Fryteczka:* Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 Jestem za Zrobieniem resetu w jak najbliższym czasie bo dawno resetu nie było a no lvl już są trochę duże i no nowi gracze mają ciężko ubić lvl 100+ reset to 1 opcja a drugą opcją jestem za dodaniem paczek po zabiciu i w paczce po zabiciu jak się zbierze to można zdobyć takie bonusy jak - zdobyłeś trucizne tracisz 10 hp - zdobyłeś 150 expa - zdobyłeś perk jeśli osoba ma perk to będzie pisać posiadasz już perk - zdobyłeś 5 monet lub 3 to już do ustalenia ile by wypadało czy 5 lub 3 jestem za dodaniem także blokady kupna expa po resecie max chociaż ten tydzień bo wiadomo jeśli ktoś nowy wejdzie a druga osoba sobie popatrzy o exp kupno to sobie kupi do 150+ lvl i znów będzie bez sensu gra wiec tak tydzień byłby spoko rozwiązaniem żeby nowi gracze chociaż wbili ten 100+ żeby była równa szansa jestem za dodaniem także nagród dla toplvl za największy lvl na przykład 1 miejsce 30 dni premium lub vip 2 miejsce 20 dni vip lub premium 3 miejsce 10 dni vip lub premium jestem za dodaniem także bonusowy exp w weekendy 50% lub 25% większy exp żeby nowi gracze chociaż mieli także szanse dogonić starych wyjadaczy którzy grają całodobowo w cs i wbijają duże poziomy bo trochę bez sens grać 15 lvl a gracz ma 150+ i to na tyle jak macie jakieś propozycje lub uwagi w tej propozycji proszę o opinie graczy i dobre rozpatrzenie tej propozycji Pozdrawiam :) PotegaMiecza i 不是你 2 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/ Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IzI Opublikowano 14 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2024 4 godziny temu, Fryteczka:* napisał(a): Jestem za Zrobieniem resetu w jak najbliższym czasie bo dawno resetu nie było a no lvl już są trochę duże i no nowi gracze mają ciężko ubić lvl 100+ Nie wiem kiedy był poprzednio reset ale sam jestem "świeżym" graczem i w tydzień czasu nie miałem problemu wbić 200lvl i po 100+ na innych klasach. Jak sądzę resety będą odbywać się co miesiąc - tak bynajmniej było to robione dawniej ale to są moje domysły. 4 godziny temu, Fryteczka:* napisał(a): jestem za dodaniem paczek po zabiciu i w paczce po zabiciu jak się zbierze to można zdobyć takie bonusy jak - zdobyłeś trucizne tracisz 10 hp - zdobyłeś 150 expa - zdobyłeś perk jeśli osoba ma perk to będzie pisać posiadasz już perk - zdobyłeś 5 monet lub 3 to już do ustalenia ile by wypadało czy 5 lub 3 Przecież takie paczki leżą już po zabiciu. Dają one m.in. -exp -monenty -hp więc nie rozumiem tej propozycji. 4 godziny temu, Fryteczka:* napisał(a): jestem za dodaniem także blokady kupna expa po resecie max chociaż ten tydzień bo wiadomo jeśli ktoś nowy wejdzie a druga osoba sobie popatrzy o exp kupno to sobie kupi do 150+ lvl i znów będzie bez sensu gra wiec tak tydzień byłby spoko rozwiązaniem żeby nowi gracze chociaż wbili ten 100+ żeby była równa szansa jestem za dodaniem także nagród dla toplvl za największy lvl na przykład 1 miejsce 30 dni premium lub vip 2 miejsce 20 dni vip lub premium 3 miejsce 10 dni vip lub premium Moim zdaniem jak ktoś chce sobie kupić expa po resecie to niech kupuje. Wsparcie sieci/serwera zawsze na plus. Pewnie za topke będą nagrody tylko na serwerze chyba obecnie są testy. 4 godziny temu, Fryteczka:* napisał(a): jestem za dodaniem także bonusowy exp w weekendy 50% lub 25% większy exp żeby nowi gracze chociaż mieli także szanse dogonić starych wyjadaczy którzy grają całodobowo w cs i wbijają duże poziomy bo trochę bez sens grać 15 lvl a gracz ma 150+ Ten pomysł mnie nie przekonuje. Jest dodany dodatkowy Exp nocny w dodatku kiedy ktoś ma 150+lvl z automatu dostajesz awans o kilkanaście poziomów. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/#findComment-9206797 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k1ng. Opublikowano 19 Lutego 2024 Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2024 Na ten moment po przedyskutowaniu propozycji nie przewidujemy w tym miesiącu resetu. Poinformujemy Was kiedy ten termin nastąpi. Z poważaniem, k1ng. yezzyy , noon , dredek i 1 inny 1 3 Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/#findComment-9206932 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eyzar. Opublikowano 9 Lipca 2025 Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2025 Temat został przeniesiony do archiwum!Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a moderator lub administrator ponownie go rozpatrzy. Odnośnik do komentarza https://1shot2kill.pl/topic/118243-propozycja-reset-serwera/#findComment-9254019 Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi