Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Jestem za Zrobieniem resetu w jak najbliższym czasie bo dawno resetu nie było a no lvl już są trochę duże i no nowi gracze mają ciężko ubić lvl  100+

reset to 1 opcja  

a drugą opcją   

jestem za dodaniem paczek po zabiciu   i w paczce po zabiciu jak się zbierze to można zdobyć takie bonusy jak 

- zdobyłeś trucizne tracisz 10 hp  

- zdobyłeś  150 expa 

- zdobyłeś perk jeśli osoba ma perk to będzie pisać  posiadasz już perk 

-  zdobyłeś  5 monet  lub 3  to już do ustalenia ile by wypadało czy 5  lub 3 

jestem za dodaniem także  

blokady kupna expa  po resecie  max chociaż ten tydzień   bo wiadomo  jeśli ktoś nowy wejdzie a druga osoba sobie popatrzy o exp kupno to sobie kupi do 150+ lvl i znów będzie bez sensu gra   wiec tak tydzień byłby spoko rozwiązaniem żeby nowi gracze chociaż wbili ten 100+ żeby była równa szansa 

jestem za dodaniem także   nagród dla toplvl  za największy lvl  na przykład 

1 miejsce    30 dni  premium  lub vip

2 miejsce  20 dni vip lub premium

3 miejsce  10 dni  vip lub premium 

jestem za dodaniem także bonusowy exp w weekendy  

50% lub 25% większy exp  żeby nowi gracze chociaż mieli także szanse dogonić  starych wyjadaczy którzy grają całodobowo w cs i wbijają duże poziomy  bo trochę bez sens grać 15 lvl a gracz ma 150+ 

i to na tyle  jak macie jakieś propozycje lub uwagi w tej propozycji proszę o opinie graczy  i  dobre rozpatrzenie tej propozycji  

Pozdrawiam :) 

https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/

4 godziny temu, Fryteczka:* napisał(a):

Jestem za Zrobieniem resetu w jak najbliższym czasie bo dawno resetu nie było a no lvl już są trochę duże i no nowi gracze mają ciężko ubić lvl  100+

Nie wiem kiedy był poprzednio reset ale sam jestem "świeżym" graczem i w tydzień czasu nie miałem problemu wbić 200lvl i po 100+ na innych klasach. Jak sądzę resety będą odbywać się co miesiąc - tak bynajmniej było to robione dawniej ale to są moje domysły. 

jestem za dodaniem paczek po zabiciu   i w paczce po zabiciu jak się zbierze to można zdobyć takie bonusy jak 

- zdobyłeś trucizne tracisz 10 hp  

- zdobyłeś  150 expa 

- zdobyłeś perk jeśli osoba ma perk to będzie pisać  posiadasz już perk 

-  zdobyłeś  5 monet  lub 3  to już do ustalenia ile by wypadało czy 5  lub 3 

Przecież takie paczki leżą już po zabiciu. Dają one m.in.

-exp

-monenty

-hp
więc nie rozumiem tej propozycji.

jestem za dodaniem także  

blokady kupna expa  po resecie  max chociaż ten tydzień   bo wiadomo  jeśli ktoś nowy wejdzie a druga osoba sobie popatrzy o exp kupno to sobie kupi do 150+ lvl i znów będzie bez sensu gra   wiec tak tydzień byłby spoko rozwiązaniem żeby nowi gracze chociaż wbili ten 100+ żeby była równa szansa 

jestem za dodaniem także   nagród dla toplvl  za największy lvl  na przykład 

1 miejsce    30 dni  premium  lub vip

2 miejsce  20 dni vip lub premium

3 miejsce  10 dni  vip lub premium 

Moim zdaniem jak ktoś chce sobie kupić expa po resecie to niech kupuje. Wsparcie sieci/serwera zawsze na plus.

Pewnie za topke będą nagrody tylko na serwerze chyba obecnie są testy. 

jestem za dodaniem także bonusowy exp w weekendy  

50% lub 25% większy exp  żeby nowi gracze chociaż mieli także szanse dogonić  starych wyjadaczy którzy grają całodobowo w cs i wbijają duże poziomy  bo trochę bez sens grać 15 lvl a gracz ma 150+ 

Ten pomysł mnie nie przekonuje. Jest dodany dodatkowy Exp nocny w dodatku kiedy ktoś ma 150+lvl z automatu dostajesz awans o kilkanaście poziomów. 

https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/#findComment-9206797

• Gość zmienił(a) tytuł na Propozycja - reset serwera
  • 1 rok później...
Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy.
https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/#findComment-9254019

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...