póki co to piszę i więcej się nie będę powtarzał bo nie widzę sensu.

Taką miałem historyjkę do napisania, a uważam, że to odpowiedni moment, aby raz na zawsze się pożegnać.

Tak więc Dareczku, życzę Ci powodzenia, szczęścia, dużo pieniędzy, fajnej laski i oby marzenia się spełniły.

Założył rodzinę, poślubił piękną narzeczoną, miał trójkę dzieci i żył długo i szczęśliwie.

Trzymaj się. Powodzenia.

Edytowane przez Pudzian
https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57257

43 minuty temu, Pudzian napisał:

Dawno, dawno temu...

Który to już z kolei, kiedy odchodzisz, że to jest po prostu masakra.

Czasami robisz z siebie debila, który nie ma na nic czasu.

Może kiedyś się ogarniesz i zrozumiesz błędy.

Ja mogę publicznie oznajmić, że należę do tej grupy "stety", a szczegóły sam dobrze wiesz.

Możesz mnie hejtować, mam to gdzieś bo wszędzie widzę Twój komentarz, czy to ostatnio podczas transmisji na żywo prosto z Krakowa, gdzie tak naprawdę g*wno wiesz a najwięcej się wpierd*lasz!

Powiedzieć Ci kolejną wiadomość. W tym tygodniu mam spot TVN i wbij to do swojej głowy, że ja chociaż do czegoś dążę i dostaje propozycje, nawet bycia jako statysta bo to jest dla początkującego jakieś już wyróżnienie. Mam okazję poznać bliżej osoby, które grają pierwszoplanowe role i nie robię to dla kasy, tak jak Ty to ująłeś. A Ty czym możesz mnie zaskoczyć? Hmm? Chyba póki co to obraźliwymi komentarzami w moją stronę i naprawdę też i nad tym powinieneś pomyśleć. Nie podoba Ci się to co robię to po co oglądasz? Interesujące.

Niech inni wiedzą jaki jest ich Dareczek. Wszystkie go kochają, że nieraz zastanawiam się co ja tu robię. Nie zapominajcie, jak w ch*ja zrobił wszystkich tym "fikcyjnym" kontem.

Nowe osoby nie wiedzą o co chodzi, a dziewczyny, które za nim lecą tym bardziej. Nie chwalił się Dareczek? Jaka szkoda. Może opowiesz?

Masz racje, trzeba wziąć się za siebie. Lepiej późno, niż wcale, nieprawdaż?

Nieraz jak coś Ty wstawiałeś, nie chciałem tego komentować bo uważałem, że to nie ma sensu, aby znów wywołać jakąś g*wnoburze bo to jak walka z wiatrakami.

Lecz, gdy miałem zaplanowaną transmisje z Krakowa czy inne to wiedziałem, że jednym z komentarzy będzie właśnie Twój i się nie myliłem.

Jedyna transmisja, która się udała bez Twojego udziału to, gdy transmitowałem prosto z serialowej Szkoły.

Zazdrościsz, że coś mi się udaje, czy jak? Nie rozumiem Ciebie.

Ja się nie żale, ale jak mam Ci to wszystko powiedzieć to tu i teraz. Niech inni to czytają, ale chcę abyś w końcu zrozumiał, że ja się nawet nie pogniewam, a nawet się ucieszę jak w ogóle usuniesz mnie skąd tylko się da. Może kiedyś zrozumiesz swoje działania wobec mojej osoby, póki co to piszę i więcej się nie będę powtarzał bo nie widzę sensu.

Taką miałem historyjkę do napisania, a uważam, że to odpowiedni moment, aby raz na zawsze się pożegnać.

Tak więc Dareczku, życzę Ci powodzenia, szczęścia, dużo pieniędzy, fajnej laski i oby marzenia się spełniły.

Założył rodzinę, poślubił piękną narzeczoną, miał trójkę dzieci i żył długo i szczęśliwie.

Trzymaj się. Powodzenia.

Stary dla mnie to mozesz du*y dawać na osiedlu nie bardzo mnie to interesuje, wystarczy że zobaczyłem Twój kanal na "judupie" i cały szacunek jaki mialem poszedł się jebać, dzięki za miłe słowa na koniec. Zazdroszczę że coś Ci się udaje? staryyyyyy każda twoja piosenka jest brzydsza niż dupa po rzadkim sraniu, rób sobie co chcesz wjyebane mam ale ciepły komentarz zawszę zostawię pod taka pi***ą. A jak się podniecasz bycia statystą to zapraszam do Warszawy tam ludzie się  tym nie chwalą tylko bardziej się wstydzą że muszą tym dorabiać. Nie pozdrawiam

Edytowane przez Gość
https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57265

21 minut temu, Vixo napisał:

Stary dla mnie to mozesz du*y dawać na osiedlu nie bardzo mnie to interesuje, wystarczy że zobaczyłem Twój kanal na "judupie" i cały szacunek jaki mialem poszedł się jebać, dzięki za miłe słowa na koniec emanko

Nie jestem Tobą, a sorry, napiszę "tOBĄ" i nie zniżę się do poziomu jaki właśnie pokazałeś.

Ale jak chcesz, a wiem, ze chcesz to mogę:

Dla mnie też jesteś zerem i mógłbym podsumować to jednym zajebist***m tekstem. Spierd*laj!

Dalej wysyłasz do chłopaków serduszka xD

Taki seksiak, że chłopcy też lecą na ciebie? xD

Spoko, elo.

EDIT

Ty tylko wszędzie widzisz kase i nic poza tym. Udajesz cwaniaka jak na warszawiaka przystało. Pfff.

Siedz w domu, bądź na utrzymaniu rodziców bo najlepiej i niech Ci wszystko pod ryj przyniosą, zaniosą.

Ja chociaż poszedłem i chciałem spróbować sił w aktorstwie i póki co to idzie w dobrym kierunku, a Ty co możesz o tym wiedzieć. W dup*e byłeś g*wno widziałeś!

Kolejny raz będę ci mówił i wbij to do swojej bani, że nie kasa się liczy !!!

Edytowane przez Pudzian
https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57278

14 minut temu, Pudzian napisał:

Nie jestem Tobą, a sorry, napiszę "tOBĄ" i nie zniżę się do poziomu jaki właśnie pokazałeś.

Ale jak chcesz, a wiem, ze chcesz to mogę:

Dla mnie też jesteś zerem i mógłbym podsumować to jednym zajebist***m tekstem. Spierd*laj!

Dalej wysyłasz do chłopaków serduszka xD

Taki seksiak, że chłopcy też lecą na ciebie? xD

Spoko, elo.

EDIT

Ty tylko wszędzie widzisz kase i nic poza tym. Udajesz cwaniaka jak na warszawiaka przystało. Pfff.

Siedz w domu, bądź na utrzymaniu rodziców bo najlepiej i niech Ci wszystko pod ryj przyniosą, zaniosą.

Ja chociaż poszedłem i chciałem spróbować sił w aktorstwie i póki co to idzie w dobrym kierunku, a Ty co możesz o tym wiedzieć. W dup*e byłeś g*wno widziałeś!

Kolejny raz będę ci mówił i wbij to do swojej bani, że nie kasa się liczy !!!

gó**o wiesz a pi*******z nie mam zamiaru prowadzić z Tobą konwersacji, na utrzyamniu rodziców?????? xdd stary kpisz teraz zresztą nie Twoja liga byś wiedział z czego mam hajs,  wk*****z mnie to przyjade do tego Twojego zadupia i Ci ząbki skrusze, teraz koncze bo nie mam czasu, jeden komentarz węcej w moją strone a sam internet zrobi Ci krzywde jak będziesz liczył ząbki z podłogi szufelke sam przywioze

https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57289

Na ch** spina , widać ze kulturę macie .albo tak naprawdę to jesteście gimbusy :) .
Nie wiem chu* mnie to interesuje ,ale musze to skomentować bo fajnie się czyta co piszecie :) i ludzie mają bekę z tego .
Ale jak macie jakiś problem  czy coś to spotkajcie się dajcie po razie i tyle :)
i siemka trzymaj sie ..

https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57292

44 minuty temu, Vixo napisał:

gó**o wiesz a pi*******z nie mam zamiaru prowadzić z Tobą konwersacji, na utrzyamniu rodziców?????? xdd stary kpisz teraz zresztą nie Twoja liga byś wiedział z czego mam hajs,  wk*****z mnie to przyjade do tego Twojego zadupia i Ci ząbki skrusze, teraz koncze bo nie mam czasu, jeden komentarz węcej w moją strone a sam internet zrobi Ci krzywde jak będziesz liczył ząbki z podłogi szufelke sam przywioze

Hah! Dobre sobie!

Nie strasz, nie strasz, dobra.

To po ch*j wpierdalasz się w moje sprawy. One najmniej powinny Cię obchodzić.

A dwa to zadupie możesz nazwać swoje osiedle. Tyle w temacie.

Nie zamierzam dalej prowadzić konwersacji.

Edytowane przez Pudzian
https://1shot2kill.pl/topic/7575-do-us%C5%82yszeniazobaczenia/#findComment-57294

• 2 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...