Fluffy D. Tail Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 Witajcie w kolejnej odsłonie Q&A! W tym temacie macie okazje zadawać pytania dla Admina Mirage'a @ gtr ZASADY Q&A Pytania możecie zadawać do dnia 27.07.2024 godz. 23:59. 52ymek i Nexero 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/119719-qa-gtr/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dredek Opublikowano 20 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2024 1. Jakie było największe wyzwanie, z którym musiałeś się zmierzyć jako admin serwera, i jak sobie z nim poradziłeś? 2. Jeśli mógłbyś dodać jedną nową funkcję lub usprawnienie do serwera, co by to było i dlaczego? 3. Jakie są trzy najważniejsze umiejętności, które zdobyłeś jako administrator serwera, i jak wpłynęły one na Twoje życie zawodowe lub osobiste? 4. Czy istnieje jakieś wydarzenie lub moment w historii serwera, który uważasz za najbardziej pamiętny lub znaczący? 5. Jak zacząłeś swoją przygodę z naszym serwerem? 6. Jak radzisz sobie ze stresem i presją? 7. Gdzie widzisz siebie za 5 lat? 8. Jaka jest Twoja wymarzona praca? 52ymek , Nexero i Fluffy D. Tail 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/119719-qa-gtr/#findComment-9219294 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nexero Opublikowano 21 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Czy uważasz że spełnisz kiedyś swoje marzenia? 3. Co ma dla ciebie największą wartość? 4. Czy jesteś szczęśliwy? 5. Kiedy wspólny trip? 6. Co byś zrobił gdybyś był sławny? 7. Jakie jest twoje ulubione danie? 8. Jakie jest twój wymarzony samochód? 9. Jak widzisz siebie za 10 lat? 10. Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na świecie co by to było? Fluffy D. Tail i 52ymek 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/119719-qa-gtr/#findComment-9219326 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
52ymek Opublikowano 21 Lipca 2024 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2024 11 godzin temu, dredek napisał(a): 1. Jakie było największe wyzwanie, z którym musiałeś się zmierzyć jako admin serwera, i jak sobie z nim poradziłeś? 2. Jeśli mógłbyś dodać jedną nową funkcję lub usprawnienie do serwera, co by to było i dlaczego? 3. Jakie są trzy najważniejsze umiejętności, które zdobyłeś jako administrator serwera, i jak wpłynęły one na Twoje życie zawodowe lub osobiste? 4. Czy istnieje jakieś wydarzenie lub moment w historii serwera, który uważasz za najbardziej pamiętny lub znaczący? 5. Jak zacząłeś swoją przygodę z naszym serwerem? 6. Jak radzisz sobie ze stresem i presją? 7. Gdzie widzisz siebie za 5 lat? 8. Jaka jest Twoja wymarzona praca? 1. Nie przypominam sobie czy miałbym jakieś takie wyzwanie 2. Chciałbym ulepszyć funkcję żeby konta poniżej 50h w csie nie mogły wbić na serwer 3. Najprawdopodobniej nie zdobyłem nowych umiejętności które wpłynęły pozytywnie oraz negatywnie na moje życie zawodowe i osobiste 4. Nie przypominam sobie takiego momentu gdzie mógłbym tą chwilę zapamiętać 5. Zacząłem grać na waszym serwerze kiedy były jeszcze awpy 6. Pomaga mi w tym muzyka 7. Nie myślałem jeszcze nad tym 8. Detailer 22 minuty temu, ネクソシャイボーイ napisał(a): 1. Jakiej muzyki słuchasz? 2. Czy uważasz że spełnisz kiedyś swoje marzenia? 3. Co ma dla ciebie największą wartość? 4. Czy jesteś szczęśliwy? 5. Kiedy wspólny trip? 6. Co byś zrobił gdybyś był sławny? 7. Jakie jest twoje ulubione danie? 8. Jakie jest twój wymarzony samochód? 9. Jak widzisz siebie za 10 lat? 10. Gdybyś mógł zmienić jedną rzecz na świecie co by to było? 1. Najczęściej słucham muzyki zagranicznej 2. Myślę, że kiedyś spełnię swoje wszystkie marzenia 3. Rodzina 4. Nie 5. Myślę na przełomie sierpnia i września 6. Najprawdopodobniej nic nie zrobiłbym 7. Carbonara 8. Cls w218 9. Jeszcze nad tym nie myślałem 10. Nie mam pojęcia co mógłbym zmienić Fluffy D. Tail i Nexero 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/119719-qa-gtr/#findComment-9219330 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi