Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę dzisiaj się odjebało i nie oszukujmy się, że nie. Niektóre bany dzisiaj były nie potrzebne tak samo usuwanie chatboxa, można było od razu dać bloka temu rakowisku i by się skończyło.

Nie oszukujmy się x2, bo sieć już sama się podtapia przez to co się dzieje, robicie zbyt pochopne decyzje.

Poznałem sporo ludzi, ciekawych i ch******h, dowiedziałem się sporo o niektórych osobach lecz i one mnie zadziwiają z dnia na dzień i pokazują, jaką fałszywą ku***ą można być i mówić jedno, a za plecami obrobią dupsko od głowy po stopy. Jedynie 2 osoby były wporządku i nie odwróciły się z byle gówna - @Kira (pomijam fakt usunięcia ze steam kurwiksie) pisanie po nocach, pierdolenie o niczym, obrażanie się, foszki i rzeczy o których tu nie napisze. @Trzeci z Tobą mam nadzieje mieć kontakt cały czas, jesteś zajebistą osobą i tak trzymaj.

Reszcie "znajomym" polecam wpierw poznać wartość tego słowa jakim jest "znajomość". Są ludzie i ku**y, tutaj wie każdy co dominuje.

Mógłbym postąpić jak każdy osobnik opuszczający sieć i wrzucić pare skrinów, ale jebie na to niczym Sasha Grey w swojej dawnej karierze.

@don Erwin Do Ciebie pokieruje pewne słowa -> znamy się już jakiś czas, nic tam do Ciebie prywatnie nie mam, ale jak już piszesz jedno, to chociaż pilnuj aby nie doszły do pewnych osób zdjęcia gdzie piszesz całkowicie coś innego. Można z Tobą było poklikać ale jak już każdy zauważył, to trochę się zjebałeś, nie wiem czy ranga Ci jebła do mózgu czy jak to tam jest ale obecnie w naszej znajomości byłeś dwulicowym skurwikłakiem czego doświadczyłem na własne oczy. Pomimo wszystkiego, życzę Ci powodzenia w rozwoju masy mięśniowej i rzeźby, ćwicz i nie rezygnuj pierdyliardowy raz z tego.

@FrozenEx Ty też byłeś spoko, mogliśmy na spokojnie pograć i pomagałeś w projektowaniu mapki, powodzenia w robieniu skinów.

@futuba ty jesteś w serduszku i z tobą mam kontakt, nie żegnam sie.

*edit nie chce mi sie do kazdego pisac wiec eloszky.

Krystek turla się w kontenerze (?)

Edytowane przez Papiesz.
https://1shot2kill.pl/topic/23852-pozdrowionka/

Gość don Erwin ҳ̸Ҳ̸ҳ

Pewna epoka się kończy, :hi:

Dzięki za czas, który poświęciłes u nas, również Tobie życzę powodzenia na siłowni i dążenia do celu. 

Szkoda, że odchodzisz- ale po części staram się to zrozumieć. 

Co do mojej osoby, wydaje mi się, że zmieniłem się w ten sposób, że przestałem pajacowac i związalem się, aby pomóc jak najlepiej mogę przy sieci. No cóż, szanuję taka subiektywna krytykę. 

Lecz mimo wszystko reasumując mam nadzieję, że kontakt takowy jeszcze utrzymamy. Dzięki bracie :)

https://1shot2kill.pl/topic/23852-pozdrowionka/#findComment-183250

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...