Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: zuk
Imię: Mikołaj
SteamID: STEAM_0:1:512695783
Ile czasu dziennie jesteś w stanie poświęcić na forum?: Dziennie jestem w stanie poswięcić  od 4h do 6h w wolne dni nawet do 9/10h
Opisz siebie: Mam na imię Mikołaj, jestem osobą, która kształtuje się na technika elektryka. Pochodzę z okolic Elbląga, który leży w woj. warmińsko-mazurskim. Moim zamiłowaniem są zwierzęta oraz gry komputerowe. W wolnym czasie śmigam sobie na serwerze om1 większość graczy, jak i administratorów, mnie kojarzy. Jestem osobą bezkonfliktową, udzielam się, kiedy muszę albo gdy spotkam znajomą mi osobę.
Dlaczego akurat Ty?: Jestem osobą, która posiada ogromne doświadczenie w tej branży. Pełniłem funkcję opiekuna UBT za czasów csgo  było to mniej więcej 4/5 lat temu. Mógłbym wykazać się swoim doświadczeniem i umiejętnościami w wyłapywaniu graczy używających wspomagaczy w grze. Również mam grubo ponad 12k godzin.
Czy miałeś styczność z sourcebans?: Tak lecz potrzebowalbym chwili czasu na przypomnienie
Czy miałeś styczność z demkami/rozpiskami?: Tak 
Jak oceniasz swoją umiejętność oceniania cheaterów?: Swoje umiejetnosci oceniam w skali 9/10 poniewaz kadzemu jest w stanie cos umknac
Czy grałeś kiedyś na cheatach?(jeśli tak to jakie)?: neverlose, fatality, primordial, onetap, rifk7, gralem na wielu cheatach ktore sa private i potrzeba do nich invite/a
Kontakt: Dc/Forum/Steam

Edytowane przez zuk
sikalafą,

Przyjmuję na okres próbny. Odbierz grupe i napisz do mnie na dc najlepiej :D 

https://1shot2kill.pl/topic/126390-podanie-ubt-cs2-zuk/

Twoja aplikacja została przyjęta!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.

Gratulujemy i życzymy wielu sukcesów!

https://1shot2kill.pl/topic/126390-podanie-ubt-cs2-zuk/#findComment-9265375

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...