flOw. Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 Twój nick: flOw. Nick admina: blyatxd Dokładny czas zdarzenia: Dzisiaj o 13 Opis sytuacji: Miałem kampę z Elo 420, a admin blyatxd wszedł mi na kampę mrocznym zombie i powiedziałem do ziomka "nie bij mrocznego bij tych co wchodzą" i biłem sobie blyata powoli w klatę i nogi, a on zniszczył mi kampę bo podobno go nie biliśmy, ogólnie kazał typkowi co ze mną budował, żeby też bił, tak jakbyśmy mieli się skupić tylko i wyłącznie na nim.. HP mu schodziło, wykonywałem cele nie odpuszczałem bicia jego.. Rozumiem, jakbyśmy odpuścili sobie jego całkowicie i np. siedział by tam pół minuty.. Zresztą na demku widać, ja go bije a ten usuwa surfa. Ogólnie później inny admin stanął w jego obronie i wypowiedział słowa jak Bóg "Chcecie to ja załatwię jeszcze dzisiaj, że nie będzie można budować jaili, dla mnie to nie problem, tego wcale nie powinno być", a ten sam admin buduje kampę z jailem na każdej mapie gdzie jest surf/rura, bo to jego autorska kampa XDDD Moim zdaniem admin nie potrafi panować nad emocjami i mści się za to, że mieliśmy spinę o to, że wywalił mnie z klanu jak przestrzegałem regulaminu i chciałem wylicytować lepsze warunki w klanie, a ten mnie wywalił i powiedział, że nie lubi takich ludzi jak ja, ogólnie do wszystkiego szuka pretekstów, żeby się wzbogacić. Po moim odejściu zrekrutował kogoś nowego do klanu i szukał kolejnego powodu, żeby zainkasować trochę monet, dlaczego? Ponieważ w sobotę dn. 27.01.2018r. powiedział do wszystkich członków klanu, że każdy musi mieć wpłacone w klanie 10 tyś monet do poniedziałku 29.01.2018r. bo jego tydzień nie będzie. Czyli tak, zwolni się znowu miejsce bo gostek co dopiero dołączył raczej nie uzbiera takiej ilości monet w tak krótkim czasie. No ale dobra, nawet jeśli.. To admin jest tak zachłanny na te monety, że nie pomyślał o zastępcy klanu ( Po to chyba on jest, żeby coś tam robić?? ). Dla niego jedyną opcją na serwerze jest wzbogacanie się kosztem innych, a jak ktoś mu się sprzeciwi to się mści Dowód (demko + czas / ss): http://d1.hltv.org.pl/srv40395/HLTV-1801291231-bb_confidence_kyku.dem.zip między 29 minutą, a 31 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GroobY Opublikowano 29 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2018 To skarżysz się że Ci surfa usunął, czy że Cie z klanu wyrzucił? Jego klan - jego zasady. Nie ma w regulaminie żadnego punktu regulującego takie sytuacje. Teoretycznie mógłby Cie wyrzucić nawet jakbyś miał 100k wpłacone. Kwestia czysto moralna. Uważam za zbędne wspominanie o tym i nie wnosi to nic do skargi Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152524 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Blyatxd Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) 3 godziny temu, flOw. napisał: a on zniszczył mi kampę Jeśli jeden surf tzn jail, to jest Twoja cała kampa to zazdroszcze Wbijało do Ciebie z tego co pamiętam po 1 może 2 zm w tym ja...Nie biłeś mnie w jailu, więc Ci go usunąłem i nie jest to cała kampa. 3 godziny temu, flOw. napisał: 3 godziny temu, flOw. napisał: Moim zdaniem admin nie potrafi panować nad emocjami Uwierz ze jestem mega opanowaną osobą. 3 godziny temu, flOw. napisał: mści się za to, że mieliśmy spinę o to, że wywalił mnie z klanu jak przestrzegałem regulaminu i chciałem wylicytować lepsze warunki w klanie, a ten mnie wywalił i powiedział, że nie lubi takich ludzi jak ja, ogólnie do wszystkiego szuka pretekstów, żeby się wzbogacić. Co do tego klanu to pilnuje by było w nim jak najlepiej, a nie gości z klanu Cię zabije to odrazu mam go wywalać , tak pamiętam o jak o to miałeś problem. Podajrze o gracza Ezira. A Teraz przytocze Twoje słowa, które pisałeś jeszcze gdy było wszystko ok.."Mogę wyjść z klanu,ale odasz mi te 4k monet", "Nic nie bede wpłacać" , "Jak kasza wpłaci to i ja". Chyba wystarczy tego ośmieszania Cię bo to co Ty tu na mnie wypisałeś to się nie mieści w głowie Wywaliłem Cię by mieć święty spokój. 3 godziny temu, flOw. napisał: Po moim odejściu zrekrutował kogoś nowego do klanu i szukał kolejnego powodu, żeby zainkasować trochę monet, dlaczego? Hmmm po Twoim odejściu , mój zastępca sam dodał gracza jakiegoś 3 godziny temu, flOw. napisał: Ponieważ w sobotę dn. 27.01.2018r. powiedział do wszystkich członków klanu, że każdy musi mieć wpłacone w klanie 10 tyś monet do poniedziałku 29.01.2018r. bo jego tydzień nie będzie. Nic do członków nie mówiłem, może tylko napisałem ze nowe ogłoszenie jest by ich zmobilizować I chyba ktoś Ci coś źle nagadał bo mają cały tydzień na to tzn od 29.01 - 03.02 , nie mam pojęcia kto Ci to nagadał albo coś Ty sobie ubzdurał kolesiu. 2 godziny temu, GroobY napisał: To skarżysz się że Ci surfa usunął, czy że Cie z klanu wyrzucił? Dołączam się do tego pytania. Dla mnie to jest Twój żal, że Cię wyrzuciłem z klanu niż skarga. W dodatku w niej kłamiesz co nie świadczy o Tobie dobrze. Piszesz ze ja się mszczę ? W jaki sposób, że usunąłem Ci jaila ? Nie biłeś mnie jak powinneś + namawiając innego gracza by mnie nie ataakował no bez przesady.Wydaje mi się ze to właśnie Ty się mścisz na mnie za to wywalenie z klanu, pisząc tą skargę. To chyba na tyle, wiecej tu się nie wypowiadam bo wszystko napisane, dobranoc. Edytowane 30 Stycznia 2018 przez Blyatxd Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152535 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 7 godzin temu, flOw. napisał: Rozumiem, jakbyśmy odpuścili sobie jego całkowicie i np. siedział by tam pół minuty.. Zresztą na demku widać, ja go bije a ten usuwa surfa. Ogólnie później inny admin stanął w jego obronie i wypowiedział słowa jak Bóg "Chcecie to ja załatwię jeszcze dzisiaj, że nie będzie można budować jaili, dla mnie to nie problem, tego wcale nie powinno być", a ten sam admin buduje kampę z jailem na każdej mapie gdzie jest surf/rura, bo to jego autorska kampa XDDD Po pierwsze nie powiedziałem "Chcecie to ja załatwię jeszcze dzisiaj, że nie będzie można budować jaili, dla mnie to nie problem, tego wcale nie powinno być" nie wiem dla czego to cytujesz mimo to iż powiedziałem że Jak chcecie jeszcze dzisiaj mogę postarać się wprowadzić do regulaminu że za niebicie w jailu jest ban. drugą sprawą jest to iż piszesz że admin jest zachłanny i wgl. chce się zemścić na tobie... Zacznijmy od tego że admin to też człowiek, wyobraź sobie że piszę do ciebie po 50 osób dziennie o jakieś "Głupie" pytania np. jak się wchodzi w sklep albo inne tego typu i to znosimy i odpowiadamy najczęściej ale każdy ma swoje granicę, więc po prostu jak ktoś admina zirytuje to nie znaczy że on ma siedzieć tam w kącie cicho jak myszka i twarz na kłudke? Nie wydaje mi się. Kolejną sprawą jest to iż wiadomo że osoba która ledwo dołączyła do klanu nie ma takich samych wymagań co ktoś co tam gra od tygodnia lub dwóch czy więcej więc nie pisz że jak ktoś dołączy to i tak wyleci... Moim zdaniem za dużo się rozpisałeś nie w sprawie, a po za tym praktycznie wszystko jest albo przekręcone albo źle zinterpretowane. Z mojej strony jak na razie to tyle. Pozdrawiam $uper$eriaKa. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152550 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flOw. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 8 godzin temu, GroobY napisał: To skarżysz się że Ci surfa usunął, czy że Cie z klanu wyrzucił? Jego klan - jego zasady. Nie ma w regulaminie żadnego punktu regulującego takie sytuacje. Teoretycznie mógłby Cie wyrzucić nawet jakbyś miał 100k wpłacone. Kwestia czysto moralna. Uważam za zbędne wspominanie o tym i nie wnosi to nic do skargi Nie napisałem tego bez powodu, skarga dotyczy surfa, ale ja zawsze tłumacze co, jak i dlaczego tak wyszło. Lepiej powiedzieć całą prawdę niż później będą jakieś niedomówienia, więc moim zdaniem jak najbardziej cenne wspomnienie o tym Kwestia czysto moralna? Stary to chyba wiadome, żeby każdy zachowywał się z honorem, a nie widział tylko jedno wyjście z sytuacji. Byłem tamtego dnia wkurzony, napisałem że się ogarnę to mi nie dał szansy (ludzie na serwerze też mówili, żeby mnie dodał, ale on się zaparł i powiedział "Nie"). 7 godzin temu, Blyatxd napisał: Jeśli jeden surf tzn jail, to jest Twoja cała kampa to zazdroszcze Wbijało do Ciebie z tego co pamiętam po 1 może 2 zm w tym ja...Nie biłeś mnie w jailu, więc Ci go usunąłem i nie jest to cała kampa. Chwytanie za słowa.. Sprytny myk, kiedyś też tego używałem, ale to teraz ty nic nie wnosisz do tematu. Tak zniszczyłeś mi kampę, polegała właśnie ona na jailu, więc jak nie było jaila to nie było kampy 7 godzin temu, Blyatxd napisał: Uwierz ze jestem mega opanowaną osobą. Co do tego klanu to pilnuje by było w nim jak najlepiej, a nie gości z klanu Cię zabije to odrazu mam go wywalać , tak pamiętam o jak o to miałeś problem. Podajrze o gracza Ezira. A Teraz przytocze Twoje słowa, które pisałeś jeszcze gdy było wszystko ok.."Mogę wyjść z klanu,ale odasz mi te 4k monet", "Nic nie bede wpłacać" , "Jak kasza wpłaci to i ja". Chyba wystarczy tego ośmieszania Cię bo to co Ty tu na mnie wypisałeś to się nie mieści w głowie Wywaliłem Cię by mieć święty spokój. To ty uważasz, że jesteś opanowany. Może i jesteś, ale nie do końca, gdybyś był człowiekiem z honorem i do końca opanowany, porozmawiał byś ze mną tamtego dnia co wywaliłeś mnie z klanu, ja Cię wręcz poprosiłem, żebyś mnie dodał to się ogarnę. Wiadomo, każdy ma swój zły dzień, a ty wywaliłeś członka klanu (czyli mnie) który w 2 dni wpłacił 4000 monet, gdzie przy czym kasza1 był wcześniej ode mnie i wpłacił 2300. Zapytałem się na wkurwie, ale grzecznie "blyat, czy jak wyjdę z klanu to byście mi oddali monety?" Powiedziałeś, że możesz mnie wyrzucić, to tak jak mówić ruskowi "skąd jesteś?" a on odpowie Ci "rasz bi". Od razu się napaliłeś na to, żeby mnie wyrzucić.. Nic nie powiedziałem, że nie będę wpłacać. Powiedziałem, żebyś ogarnął kaszę i kogoś tam, bo stoją z monetami od kilku dni, a później: "jak kasza zacznie wpłacać to ja też ruszę z monetami", po czym mnie wywaliłeś.. Koniec ośmieszania mnie? Mordeczko, jesteś dla mnie maciupeńki, co 2 osoba która posiada steama na tym serwerze pisze mi na PW, że by na Ciebie napluł gdyby spotkał na ulicy i by nawet nie zwracał uwagi na Ciebie, że upokarzanie takiej osoby jak ty to jak bicie kulawego psa. Nawet "Ciebie" napisałem z dużej żebyś poczuł te wyróżnienie wśród "ELITY" Uważasz, że mnie ośmieszasz przez to, że poprzekręcasz zdania, masz władzę na serwerze i ktoś stoi po twojej stronie?, napiszę tylko to: XDDDDDDDDDDDDD A co do tego, że wywaliłeś mnie dla świętego spokoju to sam potwierdziłeś moje zeznania 7 godzin temu, Blyatxd napisał: Nic do członków nie mówiłem, może tylko napisałem ze nowe ogłoszenie jest by ich zmobilizować I chyba ktoś Ci coś źle nagadał bo mają cały tydzień na to tzn od 29.01 - 03.02 , nie mam pojęcia kto Ci to nagadał albo coś Ty sobie ubzdurał kolesiu. Dołączam się do tego pytania. Dla mnie to jest Twój żal, że Cię wyrzuciłem z klanu niż skarga. W dodatku w niej kłamiesz co nie świadczy o Tobie dobrze. Piszesz ze ja się mszczę ? W jaki sposób, że usunąłem Ci jaila ? Nie biłeś mnie jak powinneś + namawiając innego gracza by mnie nie ataakował no bez przesady.Wydaje mi się ze to właśnie Ty się mścisz na mnie za to wywalenie z klanu, pisząc tą skargę. To chyba na tyle, wiecej tu się nie wypowiadam bo wszystko napisane, dobranoc. Pisałeś to na serwerze w sobotę, akurat byłem przy tym i robiłeś to w ten sposób jakbyś upokarzał przed całym serwerem swoich klanowiczów. Jak będzie potrzeba to poszukam tego, czat na HLTV chyba jest, a mapę pamiętam :* więc nie wywiniesz się od tego, że ktoś mi nagadał. To się dołączaj, odpisałem już wyżej w cytując Groobego. Czekaj ty twierdzisz, że kłamię bo napisałem, że biłem Cię w jailu?? To twoim zdaniem jest kłamstwem? Polecam sprawdzić demo, biłem cały czas, zrobiłem reloada i biłem dalej, ty się odwróciłeś machnąłeś dwa razy kosą i surf pod ziemią Mówiłem innemu graczowi, żeby bił tych co wchodzą, a ja się zajmę mrocznym. Chyba to normalne na serwerze base builder, że w drużynie można współpracować i np. bić na zmianę, jeden bije tych na 2 pulapce, drugi tych wchodzących itp.. Nie mieliśmy obowiązku, obydwoje przestać strzelać w innych i skupić się na tobie Stary, mam stać neutralnie co do tej akcji jak jakiś upokorzony pies i nie zareagować na forum? Wszystko co zrobię na serwerze to ty reagujesz tak jakbyś chciał mi od razu bana wywalić, a ja umiem uważać i Ci się to nie uda. I z czego mi wiadomo, skarga i zażalenie aż tak dużo się nie różnią od siebie. Więc wylewanie żalu, żeby pokazać jakim jesteś człowiekiem jest tutaj na miejscu.. Przytoczę słowa Paris'a Platynova "Wy nie widzicie takiego ku*****a w kimś? Instynkt wam nie podpowiada? Każdy człowiek ma tam jakąś lampeczkę która nam podpowiada" Moim zdaniem jesteś spoko do momentu, aż ktoś Ci się nie przeciw wstawi. Nawet jak K1Speed skrócił do nas, a ty byłeś na naszej kampie, to nie zauważyłeś z tego zaślepienia do mnie, że tak to się stało i kazałeś żeby nas bił bo nam wszystkim bany wlepisz. 2 godziny temu, $uper$eriaKa PAM PAM napisał: Po pierwsze nie powiedziałem "Chcecie to ja załatwię jeszcze dzisiaj, że nie będzie można budować jaili, dla mnie to nie problem, tego wcale nie powinno być" nie wiem dla czego to cytujesz mimo to iż powiedziałem że Jak chcecie jeszcze dzisiaj mogę postarać się wprowadzić do regulaminu że za niebicie w jailu jest ban. drugą sprawą jest to iż piszesz że admin jest zachłanny i wgl. chce się zemścić na tobie... Zacznijmy od tego że admin to też człowiek, wyobraź sobie że piszę do ciebie po 50 osób dziennie o jakieś "Głupie" pytania np. jak się wchodzi w sklep albo inne tego typu i to znosimy i odpowiadamy najczęściej ale każdy ma swoje granicę, więc po prostu jak ktoś admina zirytuje to nie znaczy że on ma siedzieć tam w kącie cicho jak myszka i twarz na kłudke? Nie wydaje mi się. Kolejną sprawą jest to iż wiadomo że osoba która ledwo dołączyła do klanu nie ma takich samych wymagań co ktoś co tam gra od tygodnia lub dwóch czy więcej więc nie pisz że jak ktoś dołączy to i tak wyleci... Moim zdaniem za dużo się rozpisałeś nie w sprawie, a po za tym praktycznie wszystko jest albo przekręcone albo źle zinterpretowane. Z mojej strony jak na razie to tyle. Pozdrawiam $uper$eriaKa. Chyba dobrze spałeś jak nie pamiętasz już co dokładnie wczoraj mówiłeś. Gdybyś nie wypowiedział słów "Jaili nie powinno być" to bym nawet o tym nie wspominał, ale zrobiłem to akurat dlatego, że mnie to złapało i o tym dobrze pamiętam. Admin to też człowiek? Potwierdzam, ale on zachowuje się jak człowiek bez jakichkolwiek zasad i skarga tyczy zarówno jego adminowania, jak i zażalenia jakim człowiekiem on jest. Ja wiem, że osoba która dopiero co dołączy ma inne zasady, ale on po prostu wymagał czegoś niemożliwego po wszystkich dlatego, że miał wyjazd.. Przecież od tego są zastępcy w klanach, żeby zarządzać podczas nieobecności.. Nie uczyli was w szkole po co jest gospodarz i zastępca gospodarza? Rozpisałem się wystarczająco dużo, aby wyjaśnić całe zajście i żeby nie było, że o czymś nie wspomniałem. A teraz słowa ode mnie, zamiast odpowiadać na cytaty.. Nie napisałem tej skargi po to by go wywalić, tylko po to żeby dać mu nauczkę/lekcję i tchnąć trochę w niego czegoś z człowieka, a jak na to zareaguje opiekun/właściciel to inna sprawa.. Ja rozumiem, że jesteście kolegami i będziecie się bronić wszyscy, w końcu jesteście adminami i nie chcecie mieć spin między sobą. Admin vs Admin nie zadrze, ale Admin vs Gracz, zawsze.. Bo wie, że ma większe prawa ( Sam coś o tym wiem ). Teraz proszę pomyśleć, musiało tak być? Wywalenie z klanu od razu permanentne, zamiast zawieszenia? Nawet sam napisałem, że się ogarnę ( Miałem zły dzień, nawet SkyeN potwierdzi, że przed południem parę ładnych rage'y zaliczyłem ). Mówiłem do blyata na serwerze podstresowany przed wszystkimi, a on się nie odezwał tylko powiedział jakim to ja złym człowiekiem jestem i że "nie lubi takich ludzi jak ja", a sam zachował się jakby to było coś bez innego wyjścia. Ludzie na serwerze mówili/pisali "dodaj go", a on "Nie", nawet bał się odezwać i to jego zdaniem jest opanowanie??? Opanowanie to jest zyskanie kontroli nad sytuacją, a on się zamknął.. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152582 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SuperSeriaKa PAM PAM Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) 49 minut temu, flOw. napisał: Chyba dobrze spałeś jak nie pamiętasz już co dokładnie wczoraj mówiłeś. Gdybyś nie wypowiedział słów "Jaili nie powinno być" to bym nawet o tym nie wspominał, ale zrobiłem to akurat dlatego, że mnie to złapało i o tym dobrze pamiętam. Dobra dość mam słuchania kłamstwa w moją stronę, FlOw denerwuje mnie sytuacja, że na serwerze nie przestajesz kręcić jakiś afer. Nie wypowiem się więcej ostatnie Twoje pw do mnie na Steam było takie irytujące że chciałem Cie zablokować w strone blyata > . Zapomniałeś jak grałem mixa wczoraj, a ty mi spamiłeś i mowiłeś różne rzeczy o @Blyatxd. Poraz kolejny wkręcasz mnie w afere, mówiłem że niemiło mi słuchać tego, ale jednak jestem adminem więc odpowiem na życzenie gracza. W kłamstwach się gubisz. Zaszczycony jestem, że mogłem pomóc ale jak widać niema w czym mogłeś grać nie gadać, koniec tematu Pozdrawiam $uper$eriaKa Edytowane 30 Stycznia 2018 przez $uper$eriaKa PAM PAM Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152587 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
flOw. Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Godzinę temu, $uper$eriaKa PAM PAM napisał: Dobra dość mam słuchania kłamstwa w moją stronę, FlOw denerwuje mnie sytuacja, że na serwerze nie przestajesz kręcić jakiś afer. Nie wypowiem się więcej ostatnie Twoje pw do mnie na Steam było takie irytujące że chciałem Cie zablokować w strone blyata > . Zapomniałeś jak grałem mixa wczoraj, a ty mi spamiłeś i mowiłeś różne rzeczy o @Blyatxd. Poraz kolejny wkręcasz mnie w afere, mówiłem że niemiło mi słuchać tego, ale jednak jestem adminem więc odpowiem na życzenie gracza. W kłamstwach się gubisz. Zaszczycony jestem, że mogłem pomóc ale jak widać niema w czym mogłeś grać nie gadać, koniec tematu Pozdrawiam $uper$eriaKa Napisałem o tobie anonimowo i nie musiałeś się wcale wypowiadać. Mogłeś to zlać, ale to twój kolega i musisz dorzucić parę groszy. Jednak nie jesteś taki obojętny co do spin między blyatem, a mną. Kłamstwa w stronę Ciebie? To, że napisze teraz o tym jak prosisz innych graczy o /p bo nie możesz wejść na kampę też skłamałem? To że GroobY buduje kampy na które sam nie umie wejść czasami bo od razu gdy zobaczy /p to leci żeby później wlecieć na no clipie na swoją bazę? Wczoraj była taka sytuacja, że z balkonu było trzeba wskoczyć LongJumpem, no i Ksenonem/Mrocznym może się dało, ale szybkim ZM nie, to jak on by tam wbił będąc w CT mając mniejszą szybkość ruchu???? Proszę was, odpierdalacie konkretnie na serwerze i jesteście ogarnięci do momentu, aż ktoś wam czegoś nie wypomni. Bo przecież musicie być lubiani skoro nie chcecie, żeby o wszystko was ludzie po**********i Siedzę w CS'ie od dzieciaka, znam wszystkie takie typowo kłamliwe zagrania i mi oczu nie zamydlisz. Nie wypomniał bym ci tego /p gdybyś nic nie pisal o PW steam. To że chce wyjaśniać różne rzeczy na bieżąco zamiast robić skargę to chyba dobrze świadczy o mnie, ale skoro pan i władca nie może się zrobić offline na steamie podczas MIX'a i wrócić później do rozmowy jak skończy, to chyba od razu podchodzi do sprawy negatywnie i wiadomo, że nie ujrzy prawdy na oczy. Pozdrawiam również Edytowane 30 Stycznia 2018 przez flOw. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152607 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0v3R Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 (edytowane) Nie wiem po co im to usunąłeś. Jasne że najpierw będą bić zombie co wchodzi do kampy niż to które spadło w trapa. To że Cię nie bili przez kilka sek nie znaczy, że możesz im usunąć to. @Blyatxd -1 Edytowane 30 Stycznia 2018 przez P0v3R SuperSeriaKa PAM PAM 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152608 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
P0v3R Opublikowano 30 Stycznia 2018 Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2018 Problem został rozwiązany!Temat został zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-152966 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas Opublikowano 23 Lutego 2018 Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2018 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/19391-skarga-na-admina/#findComment-162421 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi