Skocz do zawartości

[Odrzucona] Skarga na ven1 / 1.6 ONLY DD2

メCelinkaメ  

4 użytkowników zagłosowało

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Rekomendowane odpowiedzi

• Skarga na
    Administratora
  • Nick osoby oskarżonej
    ven1
  • Serwer
    1.6 ONLY DD2
  • Data zdarzenia
    06.09.2022
  • Godzina
    22:01
  • Opis sytuacji
    Zacznę od tego że pan admin nie stosuje się do swojej roli gdyż pisałem mu raz ten i ten gracz do sprawdzenia zero odzewu od pana admina do tego mogę też dodać mówienie do gracza jebane/y bezgłowie nie stosuje się do regulaminu panującego na serwerze czyli 2. Admin na serwerze musi zachowywać się kulturalnie. do tego 5. Admin nie może nadużywać swoich praw. jak na moje złamał ten podpunkt zaraz to udowodnie
  • Dowody
    [AMXBans] Powod: 'Kultura ! + nie mow mi co mam robic podpunkt w regulaminie 5. Admin nie może nadużywać swoich praw.
https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/

Podpinam sie pod temat , chłop łamiący regulamin , wychwalanie się co on nie ma co ma , upokarzanie graczy ;).

Po drugie napisałem na serwerze dwa razy specty do gry  , po chwili dostaje kicka spam ? 

Po trzecie nadużywanie mikrofonu  – robienie z siebie błazna serwerowego :) 

Po czwarte prowokacje poprzez mikrofon do drugiego człowieka , robienie z siebie Klauna serwerowego  , chłopie ty nawet do kobiety swojej szacunku nie masz. Dawania voica i upokarzanie swojej kobiety wstyd ;) ! 

nie mow mi co mam robic podpunkt w regulaminie 5. Admin nie może nadużywać swoich praw.

Koleszko ty ich nadużywasz i wszczynasz śmieszne prowokacje do gracyz ;) ! 

Edytowane przez Kacper 2T4
https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/#findComment-9182793

11 godzin temu, Kacper 2T4 napisał:

Po drugie napisałem na serwerze dwa razy specty do gry  ,

Pozwól, że to admin będzie się zajmował takimi sprawami. Na obecną chwile nie musisz go wyręczać.

11 godzin temu, Kacper 2T4 napisał:

Po czwarte prowokacje poprzez mikrofon do drugiego człowieka , robienie z siebie Klauna serwerowego  , chłopie

Czekam na jakiejkolwiek dowody, gdzie były prowokacje. Jeśli ich nie ma, nie musisz rzucać słów na wiatr.

11 godzin temu, ven1 napisał:

@ MLK. jak mozesz wyciagnij logi z dnia 06.09.2022 z godzin 21:00-22:20 ;) 

Wrócę z pracy, przejrzę wszystko dokładnie. 

https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/#findComment-9182831

Z mojej strony mogę dodać, że obydwaj gracze spamują na u@ jakby to był ich prywatny czat oraz pouczają admina na czacie ogólnym.

Sam niejednokrotnie byłem atakowany przez obydwu graczy i straszony skargami. Absolutnie nie da się pracować, gdy jeden i drugi mimo ostrzeżeń nieustannie spamują i adminują za admina. 

Klasyczna sytuacja? Grasz sobie i ktoś jest na respie – dostajesz pięć wiadomości pod rząd (jedna resp;druga kto; trzecia powtórka drugiej; czwarta czy ma pisać skargę; piąta że zaraz ją napisze). 

Takich cwaniaków jak Wy było tutaj mnóstwo, którzy za wszelką cenę próbowali adminowi robić pod górę i czekać na każdy jego błąd. Autor tematu również mnie niejednokrotnie zaczepiał i próbował wybić z równowagi z cholera wie jakiego powodu. Nie rozumiem sensu składania skarg, gdy wam POBŁAŻAMY i ostrzegamy słownie/kickiem/krótszym banem, bo Wy rozumiecie tylko bana na tydzień. 

Od teraz każde Wasze przewinienie będę traktował bardzo surowo dokładnie według taryfikatora, bez żadnych taryf ulgowych. Jeśli nie potraficie się dostosować i po prostu grać, będziecie sobie odpoczywać od gry. 

@edit

Cytat

to traktuj na równo do tego co do tych prowokacji do twojej osoby to nie wiem czy wiesz ale pisanie na u@ zgłaszanie graczy/respu/sgsy/txt to chyba wasz już obowiązek do sprawdzenia gracza/ogarnięcia serwera i szczerze zgłaszając kogoś to chyba nie podchodzi pod spam :) 

Nie wiem czy wiesz, ale administracja w żadnym wypadku nie jest Twoim ani nikogo innego pieskiem na posyłki. Nikt z Nas nie ma obowiązku meldować Ci się o przeprowadzonej interwencji. Nie potrzebuję Twojej pomocy co 15 sekund i nie mam wbrew temu co myślisz, obowiązku wpisywania killa w konsoli i patrzenia czy ktoś przypadkiem nie wprowadza złowieszczego planu przejęcia władzy nad światem i siedzenia na skrzynce. Jako gracz zajmij się tym, po co się do serwera podłączasz – czyli grą.

Ponadto niejednokrotnie łamiesz regulamin ośmieszając admina i wywołując niepotrzebne dyskusje na czacie ogólnym, to wszystko jest ujęte w regulaminie i mimo tego grasz dalej, bo Wam pobłażamy i nie chcemy wprowadzać zero-jedynkowego osądu na serwerze. Jak widać w Twoim przypadku taki osąd jest potrzebny, bo nie jesteś na tyle rozgarnięty, aby to pojąć. 

Edytowane przez zielony10
https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/#findComment-9182846

1 godzinę temu, zielony10 napisał:

Z mojej strony mogę dodać, że obydwaj gracze spamują na u@ jakby to był ich prywatny czat oraz pouczają admina na czacie ogólnym.

Sam niejednokrotnie byłem atakowany przez obydwu graczy i straszony skargami. Absolutnie nie da się pracować, gdy jeden i drugi mimo ostrzeżeń nieustannie spamują i adminują za admina. 

Klasyczna sytuacja? Grasz sobie i ktoś jest na respie – dostajesz pięć wiadomości pod rząd (jedna resp;druga kto; trzecia powtórka drugiej; czwarta czy ma pisać skargę; piąta że zaraz ją napisze). 

Takich cwaniaków jak Wy było tutaj mnóstwo, którzy za wszelką cenę próbowali adminowi robić pod górę i czekać na każdy jego błąd. Autor tematu również mnie niejednokrotnie zaczepiał i próbował wybić z równowagi z cholera wie jakiego powodu. Nie rozumiem sensu składania skarg, gdy wam POBŁAŻAMY i ostrzegamy słownie/kickiem/krótszym banem, bo Wy rozumiecie tylko bana na tydzień. 

Od teraz każde Wasze przewinienie będę traktował bardzo surowo dokładnie według taryfikatora, bez żadnych taryf ulgowych. Jeśli nie potraficie się dostosować i po prostu grać, będziecie sobie odpoczywać od gry. 

to traktuj na równo do tego co do tych prowokacji do twojej osoby to nie wiem czy wiesz ale pisanie na u@ zgłaszanie graczy/respu/sgsy/txt to chyba wasz już obowiązek do sprawdzenia gracza/ogarnięcia serwera i szczerze zgłaszając kogoś to chyba nie podchodzi pod spam :) 

https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/#findComment-9182859

21 godzin temu, Kacper 2T4 napisał:

Podpinam sie pod temat , chłop łamiący regulamin , wychwalanie się co on nie ma co ma , upokarzanie graczy ;).

Mam nadzieje, że doskonale pamiętasz co wczoraj pisałeś po dostaniu upomnienia? Nie? Ja Ci przypomnę.

22:19:41: Kacper | 2T4 'say' "chcesz kur*a stracic tego admina ?"
22:19:54: Kacper | 2T4 'say' "jaki spam dwa razy napisalem spect do gry koleszko"
22:20:13: Kacper | 2T4 'say' "nie nie"
22:20:16: Kacper | 2T4 'say' "ten ven kur*a"
22:20:33: Kacper | 2T4 'say' "nie dosc ze zaczyna pierwszy , smieje sie to kim ty czlowieku jestes /"
22:20:35: Kacper | 2T4 'say' "?"
22:20:43: Kacper | 2T4 'say' "chcesz sie ustawic ?"
22:20:58: Kacper | 2T4 'say' "to zaraz pokażesz jaki mocny jestes i ile wytrzymasz"
22:21:14: Kacper | 2T4 'say' "bo już przeginasz od jakiegoś czasu"

Skoro potrafisz kierować takie słowa do mojego admina, mam propozycję. Co Ty na to, że Ty stracisz dostęp do gry na serwerze? Deal?

Pozwól, że to ja będę decydował, kto będzie pełnił tę funkcję, a kto nie. Swoje marne groźby i tego typu zwroty zachowaj dla siebie, ostatnio pytałeś się o rekrutacje – dla Twojej wiadomości, jesteś już skreślony, więc nie masz co nawet próbować.

Co do samych zgłoszeń, fakt było parę wiadomości w przeciągu minuty. Sam fakt, że można było je napisać w jednej wiadomości to jedno – jak najbardziej można podpiąć to pod spam. Co do samej reakcji, była – widać po samych logach, kickach i banach (mówię tutaj o @ ven1   & @ Bufen  bo to oni działali w tych godzinach).

Wracając do pouczania. Nie macie jakiejkolwiek możliwości, do pouczania osoby funkcyjnej – od tego jestem ja, bądź główna administracja sieci, do której bezpośrednio należy serwer.

Blokada nadana prawidłowo.
18. Pouczanie admina na serwerze (Jeśli admin robi coś źle, piszemy na niego skargę na forum!) - [Ban od 1 godziny do 1 dnia]

Co do zarzutu prowokacji przez @ ven1  – brak jakiegokolwiek dowodu potwierdzającego tezę (gdyby było jakiekolwiek demko, zostałoby raczej załączone. Tym bardziej, że wcześniej poprosiłem o demko osobę rzucającą oskarżenie (osoba była aktywna).

Problem leży w Waszym zachowaniu i podejściu do pewnych osób. Zrozumcie, że jest to internet i odnosząc się bądź działając w taki sposób szkodzicie tylko sobie, nie adminom bądź mi – po mnie, takie zachowanie spływa, a przy okazji wymierzam odpowiednią karę adekwatną do przewinienia. 

https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/#findComment-9182905

Skarga została odrzucona! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
https://1shot2kill.pl/topic/114842-odrzucona-skarga-na-ven1-16-only-dd2/#findComment-9182906

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...