Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, normlanie bym nie pisal  zadnych skarg, ale po prostu dluzej tego nie wytrzymam

Nie jaki admin M@sked od jakiegos czasu publicznie oczernia mnie, ze jestem cziterem, na poczatku igonorowalem te jego zaczepki, ale dzisiaj "to juz sie palka przegla" .

Jezeli myslisz, ze haxuje to zrob mi ssy, ktore juz raz kiedys mi zrobiles i okazalem sie czysty - Twoja odpowiedz na to, ze ssy to nie wszystko i na peewno jestem odpalony.

Mowiles kiedys o jakis demach ktore wstawisz i rozpiszesz, caly czas czekam na mnie.

Naprawde jezeli ktos ma podejzenie moze mnie banowac i ja te ssy wrzuce bez zadnych konsekwencji, wole takie cos niz oczernianie takiego kogos jak Ty. 

Moge rowniez nagrywac dema przez tydzien z kazdej mojej gry i podesle Ci to sobie obejrzysz i moze czegos sie nauczysz.

Gralem na eslu kilka lat temu nigdy nie mialem bana za haxy, wrecz przeciwnie sprawdz ligi 1on1 2on2 AWP Polskiej i eurpejskiej ligi, a tam zobaczysz moje top3, wiec skoncz mnie oczerniac na serwerze i robic mi pod gorke oraz prowokowac.

Mowisz, ze pokazesz cos Aleksandrze i wylece z hukiem(po pierwsze nie masz co, bo nie mam sobie nic do zarzucenia, to ze cisne cie na admin czacie to zaden powod z racji tego ze sam mnie obrazales pierwszy i oczerniales kiedy ja chcialem Ci wyjasnic ze nic nie mam i normlanie porozmawiac jak ludzie) - zeby byla janosc adminuje bo chce pomoc, w kazdej chwili moge zrezygnowacc z tej funckji i grac jako zwykly gracz.

Moge wyleciec, tylko ja chce abys mnie publicznie na forum przeprosil jezeli nie masz dowod ze haxuje i oczerniasz mnie bez podstaw, bo jestem za stary na takie akcje.

Pomine juz fakt, ze jestes chamski i ordynarny w stosunku do graczy i wprowadasz ich w blad.

Przyklad sprzed sekundy - raszuje na awp4one zabijam Ciebie mowisz, ze mam nie raszowac bo mnie zbanujesz, na co ja Ci mowie, ze mozna raszowac, sa Ty mowisz, ze nie mozna ze mozna od 1.30, po czym po chwili sam raszujesz z deagla zabijasz gracza, a gracz mowi ze rasz jest od 1.30 a ty mu na to, ze ty mozesz - po prostu paranoja i zenada. Pomine fakt, ze mozna raszowac i pomine rowniez fakt, ze obrazasz graczy mysle, ze na pewno jakis z nich by sie wypowiedzial gdyby widzial ten watek.

Pozdrawiam

Edytowane przez BlantomaN
https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/

LOL  po pierwsze admin który co rundę robi reconect gdy padnie, jest na to większość hltv (które przed stawie) na którym widać więc za to jest ban z tego co wiem , dwa nie zawsze ss pokażą to co chcemy więc sam wiesz tak samo możesz posiadać anty-ss więc zawsze będzie czyste, trzy tak to prawda dla mnie jesteś czitem to że masz steam to nie oznacza że nie możesz mieć wh, aima czy innego haxa, cztery tak samo mnie wyzywasz jak ja cb ale czy ty masz tyle lat co podjesz nie jestem do tego przekonany ponieważ nawet nie wiesz co to jest banid bl czy co to jest numer sid LOL 

+ mogę pokazac pare screnow jak potrzeba 

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30168

Marna odpowiedz ...

Jezeli dla Ciebie /resetscore to rescoenct to wybacz nie mamy o czym dyskutoweac, nie masz argumentow a chlapiesz jezorem na lewo i prawo.

Nie bede z Toba dyskutowal, masz sie uspokoic i tyle, nie mow do mnie i nie prowokuj mnie na serwerze, chcesz dac bana za haxy daj, wrzuce ssy, chcesz abym nagrywal dema, nie ma problemu, jak masz jakies dowody w porzadku, ale NIE OCZERNIAJ MNIE NA SERWERZE. 

A co do screenow pokaze lepiej jak prowokujesz mnie i innych graczy oraz obrazasz.

Ja tu pisze w KONKRETNEJ sprawie, na serwerze mowisz ze na 100% jesten cziterm wiec tgo udowdnij tu i teraz a jak nie to mnei przpeors, reszta mnie nie interesuje moga mi nawet zabrac administratora, bo jak pisalem jestem tutaj zeby pomoc

Edytowane przez BlantomaN
https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30171

W 100 % poprze tutaj każdy Blantomana , bo pisze cała prawdę o tym co robi Masked ... Czlowieku jak cos Ci nie pasuje to czemu nie zrobisz Blantomanowi po prostu ss`y ?  Takie trudne i skomplikowane ?  Jak cos ci sie nie podoba z jego gry i jest podejrzany dla ciebie to daj mu te ss`y proste !  Ale omijając pewien szczegół , Ty ciągle oskarżasz gracza które Cię bije , że jest odpalony lub podejrzanie gra ... Ktoś Cię tylko chwile pokara to juz leca jakieś śmieszne oskarżenia z twojej strony . To czemu nie wlepiasz ss`ow ? Twoje zachowanie jest śmieszne... Po prosty nie potrafisz grać i jesteś bity w dodatku nie potrafisz sobie z tym poradzić i zaczynasz płakać ale nie tylko ... Twoje prowokacje, potemp wyzywanie obraza gracza... a potem grozenie banem ?! To jest zachowanie godne admina ? Ty powinienes raz na zawsze go stracić i nigdy nie odzyskać bo nie nadajesz się na tą funkcje z prostych przyczyn które wymienilem na gorze... Admin ma dawać przykład uczyc regulaminy a ty sam go  nawet nie dajesz tylko wręcz przeciwnie ... Z tym wprowadzaniem graczy w błąd też się wszystko zgadza .. Najpierw zakazujesz , po sekundach sam to samo robisz jeszcze banem zagrozisz ... Serwer bardzo dobry godny polecenia ... Tylko przez taka osobe jak ty ludzie tylko wychodza ... Bo każdego sie czepiasz z żadnych przyczyn, grozisz , obrażasz .... Psujesz atmosfere tylko .. .A przecież gra się dla przyjemnosci którą Ty tylko psujesz ... Po prostu niech ci odbiora tego admina bo poczułeś trochę władzy i traktujesz ludzi z gory . I RADZE CI TROCHĘ POĆWICZYĆ GRE W TEGO CS BO JAK KTOS CIE BIJE TO NIE OZNACZA ZE JEST ODPALONY ;)  A BLANTOMAN TO ŚWIETNY PRZYKŁAD TAKIEJ OSOBY KTÓREJ SIE UCZEPIŁES BO NIE POTRAFISZ GO NAWET ZABIĆ I TYLKO PŁACZESZ;)  To jest zachowanie admina? Hah ... Nadajesz sie ... Do pchanai karuzeli i grabienia deszczu ;) Wyjdz do ludzi trochę bo szare komórki Ci uciekaja ;) 

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30183

ty wgl przeczytaleś co ja napisałem czy nie ? o ssach ! bity aha jak bym był to bym nie był w topce LOL  i pokaz mi dowody do tego ?

3 minuty temu, Wojak napisał:

Admin ma dawać przykład uczyc regulaminy a ty sam go  nawet nie dajesz tylko wręcz przeciwnie ... Z tym wprowadzaniem graczy w błąd też się wszystko zgadza .. Najpierw zakazujesz , po sekundach sam to samo robisz jeszcze banem zagrozisz ... Serwer bardzo dobry godny polecenia ... Tylko przez taka osobe jak ty ludzie tylko wychodza ... Bo każdego sie czepiasz z żadnych przyczyn, grozisz , obrażasz .... 

a jak ty się zachowyjesz tez moge pokazac ss bo tez mam pare co piszesz na mnie czy tez na graczy

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30185

Proszę o zachowanie spokoju, bo powoli "robi się gnój". Doskonale wiecie, że nie będę tolerować takich zachowań. Admin ma dawać przykład zarówno na serwerze jak i na forum! Jak na razie tylko widzę "bitwy słowne". Proszę o konkretne dowody - BEZ ZBĘDNYCH KOMENTARZY! Pozwólcie, że ja to ocenię.

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30186

Ja powiedzialem juz wczesniej nie pisze tutaj o sprawach zwiazanych czy ktos kogos obrazil czy nie, tylko zebys udowdnil to co glosisz na serwerze, czyli ze czituje i jestem odpalem.

Pomine fakt,ze to ty pierwszy obrazasz i prowokujesz, obraz oczerniasz na serwerze.

Ja Ciebie obrazalem jak juz to na admin czacie po twoich godzinnych prowokacjach, z Toba nie idzie normlanie rozmawiac, sam pierwsyz zaczales wyzywac od ogwien, ze mnie wy******z, i tak dalej i tak dalej.

Brak slow ... 

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30187

Po pierwsze, nie robilem screenow, po drugie obrazales mnie przez microfon caly czas, jak i wielu innych graczy, wiec jak mam Ci to udowodnic.

Poza tym jak pisalem wczesniej mozecie mi zabrac admina, nie pisze tutaj w sprawie kto go oobrazil bo ja sie nie czuje urazony, ale byle kmiot nie bedzie mnie obrazal i oczernial, sam wszystko zaczales.

Rozmowa jest o tym, ze czituje, ze jestem zerem, ze oszukuje itp to Twoja slowa, glosisz takie slowa na serwerze publicznie to masz to teraz wyjasnic, a kto kogo pierwszy obrazil nie ma znaczenia bo ja wiem, ze ty mnei zaczepiales i prowokowales juz od kilku dni, wiec skoncz te fase i konkrety.

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30196

W związku z zaistniałą sytuacją została podjęta decyzja o zdegradowaniu Admina "M@$K3D". Głównie za oskarżenia bez jakichkolwiek dowodów. Doszły jeszcze inne zarzuty o których nie ma sensu już pisać.

Dodatkowo BlantomaN zostaje ukarany +1 ostrzeżeniem [do tabelki] za wyżej widoczne zachowanie.

Sprawę uważam za rozwiązaną. Jeżeli pojawią się jakieś wątpliwości zapraszam na PW.

https://1shot2kill.pl/topic/4460-skarga-msked/#findComment-30611

• 4 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...