Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Chciałbym tylko zwrócić uwagę na pilnowanie serwa przez Adminów dot. prowadzenia CT. 

Bardzo wkurzające jest to, że jeden prowadzi, a reszta CT gada przez mikro i zagłusza polecenia. Na dodatek by wyeliminować większość na starcie prowadzący mówi niewyraźnie i bardzo szybko. Super, pozbędzie się 50% żywych i czy o to właśnie chodzi? Pisać na say'u do CT (wręcz spamować) to i tak zero odezwu i poprawy. Polecenia powinny być wydawane przede wszystkim zrozumiale! (proszę nie mylić, nie chodzi mi tu o podchwytliwe komendy) Ostatnio sytuacja miała miejsce: jeden prowadzi, a reszta gada o głupotach. Heheszki i kurczę nawet żeby się zaśmiać wciskają "voice" by wszyscy słyszeli kiedy prowadzący wydaje komendy. No kurde tak się czasem grać nie da. Ostatnio jeden nie ogarniał to w następnej rundzie polecenia wydawał w speedzie+3 gdzie nie szło zrozumieć polecenia. Mógłbym pisać skargę ale nie chce nikomu szkodzić, a raczej oczekuję pilnowania serwerów i tych detali, które czasem mają duży wpływ na ten serwer, a są traktowane z wielkim dystansem.  

Druga sprawa Chciałbym się odnieść do pierwszego polecenia. Mianowicie wg. regulaminu nie może być ono skomplikowane oraz długie. Niejednokrotnie (nawet podczas aktywności ADM na serwerze) były wydawane polecenia typu: po otwarciu cel wszyscy ustawiają się pod prawą ścianą względem wejścia(1) z założoną czapką *** (2) na kucaka(3) patrząc się maksymalnie w dół/górę(4), czapka **$$ do odwołania(5). No jak na pierwszą komendę wydaję mi się zbyt długie polecenie, mało osób z góry zwraca na to uwagę, że nie powinno się tak robić. 

Nie wiedziałem gdzie dodać, dlatego wrzucam na ogólny. 

https://1shot2kill.pl/topic/6593-ct/

Co do 1 sprawy to wiadome, jezeli zauwazysz takie cos jeszcze raz to pisz na u@ jak jest admin, a jezeli admin na to nie zareaguje to pisz do mnie. Osoby przeszkadzajace zostana ukarane + admin; ktory nie banuje za brak stosowania sie do reg.

2 to chyba zrozumiale jak jest ok 20 TT; wszyscy nie moga sie bawic, jest natlok i trzeba paru wyeliminowac, a mapy sa takie ze brak zabaw dla wiecej niz 8 TT. Natomiast o tym rowniez przypomne adminom. 

Masz u mnie +

https://1shot2kill.pl/topic/6593-ct/#findComment-48651

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...