Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim!

To może nie być najlepszy moment na przedstawienie się, zwłaszcza tuż po złożeniu odwołania od bana, ale mimo wszystko chciałem opowiedzieć trochę o sobie.

Wielu z was może kojarzyć mnie pod nickiem „DeGizmo” - może już spotkaliśmy się kiedyś na serwerach CS 1.6 DD2. W rzeczywistości nazywam się Eddie. Mam 32 lata i pochodzę z Łotwy. Około 13 lat mieszkałem w Anglii, a mniej więcej dwa lata temu przeprowadziłem się do Krakowa w Polsce, gdzie pracuję jako konsultant obsługi klienta w języku angielskim, łotewskim i rosyjskim. Bardzo podoba mi się tutaj - to piękne miasto z fajną atmosferą. Jedyną trudnością jak na razie jest język polski, ale staram się go stopniowo uczyć i planuję pogłębiać naukę.

Moja przygoda z Counter-Strike zaczęła się jeszcze w czasach wersji 1.5. Z biegiem lat zrobiłem dłuższą przerwę od CS 1.6 i grałem w inne tytuły, m.in. League of Legends oraz Valoranta (gdzie dwa sezony temu byłem w randze Immortal). Skupiłem się też trochę na życiu poza grami - co wyszło mi na dobre.

W swoich najlepszych czasach grałem w klanówkach - od małych turniejów w kafejkach internetowych po lokalne zawody na Łotwie. Z czasem moje zainteresowania się zmieniły, ale miłość do Counter-Strike’a nigdy nie zniknęła. Dlatego po latach przerwy wróciłem do CS 1.6 - teraz głównie na polskich serwerach, bo tutaj mieszkam.

Jestem tutaj po prostu po to, żeby grać, dobrze się bawić, poznawać ludzi i być częścią społeczności.

Dzięki za poświęcony czas. Cieszę się, że tu jestem  i mam nadzieję, że będziemy mogli grać razem w dobrej atmosferze.

DeGizmo

https://1shot2kill.pl/topic/126088-czesc/

Hej, dobra rada ode mnie - nie graj w ligę legend, pozdrawiam :kekw:

https://1shot2kill.pl/topic/126088-czesc/#findComment-9262953

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...