Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

qa.webp

ZASADY ORAZ INFORMACJE Q&A

spacer_0.webp

Witajcie w kolejnej odsłonie Q&A! 🧡

W tym wątku możecie zadawać pytania naszemu ADMIN COD 401 @ LopeAnal  😎

Na Wasze pytania czekamy do 09.03.2026 r. do godziny 21:00

Edytowane przez Kaxoli
https://1shot2kill.pl/topic/127195-qa-lopeanal/

1. Skąd pomysł na nick?

2. Czemu akurat ten COD?

3. Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na COD, co by to było?

4. Gdzie się widzisz za 5 lat na COD - na jakimś kierowniczym stanowisku?

5. Najbardziej niedoceniana klasa?

6. Ile było dni do utraty sił, do utrachy tchu, ile było chwil?

https://1shot2kill.pl/topic/127195-qa-lopeanal/#findComment-9271795

2 godziny temu, homczykk napisał(a):

1. Skąd pomysł na nick?

2. Czemu akurat ten COD?

3. Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na COD, co by to było?

4. Gdzie się widzisz za 5 lat na COD - na jakimś kierowniczym stanowisku?

5. Najbardziej niedoceniana klasa?

6. Ile było dni do utraty sił, do utrachy tchu, ile było chwil?

1.Kiedyś, w gimnazjum, na informatyce grało się w CS 1.6 i wymyślało różne nicki, np. AnalnyPredator, AnalnyPenetrator, AnusDestroyer, OstatniAnalista itp. No i sumie wpadłem na pomysł, aby dać sobie  nazwę AnalnaKrowa, który fajnie brzmiał, i często grałem na jailbreaku, gdzie był kostium z krową  i to idealnie pasowało. Niestety taki nick często był blokowany albo wymuszano jego zmianę, więc wpadłem na pomysł, żeby napisać krowa w innym języku i przetłumaczyć go. Tak powstało LopeAnal w języku albańskim, który jest teraz akceptowalny, bo nikt nie wie co to oznacza xD

2.W sumie miałem ochotę pograć komandosem i szukałem serwera, gdzie gra dużo osób. W sumie pokazało mi się to jako pierwsze, więc wbiłem i zostałem. Komandosem pograłem do 200 lvla, ale mi się znudziło, a później zacząłem bawić się innymi klasami. Co najlepsze, nie trzeba było zaczynać nową klasą od zera, a można było przenieść lvl na inną klasę. Dopiero po miesiącu się o tym dowiedziałem, bo myślałem, że za 5k monet wbijasz od razu następny lvl , ale ten, kto to wymyślił, jest geniuszem. Dzięki temu zagrałem prawie każdą klasą przed resetem xD

3. Szczerze to zmieniłbym mapy lub dodał większą ilość map typu max/c4/oc2

4.Za 5 lat? Co ty, ja raczej aż tyle nie wysiedzę na jednym serwerze. Ponieważ lubię grać w różne tryby, jak HNS, JB czy Zombie, ale szczerze, tęsknię za trybem Zombie, w którym sam budowałeś schronienie, jak w Garry's Mod/Fortnie. To było piękne </3 Nie pamiętam dokładnej nazwy, chyba coś w stylu Basebuilder Zombie czy coś podobnego.

Gdyby coś takiego wprowadzili tutaj, to ohohohohoh , byłoby grane xD. Ten tryb nie polegał tylko na szybkim szukaniu schronienia i używaniu laserów do obrony, tylko typowo budowałeś bazę w 2minuty i strzelałeś  bez żadnych bajerów. To było TOP 1 , jeśli chodzi o tryby xD A najlepsze było to, że zbudowałeś bazę idealnie na piksele, że nie było opcji, żeby ktoś się tam dostał. Ale to była tak świetna baza, że sam nie potrafiłeś tam wejść xD

5.Narkoman/zabijaka

6. Nooooo, to tyle, ile kuponów mi nie wpadło przez 2 lata xD

https://1shot2kill.pl/topic/127195-qa-lopeanal/#findComment-9271810

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...