Kaxoli Opublikowano 20 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2025 ⭐ ZASADY ORAZ INFORMACJE Q&A Witajcie w kolejnej odsłonie Q&A! 🧡 W tym wątku możecie zadawać pytania naszemu ADMINOWI COD 401 — @ PotegaMiecza 😎 Na Wasze pytania czekamy do 03.09.2025 r. do godziny 20:00. ⏰ dejvid420 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/124872-qa-potegamiecza/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dejvid420 Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Gdybyś mógł się zamienić rangą na forum to kto by to był? Gdzie byś mógł spędzić resztę życia? Kogo lubisz słuchać? Czy twój nick to tak o sobie wymyśliłeś czy ma głębsze znaczenie? Jak spędziłeś lato? Ulubione jedzenie? Koty czy psy? Do kogo masz największy respekt na sieci? Kaxoli 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/124872-qa-potegamiecza/#findComment-9257217 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Docent Fiutt Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 1. Jak tam u Ciebie? Wszystko dobrze? 2. Wolisz mówić czy słuchać? 3. Dlaczego pozwoliłeś zabrać jedną minę klasie saper? 4. Jesteś szczęśliwy? 5. Masz jakieś marzenia? 6. Najlepszy gracz CODModa to? 7. Jak oceniasz pracę UBT 1.6? 8. Najbardziej OP klasa to? 9. Podaj jedną klasę do usunięcia 10. Wiesz, że 1v1 to cię biję ez? 11. Komu najbardziej ufasz? 12. Czy zdarza Ci się kłamać? 13. Chrupki czy chipsy? 14. Czy nazwałbyś się leniwym? 15. Kto jest najbardziej "specyficzną" osobą na sieci? dejvid420 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/124872-qa-potegamiecza/#findComment-9257227 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enderion Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 O Siema To tak moje pytanka 1. Jaką nazwę nosi twój ulubiony tytuł obejrzany w 2024 roku? 2. Ulubiony serial z platformy netflix? 3. Długo grasz na dd2 ? 4. Z cod mod jaka jest najlepsza klasa twoim zdaniem i co ją wyróżnia od innych ? 5. Od jak dawna siedzisz w administracji na cod modzie ? 6. Czy cod mod to twój ulubiony serwer ? 7. Jaka jest najlepsza gra która wyszła między 2014 a 2025 według cb ? 8. Wolisz jeździć rowerem , chodzić na pieszo czy transport samochodem ? 9. Jaki jest twój ulubiony kolor ? 10. Masz jakieś zwierzę w domu ? "jakie" 11. Ulubiony Serial ? 12. Jakiej przeważnie słuchasz muzyki ? 13. Ulubiony tekst piosenki ? 14. Jak byś miał zrobić sobie tatuaż to co to by było ? "chyba że posiadasz " 15. Kto według cb robi lepszą robotę na forum np z redakcji ? 16. Piłka nożna czy siatkówka ? dejvid420 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/124872-qa-potegamiecza/#findComment-9257230 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xRyBsoN Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 1. Ulubiony mod w Counter Strike 1.6 POZA CODEM? 2. Co robisz w żyćku, uczysz się/pracujesz? Gdzie, co i jak 3. Ulubiony fastfood? 4. Ile masz wzrostu? 5. Ile ważysz? 6. Jaki masz numer buta? 7. Masz chłopaka/ewentualnie dziewczynę? 8. Z kim z sieci znasz się najlepiej? 9. Ulubiony sport? 10. Czy jesteś osobą wierzącą w Boga? dejvid420 1 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/124872-qa-potegamiecza/#findComment-9257231 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PotegaMiecza Opublikowano 21 Sierpnia 2025 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2025 (edytowane) 20 godzin temu, dejvid420 napisał(a): Gdybyś mógł się zamienić rangą na forum to kto by to był? Gdzie byś mógł spędzić resztę życia? Kogo lubisz słuchać? Czy twój nick to tak o sobie wymyśliłeś czy ma głębsze znaczenie? Jak spędziłeś lato? Ulubione jedzenie? Koty czy psy? Do kogo masz największy respekt na sieci? 1. raczej z nikim, dobrze mi tak jak jest 2.na wsi blisko miasta 3. raczej nikogo ,ale jak już to starszych osób doświadczeniem życiowym 4.tak o sobie wymyśliłem 5.w robocie ,z paroma 2 lub 3 dniami wolnego (nie licząc niedziel) ale nic specjalnego 6.udko/schabowy z ziemniakami + surówką jakaś 7.psy 8. @ dredek 'a 11 godzin temu, Jaroslaw Kaczynski. napisał(a): 1. Jak tam u Ciebie? Wszystko dobrze? 2. Wolisz mówić czy słuchać? 3. Dlaczego pozwoliłeś zabrać jedną minę klasie saper? 4. Jesteś szczęśliwy? 5. Masz jakieś marzenia? 6. Najlepszy gracz CODModa to? 7. Jak oceniasz pracę UBT 1.6? 8. Najbardziej OP klasa to? 9. Podaj jedną klasę do usunięcia 10. Wiesz, że 1v1 to cię biję ez? 11. Komu najbardziej ufasz? 12. Czy zdarza Ci się kłamać? 13. Chrupki czy chipsy? 14. Czy nazwałbyś się leniwym? 15. Kto jest najbardziej "specyficzną" osobą na sieci? 1.póki co nie ma tragedi więc raczej wszystko git umnie 2 słuchać 3. bo dostała buffa w incie zabierając tą 1 minę 4. jak narazie tak 5.jakieś tam mam , polecieć w kosmos i pozwiedzać jakieś inne planaty + zobaczyć czy w kosmosie instnieje jakieś inne życie pozaziemskie xd 6. TeKa , Pere , @ qazseeszaq 7. na ten moment to cięzko ocenić prace ubt bo jest tylko 1 osoba w tym .ale @ Shekuu. jak na armie 1-osobową to raczej dobrze się sprawuje... 8. każda klasa jest "OP" tylko wystarczy ją dobrze grać mi się każdą klasa gra dobrze ale jak mam już wymieniać jakieś klasy to z premek gladiator i zabijakaa ze zwykłych to kolczasty i szaleniec 9. "terrorysta" najsłabsza klasa według mnie więc albo ją buffnać lub usunać 10. "skoro mnie bije ten 1vs1 to daj jakiś dowód na to bo póki co to tylko twoje pie4do3*nie bez jakiegoś dowodu to jest i takie osoby nazywa się farmazonami " ,ez? ( z dystansem do tego podejdż i nie obraż się xd) 11. a bo ja to wiem xd 12. w nie których sytuacjach w robocie jak mi się niechce robić danej rzeczy i mówie że tego "ani razu nierobiłem więc nwm "xd .( czyli że jednak umiem to zrobić ale niechce mi się robić danej rzeczy więc zostawiam tą robotę bardziej doświadczonym osobom 13.chipsy 14.tak 15. nie mam takiego typu 11 godzin temu, Enderion napisał(a): O Siema To tak moje pytanka 1. Jaką nazwę nosi twój ulubiony tytuł obejrzany w 2024 roku? 2. Ulubiony serial z platformy netflix? 3. Długo grasz na dd2 ? 4. Z cod mod jaka jest najlepsza klasa twoim zdaniem i co ją wyróżnia od innych ? 5. Od jak dawna siedzisz w administracji na cod modzie ? 6. Czy cod mod to twój ulubiony serwer ? 7. Jaka jest najlepsza gra która wyszła między 2014 a 2025 według cb ? 8. Wolisz jeździć rowerem , chodzić na pieszo czy transport samochodem ? 9. Jaki jest twój ulubiony kolor ? 10. Masz jakieś zwierzę w domu ? "jakie" 11. Ulubiony Serial ? 12. Jakiej przeważnie słuchasz muzyki ? 13. Ulubiony tekst piosenki ? 14. Jak byś miał zrobić sobie tatuaż to co to by było ? "chyba że posiadasz " 15. Kto według cb robi lepszą robotę na forum np z redakcji ? 16. Piłka nożna czy siatkówka ? 1. mówisz o filmie ? bo nie sprecyzowałeś tego pytanie ,ale jeśli chodzi o film bo jeśli tak to niestety mało ich obejrzałem bardziej seriale ale jeśli już jakiś film to horror "smile 2" mi się dobrze oglądało 2.seriali z netflixa itp to cieżko ocenić "który serial jest taki top" bo sporo ich obejrzałem ale ostatnio oglądałem "Sandman" ( 2 sezon bo niedawno wyszedł) więc nawet spoko mi się go oglądało 3.takie 7lat ale z przerwami i wbijajac co jakiś czas własnie na d2 żeby tam mape przegrać + grając jakieś tam 1/2miesięczne okresy tak regularnie . Teraz sobie troche grywam takie 30-40minut od resetu 4. każda klasa jest dobra według mnie ale jak już mam coś wzkazać to "gladiator" pod wględem fragowania na małych mapach typu pool_day.wiocha itp. i na nich jakby się chciało to śmiało można było by walnąć 120+fragów tą klasą 5.swoje pierwsze podanie na admina coda też 401 napisałem w 2k21 (za erwina) i tą funkcję pełniłem może 4miesiące aż do zamknięcia serwera (nie grywalność osób i pustki na serwerze były ). i serwer znów wrócił na salony dzięki @ dredek i @ .Lasik końcowka a początek 2k23/24r i zostałem przyjęty 30stycznia 2k24 i w rolę admina pełnie aż do dziś . wiec zliczając ten okres i tamten 4miesieczny mogę smiało powiedzieć że takie 2lata stażu adminowania na tym codzie to mam 6.nie,sporo mam takich serwerów które są ulubionymi poza codem typu deathrun/jailbreak/basebuilder/surfy/zombie + espace tylko no coż wszystkie te tryby które wymieniłem to już wymarłe tryby w 2k25 7."Broken Ranks" (mmorpg) w którą też gram poza cs'em 8. jeżdzić samochodem i od czasu do czasu z rana rowerem sobie pojeżdzić sportowo 9.zielony 10. tak,2 psy 11. taka sama odpowiedż co w 2 pytaniu ciężko ocenić taki ulubiony serial ,ale moge powiedzieć że serial który zapieczętował że zaczołem oglądać te seriale to było "The Walking Dead" i "Wikingowie"i to własnie były takie 2 czołówki które wkręciłem się w te seriale. 12. elektro/bassy (tzw.klubowe nuty) , soudracki z gier i rapy 13. niestety nic nie przychodzi mi do głowy teraz 14.nie posiadam tatuaża niestety ale jak już to kruka jakiegoś bym sobie wytatułował 15. @ Kaxoli 16.piłka nożna 11 godzin temu, xRyBsoN napisał(a): 1. Ulubiony mod w Counter Strike 1.6 POZA CODEM? 2. Co robisz w żyćku, uczysz się/pracujesz? Gdzie, co i jak 3. Ulubiony fastfood? 4. Ile masz wzrostu? 5. Ile ważysz? 6. Jaki masz numer buta? 7. Masz chłopaka/ewentualnie dziewczynę? 8. Z kim z sieci znasz się najlepiej? 9. Ulubiony sport? 10. Czy jesteś osobą wierzącą w Boga? 1.z takich co jeszcze żyją w 2k25 to jailbreak,a te już wymarłe serwery to basebulder/surfy/deathrun/paintball i jakiś zombie+escape 2.pracuje jako pomocnik w budowlance 3.kebab 4.180 5. 71 lub 72 kg taką wage miałem z 3miesiace temu i od tamtej pory się nie ważyłem więc dokladnej wagi ci nie podam :/ 6.43 7.jo , transa z tajlandi 8.prywatnie to z nikim , ale @ qazseeszaq słyszałem że jest z okolic kielc to do kielc mam jakieś 1h trasy tak +/- więc jakby chciał to można byłoby się umowić na jakieś piwo 9.jazda na rowerze 10.nwm xd temat religi to akurat cieżki temat bo w praktyce to nie ,ale w teori gdyby okazało się to prawdą to przy smierci jak lecisz to tego "sądu" czy chu# wi co on tam z tobą robi ostatecznie i zaczyna cie wyliczać cię z tych grzechów i jak ci już wyliczy to swoimi brudnymi paluchami wrzuca cie do piekła więc idąc tym co napisałem to taką mam logige względem tego xd Edytowane 21 Sierpnia 2025 przez PotegaMiecza dejvid420 , qazseeszaq , xRyBsoN i 4 innych 7 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/124872-qa-potegamiecza/#findComment-9257279 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi