Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick:Snax
Twoje imię:Łukasz
Jak długo grasz na serwerach typu Jailbreak? :tak z 1 rok z przerwami
W jaki sposób trafiłeś na nasz serwer?:Wbiłem sa waszego serwa bo mi się nudziło i tak to się zaczęło
Link do Game Tracker: http://www.gametracker.com/player/Snax/80.72.42.126:27015/
Zakres wiedzy o amxx ( od 1 do 10 ):8
Czy posiadasz STEAM:Tak
Staż w Counter-Strike 1.6:z 6 lat xD
Czy miałeś kiedyś admina na innych serwerach:Tak dużo razy do 10
Co chciałbyś zmienić na serwerze:Nic Serwer spoko...
Czy posiadasz sprawny mikrofon:Tak
Czy posiadasz mutacje:Tak
Składka adminowska [6,15 sms / 3,5 pln przelew]:Tak 

https://1shot2kill.pl/topic/2541-podanie/

to tak oto przykład jak piszecie 

- brak kultury przypominam iż wyzywam tylko tych co fk robią i wgl nie ogarniaja uzywaja micra np puszczaja muze itp 

-nie ogarnia o M GGGG jak to nie ogarnia przecież jestem w ct ile razy codziennie jak gram i jakoś daje normalne zrozumiałe polecenia oczywiście zdaża się fk każdemu się zdarzy  lelll ?

zaraz będzie taki ----------------------- bo wypowiada się w swoim temacie lel i wgl nooo i tyle no więc minus i wywalić i nie dawac admina...

ehhh a gdzie + zapomnieliście czy co ?

+ Steam

+ Micro

+ Wiek

+ Składka

+ GT prawie 3k minut

+ Aktywny na forum

+ Zna regulamin

+ Jest miły dla osób ,które nie robią fk bo jeżeli ktoś robi fk i bezczelni mówi ,że nie to mnie rozwala i muszę coś mu tam napisać bądź powiedzieć xD

No i teraz będzie od razu koniec tematu bo się wypowiada a róbcie co chcecie tydzień temu mówiliście ,że dostane admina a teraz co zapomnieliście 

Pebex ogarnia tak ehe dziecko 11 letnie

Jessi micro po mutacji a nie po kastracji :)

Natalka spoko jesteś ale to ,że cię wkurzyłem to od razu wszystko na nie wuttttt?

zjc jakie warny do odrobienia może zadania a nie warny bo nie rozumiem wytłumacz

futuba nie znam  a i napisałeś ino - wypowiadasz się w swoim podaniu -nie umiesz się zachować a grałeś wgl kiedyś ze mną bo nie wiem ;d

Martyr Koniu podoba Mi się to co napisałeś :D

no a teraz warn i odrzucenie podania i ban na 1 mies na serwie i co tam jeszcze chcecie za to ,że się wypowiadam w swoim podaniu...

https://1shot2kill.pl/topic/2541-podanie/#findComment-17002

32 minuty temu, Snax69 napisał:

to tak oto przykład jak piszecie 

- brak kultury przypominam iż wyzywam tylko tych co fk robią i wgl nie ogarniaja uzywaja micra np puszczaja muze itp 

-nie ogarnia o M GGGG jak to nie ogarnia przecież jestem w ct ile razy codziennie jak gram i jakoś daje normalne zrozumiałe polecenia oczywiście zdaża się fk każdemu się zdarzy  lelll ?

zaraz będzie taki ----------------------- bo wypowiada się w swoim temacie lel i wgl nooo i tyle no więc minus i wywalić i nie dawac admina...

ehhh a gdzie + zapomnieliście czy co ?

+ Steam

+ Micro

+ Wiek

+ Składka

+ GT prawie 3k minut

+ Aktywny na forum

+ Zna regulamin

+ Jest miły dla osób ,które nie robią fk bo jeżeli ktoś robi fk i bezczelni mówi ,że nie to mnie rozwala i muszę coś mu tam napisać bądź powiedzieć xD

No i teraz będzie od razu koniec tematu bo się wypowiada a róbcie co chcecie tydzień temu mówiliście ,że dostane admina a teraz co zapomnieliście 

Pebex ogarnia tak ehe dziecko 11 letnie

Jessi micro po mutacji a nie po kastracji :)

Natalka spoko jesteś ale to ,że cię wkurzyłem to od razu wszystko na nie wuttttt?

zjc jakie warny do odrobienia może zadania a nie warny bo nie rozumiem wytłumacz

futuba nie znam  a i napisałeś ino - wypowiadasz się w swoim podaniu -nie umiesz się zachować a grałeś wgl kiedyś ze mną bo nie wiem ;d

Martyr Koniu podoba Mi się to co napisałeś :D

no a teraz warn i odrzucenie podania i ban na 1 mies na serwie i co tam jeszcze chcecie za to ,że się wypowiadam w swoim podaniu...

Aktualnie zachowujesz sie jak 13 latek ktory musi miec tam admina bez wzgledu na wszystko. Gralem z Toba kilka razy, inaczej bym sie nie wypowiadal, a jezeli masz jakies waty do innych adminow to napisz do opiekuna a nie sie wyzalasz w swoim podaniu, gdzie jak na osobe ktora "zna" regulamin aktualnie go lamie spamiac w temacie w ktorym nie powinna. Na serwerze nie potrafiasz sie zachowac i na forum rowniez.

https://1shot2kill.pl/topic/2541-podanie/#findComment-17008

• 6 miesięcy temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...