Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

[#82] Ciekawostka

W Krakowie rusza pilotażowy program kontroli populacji gołębi. W miejscach, gdzie jest ich najwięcej mają stanąć karmniki z kukurydzą, a w niej środki weterynaryjne, które ograniczają płodność. Program nie ma na celu "pozbycia się gołębi", tylko ograniczenie niekontrolowanego rozmnażania, poprawa ich kondycji i zmniejszenie ich liczebności.

golebie.jpg

https://1shot2kill.pl/topic/127398-82-ciekawostka-kontrola-populacji-golebi/

• Majlo przestał(a) promować temat
W dniu 4.03.2026 o 17:01, Majlo napisał(a):

[#82] Ciekawostka

W Krakowie rusza pilotażowy program kontroli populacji gołębi. W miejscach, gdzie jest ich najwięcej mają stanąć karmniki z kukurydzą, a w niej środki weterynaryjne, które ograniczają płodność. Program nie ma na celu "pozbycia się gołębi", tylko ograniczenie niekontrolowanego rozmnażania, poprawa ich kondycji i zmniejszenie ich liczebności.

golebie.jpg

Kilka dni temu siedząc w domu w Polsce postanowiłem poszukać nowej gry na wieczorny relaks. Podczas przeglądania stron trafiłem na book of aztec online i od razu zainteresował mnie jej motyw. Spróbowałem kilku spinów i niespodziewanie trafiła się przyjemna wygrana. Od tamtej pory zaglądam tam czasami, bo rozgrywka jest wciągająca i daje emocje, dlatego polecam ją także graczom w Polsce.

wooow nice 

Edytowane przez petterroch
https://1shot2kill.pl/topic/127398-82-ciekawostka-kontrola-populacji-golebi/#findComment-9273215

Gość
Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Przywróć formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...