Skocz do zawartości

[Przyjęta] Skarga na przyspieszajaca motoruwka:_< / 1.6 ONLY DD2

superproshka  

3 użytkowników zagłosowało

1. 1. Popierasz ten wniosek?

Rekomendowane odpowiedzi

• Skarga na
    Gracza
  • Nick osoby oskarżonej
    przyspieszajaca motoruwka:_<
  • Serwer
    1.6 ONLY DD2
  • Data zdarzenia
    09.08.2022
  • Godzina
    21:00 Około
  • Opis sytuacji
    Jako iż jako takiego działu do zgłaszania cheaterów nie ma, to pozwoliłem sobie tutaj zamieścić swoje dowody na osobę spaloną, jeżeli jest gdzieś owy dział, to poproszę przenieść, a więc przechodząc do meritum całej sprawy, tutejszy gracz przykuł moją uwagę swoją grą, jako że zęby zjadłem na tej grze, to potrafię jeszcze osądzić konkretnie logicznie i z odpowiednimi ku temu argumentami, o kimś kto nieudolnie używa cheatów.

Nick: przyspieszajaca motoruwka:_< SID: STEAM_0:1:428574000

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Czasówki:
    - 7;23 = b+ modelowo gdzie info ?
    - 9;11 = b+ modelowo
    - 11;12 = przeskok b+
    - 11:40 = xD b+++++++
    - 11:56 = Jak ty jeździsz tym celownikiem po modelach xD b+
    - 12;17 = Ahh nie mogłeś sobie podarować tego fraga, było by  tu chociaż  clear xD b+
    - 15;21 = piekne wyczekanie enemy na tym podeście xd nawet jak już wychodziłeś z trupa gór. miałeś wywalone na lewą stronę, patrz jak ty się durnie chłopie palisz, jakbyś używał mózgu trochę bardziej, wiedziałbyś że masz jednego typa na prawo, bo słychać było, a ty po oddaniu fraga na podeście przed górnym, pierw lecisz na lewo, a później dopiero z prawej zabijasz xD b+
    - 15;46 - 15;52 = mierne setki, skoro musisz na legit nospreadzie i norecoilu latać, ale tu Ci muszę przyznać jedno, że psilencik, na niskiej wartości latasz, to jedyny + b+
    - 16;14 - 16;19 = czasówka cream de la cream, chyba Ci te kwadraciki na tym espie pojebały Ci widoczność xD bo ja tam nie widzę, żebyś zauważył model w tej ciemni, bo reakcja idealna b+++++++++

Reszta syf nie warty uwagi, a że wolę być wobec niego fer, to rozpisałem jedynie czasówki gdzie się spalił, a nie rozpisywałem z każdej minuty akcji.
    Podsumowanie: Esp + setki nie jakieś oporowe, lekkie, chłopek który się kryć za bardzo nie potrafi.

By cyferek =)
  • Dowody
    https://megawrzuta.pl/download/87fc0ff61ba3010f49132f437f0ee815.html
Edytowane przez superproshka
https://1shot2kill.pl/topic/114388-przyj%C4%99ta-skarga-na-przyspieszajaca-motoruwka_-16-only-dd2/

Jako iż jestem oskarżonym to się wypowiem :kekw:

7;23 - co modelowo? sprawdzenie lewo/prawo, a potem spojrzenie na okno B? :kekw: -b

9;11 - xD? były strzały i smoke ktoś dał, a ja se po prostu skanowałem więc czasówka z czterech liter -b

11;12 - w akademii jakieś Cie uczyli rozpisywać przeskoki? :KEKWHAT: -b

11;56 - :KEKWHAT: fakt, skanowanie bo sojusznicy strzelają się na gali jest to jeżdżenie po modelach :kekw: -b

12;17 ; ? :StinkyCheese: -b

15;21 - jedyną durną osobą to Ty jesteś XD, classy tap D:

15;46 - grubo :kekw: -b

16;14 -  nikt nie wychylił od strony anarchii więc zmieniłem sobie focus na ciemnie, i to  miało być te "cream de la cream" ? :KEKWHAT:

Skarga została przyjęta! Jeśli się z tym nie zgadzasz, raportuj ten post, a moderator lub administrator rozpatrzy go ponownie.
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...