Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

[WSPÓŁPRACA REKLAMOWA]
Ten materiał sponsorowany oraz konkurs organizowane są przy współpracy z markami Casehug oraz PirateSwap! (18+)

WAŻNE: MIGRACJA Z POPRZEDNIEGO TEMATU

W związku z naszym przejściem na nowe partnerstwo, poprzedni temat został zamknięty. ZOBOWIĄZANIA JEDNAK ZOSTAJĄ!
Jeśli wziąłeś udział w poprzednim konkursie (wpłaciłeś środki i napisałeś post ze zgłoszeniem), JESTEŚ AUTOMATYCZNIE ZAPISANY DO TEGO KONKURSU!
Nie musisz wpłacać ponownie – przenieśliśmy listę uczestników i Wasze wpłaty są w 100% honorowane przy losowaniu tego noża.

NAGRODA GŁÓWNA W TYM MIESIĄCU

★ Gut Knife | Lore

Screenshot_1.png.d1fb46f04450b79ffb33aa5c3c6bb731.webp

NOWOŚĆ: DODATKOWY GIVEAWAY NA CASEHUG!

Z okazji startu nowej współpracy mamy dla Was mega niespodziankę! Przy każdej wpłacie automatycznie bierzecie udział w dodatkowym giveawayu na Casehug, w którym do zgarnięcia są świetne skiny. To oznacza, że za samo wzięcie udziału w konkursie, macie ogromną szansę wylosować skina o wartości znacznie przewyższającej Waszą wpłatę!

Spoiler

Screenshot_1.png

Spoiler

Screenshot_2.png

Spoiler

Screenshot_3.png

ZASADY UCZESTNICTWA DLA NOWYCH OSÓB

Aby dołączyć do walki o kosę oraz wziąć udział w dodatkowych giveawayach na skiny, musisz spełnić następujące warunki:

1. Użyj kodu promocyjnego: 1S2K

2. Dokonaj wpłaty na kwotę minimum 20 zł na stronie Casehug LUB PirateSwap z kodem promocyjnym 1S2K

3. Zadanie kreatywne - odpowiedz w jednym zdaniu na pytanie: "Dlaczego to właśnie Ty powinieneś wygrać ten nóż?"

4. Potwierdź swój udział - wrzuć w tym temacie odpowiedź na zadanie oraz screeny potwierdzające:

• Dokonanie transakcji na min. 20 zł (Casehug LUB PirateSwap)
    • Użycie kodu 1S2K w profilu/przy wymianie

WAŻNE:

• Zabawa przeznaczona jest WYŁĄCZNIE dla osób pełnoletnich (18+)!
  • Transakcje dokonane bez kodu nie biorą udziału w zabawie (z wyjątkiem przepisanych osób z poprzedniego tematu).

BONUSY Z KODEM 1S2K

Nasz uniwersalny kod daje Ci korzyści niezależnie od tego, którą platformę wybierzesz do wykonania zadania!

• Na Casehug: Darmowe 4 PLN na stronie + Bonusowy % do doładowania + Automatyczny udział w giveawayu skinów!
  • Na PirateSwap: Bonusowy % do doładowania
  • Na naszym Discordzie: Dostęp do ukrytej strefy VIP z dodatkowymi nagrodami za wrzucenie screena z transakcji!

ROZSTRZYGNIĘCIE KONKURSU

• Zasada: Administracja wybierze NAJBARDZIEJ KREATYWNE odpowiedzi na zadanie konkursowe!
  • Data: 23.05.2026 
  • Gdzie: Na naszym DISCORD - jak zawsze będzie transmisja LIVE z oceniania i wyboru zwycięzcy!

SALA CHWAŁY - TOP DOŁADOWANIA I TRANSAKCJE

Twoje doładowania z Casehug oraz transakcje z PirateSwap sumują się w naszym ogólnym rankingu! Sprawdź najlepszych graczy: 1shot2kill.pl/hall-of-fame/

Sala Chwały jest aktualizowana raz w miesiącu. 

Aktualny TOP 3:

1 miejsce: @ wh1sky  875 PLN

2 miejsce: @ Pieczywek  657 PLN

3 miejsce: @ 7czarny  411 PLN

PYTANIA?

Jeśli masz pytania dotyczące konkursu - pisz śmiało w tym temacie lub na naszym Discordzie!

Powodzenia wszystkim!

https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/

• dredek promował(a) i podpiął/eła ten temat

image.png.621d7b724903ebd19be72a64e9cc7124.png

A czemu ja miałbym wygrać ? Hmmm, "wiedza" idealna nazwa bo przeciwnik po zobaczeniu go od razu będzie miał chęć napisania że noob, bo jedyną wiedzą jaką mam to ten skin , ale z drugiej strony nóż z hakiem czemu by nie , hak to moje drugie oblicze , bo zawsze staram się wyciągać drużynę z opresji i właśnie on mi w tym pomoże. Z resztą kto jak nie ja , ten nóż zasługuje na bycie u mnie w ekwipunku , u innych bedzię się marnował a ja nim będę robił jeszcze lepsze akcje niż dotychczas, już to widzę ten prawy pod śledzionę albo z partyzanta jak dostaje i zostaje mu tylko poddać się bo wie że tą bitwę przegra . Ludzie by nie zadawali głupich pytań tylko by pytali jak zdobyłem ten nóż , od razu by przylecieli na tą serwerownie i czaili się na inne lepsze skiny, nikt takiej reklamy by wam nie zrobił jak ja ! Zresztą co ja tu będę pisał dawajcie ten nóż a moje inventory zmieni się na zawsze , i obiecuje jedno ! Zawsze minimum skila z niego wyzionę ! Pozdrawiam <3 

Ps. To nie jest jedno zdanie ale musiałem ! Hah 

Edytowane przez Pieczywek
dodanie adnotacji :p
https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/#findComment-9276800

Spoiler

image.png.16a4c8d2a20f270d0b233a07a5db0bd6.png

Powinienem ja wygrać w losowaniu tak pięknego skina jak gut knife lore, bo automaty już nie dają 

Edytowane przez 52ymek
dredek,

Dodaj proszę jeszcze odpowiedź na pytanie "Dlaczego Ty miałbyś wygrać tą kosę"

https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/#findComment-9276833

przydala by sie taka koska nie ukrywam, dawno nie mialem nozyka wiec liczmy na to ze akurat mi sie poszczęści
image.png.b3e6b1e11c0080b74269eed740e8227c.png

https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/#findComment-9277010

chce wygrać żeby pokazywć środek torby środek torby (dajcie pls chce kupic torbe z glovo hihi).

#autorskie #hajsownicy_gimpera #glovo #srodek_torby
Dla tych, co nie znajo - wyjaśniene
rysunek zrobiony w celach aby oddać hołd legendce

Spoiler

glovotorba.png.8b7a7e5f3c810aea9b0939837773c529.png

Spoiler

Zrzut ekranu 2026-05-20 210210 — kopia.png

Spoiler

Zrzut ekranu 2026-05-20 210058.png

Edytowane przez Rothing
obrazy i ssy jako spoiler
https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/#findComment-9277738

Transmisja na naszym Discordzie odbędzie się 23.05.2026 o godzinie 20:00.

Zapraszamy wszystkich na live, podczas którego przeprowadzimy rozstrzygnięcie konkursu i wybór zwycięzcy.

https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/#findComment-9277803

WYNIKI KONKURSU – GUT KNIFE | LORE

Dziękujemy wszystkim za udział, zaangażowanie i kreatywne odpowiedzi! 

Głosowanie zostało przeprowadzone na naszym Discordzie wśród społeczności.

ZWYCIĘZCA: @ Tugeza

Najwięcej głosów zdobył Tugeza i to on wygrywa to głosowanie. Gratulacje!

📢 WAŻNA INFORMACJA NA KOLEJNE EDYCJE

Następne głosowanie odbędzie się w specjalnej aplikacji na naszym forum.

Aby głosowanie było bardziej uczciwe, w kolejnych edycjach nazwa użytkownika nie będzie widoczna.

Widoczna będzie wyłącznie odpowiedź na pytanie „Dlaczego Ty?”, dzięki czemu każdy będzie oceniał tylko treść wypowiedzi.

Jeszcze raz dziękujemy wszystkim za udział i zapraszamy do następnej edycji! :HYPERSL:

https://1shot2kill.pl/topic/128100-giveaway-noz-gut-knife-lore-cs2/#findComment-9277917

• dredek zablokował(a) i przestał(a) promować ten temat
  • dredek odpiął/ęła ten temat
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...