Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Wraz z @Czapka Liryczna zrobiliśmy konkurs, który polega na rozwiązaniu QUIZU - 30 pytań głównie na temat serwera zombie. Cały test jest na czas.

Zasady:

• każdy gracz może tylko raz rozwiązać test (dokładną datę i godzinę rozwiązania testu możemy sprawdzić, więc jak ktoś zrobi test dwa razy, to tylko pierwszy wynik będzie brany pod uwagę)
  • quiz zawiera 30 pytań, na które trzeba odpowiedzieć w ciągu 7,5 minuty (15 sekund na 1 pytanie). Gdy czas się skończy to gracz traci możliwość dokończenia quizu i będzie miał 0 % odpowiedzi. Drugie podejście nie będzie już brane pod uwagę.
  • Gracz z najwyższym wynikiem wygrywa konkurs.
  • 1 pytanie - 1 poprawna odpowiedź.
  • konkurs trwa do poniedziałku (16 grudzień do godz. 20:00). Po tym czasie nie można już brać udziału w konkursie więc jakiekolwiek rozwiązania testu nie będą brane pod uwagę.
  • na końcu testu, zaraz po rozwiązaniu pytań trzeba podać swój nick z serwera. Na podstawie tego nastąpi weryfikacja wyników, które zostaną ogłoszone dopiero w poniedziałek lub wtorek.
  • każdy może wziąć udział (oprócz mnie i lirycznej oczywiście)
  • w przypadku gdy 2 graczy będzie miało taki sam wynik, o wygranej będzie decydował czas rozwiązania testu (szybszy wygrywa).
  • każde próby oszustwa będą kończyć się dyskwalifikacją!

NAGRODY

Jeżeli w konkursie weźmie udział przynajmniej 20 graczy lub więcej to nagrody są następujące:

1 miejsce - 40 mln expa + 25k monet + 500 infekcji do misji

2 miejsce - 20 mln expa + 15k monet

3 miejsce - 10 mln expa + 10k monet

4 miejsce - 7 mln expa

5 miejsce - 5 mln expa

Jeżeli w konkursie weźmie udział mniej niż 20 graczy to nagrody są następujące:

1 miejsce - 20 mln expa + 20k monet + 200 infekcji do misji

2 miejsce - 15 mln expa + 15k monet

3 miejsce - 8 mln expa + 10k monet

Aby rozwiązać QUIZ, kliknij TUTAJ   ---------------->  QUIZ

Pamiętajcie o wpisaniu swojego nicku z serwera na końcu testu! Gracz, który rozwiązał test, proszony jest o dodanie tutaj posta np. 'wziąłem udział', 'rozwiązałem test' itp. Powodzenia!!

https://1shot2kill.pl/topic/44711-konkurs-quiz-serwerowy-zombie-escape/

czekajcie na @Czapka Liryczna bo ja nie mam dostępu do quizu. 

EDIT.

problem techniczny rozwiązany, test działa. Z tego powodu przedłużamy konkurs o 1 dzień!. Zapraszam do wzięcia udziału w konkursie.

@bzyk

@Gerald

@ here

@Czapka wodzu89

i pozostałych graczy, którzy jeszcze nie wzięli udziału

https://1shot2kill.pl/topic/44711-konkurs-quiz-serwerowy-zombie-escape/#findComment-323910

2 godziny temu, Gerald napisał:

ta da nawet pytan nie czytalem bo na czas nie :D

Czasu jest tyle, że spokojnie byś każde pytanie przeczytał, haha :D 

https://1shot2kill.pl/topic/44711-konkurs-quiz-serwerowy-zombie-escape/#findComment-323964

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...