Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Spoiler

NICK -   KARAJAKATAKA , SCAR[y] ^
  • Wiek - 24
  • Coś osobie -  Mam na imię Dawid jestem z Torunia,  od 5 lat mieszkam w Anglii dokładniej HULL , jestem kawalerem :) lubię ostro imprezować w weekendy z dobrą ekipą przy Cs 1.6 , można mnie spotkać na #FFA & #DD2 czasem i #AWP gram w cs;a z 11 lat z przerwami , prowadziłem sieć dobre 4 lata xxx , obecnie jestem Opiekunem serwera na xxx SCARY ^

Moje największe zainteresowanie jest żużel klub z Torunia śledzę ten sport od 15 lat i zakochałem się w tym sporcie jak całe miasto aniołów  :) zdradzę ciekawostkę że w wieku 11 lat chodziłem do szkółki KST przez ponad rok ale niestety dużo było trzeba zainwestować sprzęt itd w tym okresie nie stać mnie było i też musiałem zrezygnować :( 

https://1shot2kill.pl/topic/5376-siema/

Witam kibica zza miedzy

Widze, ze kochasz to  co ja, czyli ZUŻEL.

Mala roznica polega na tym, że ja jestem z Bydgoszczy i moj ukochany to POLONIA BYDGOSZCZ ;)

Czekam z niecieprliwoscia na kolejne derby.

Sytuacja w Polonii nie napawa optymizmem jezeli chodzi o ostatnie lata(czego nie mozna powiedziec o Toruniu - swietny stadion, sponsorzy,kibice,atmosfera,sklad), ale w tym roku ostastni rok kiedy POlonia spalca swoje dlugi i wtedy kierunek ekstraliga :) 

Wpadnij czasami pograć na only AWP , do zobaczenia !! :)

https://1shot2kill.pl/topic/5376-siema/#findComment-39506

21 godzin temu, KARAJAKATAKA napisał:
  •   Pokaż ukrytą zawartość

NICK -   KARAJAKATAKA , SCAR[y] ^
  • Wiek - 24
  • Coś osobie -  Mam na imię Dawid jestem z Torunia,  od 5 lat mieszkam w Anglii dokładniej HULL , jestem kawalerem :) lubię ostro imprezować w weekendy z dobrą ekipą przy Cs 1.6 , można mnie spotkać na #FFA & #DD2 czasem i #AWP gram w cs;a z 11 lat z przerwami , prowadziłem sieć dobre 4 lata xxx , obecnie jestem Opiekunem serwera na xxx SCARY ^

Moje największe zainteresowanie jest żużel klub z Torunia śledzę ten sport od 15 lat i zakochałem się w tym sporcie jak całe miasto aniołów  :) zdradzę ciekawostkę że w wieku 11 lat chodziłem do szkółki KST przez ponad rok ale niestety dużo było trzeba zainwestować sprzęt itd w tym okresie nie stać mnie było i też musiałem zrezygnować :( 

7 godzin temu, BlantomaN napisał:

Witam kibica zza miedzy

Widze, ze kochasz to  co ja, czyli ZUŻEL.

Mala roznica polega na tym, że ja jestem z Bydgoszczy i moj ukochany to POLONIA BYDGOSZCZ ;)

Czekam z niecieprliwoscia na kolejne derby.

Sytuacja w Polonii nie napawa optymizmem jezeli chodzi o ostatnie lata(czego nie mozna powiedziec o Toruniu - swietny stadion, sponsorzy,kibice,atmosfera,sklad), ale w tym roku ostastni rok kiedy POlonia spalca swoje dlugi i wtedy kierunek ekstraliga :) 

Wpadnij czasami pograć na only AWP , do zobaczenia !! :)

Miło słyszeć to od Kibica z Bydgoszczy , pisząc jak naprawdę jest , no mam nadzieję że Bydgoszcz się w końcu ogarnie i wróci na właściwe tory , derby zawsze są niezapomniane. 

https://1shot2kill.pl/topic/5376-siema/#findComment-39660

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...